Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
27.7.12 20:52

@HáňaSlab Před menstruací teplota klesá. Určitě si udělal chybu, že sis menstruaci nezapisovala. Aspoň bys věděla jak dlouhý máš cykly :think: A víš aspoň kdy ti začala poslední? Pak si spočítej od prvního dne dny do teď a napiš kolikátý den cyklu jsi…Ale určitě bych zkusila třeba v pondělí test znovu…nebo možná i dřív :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
27.7.12 21:03

Poslední začala asi 25. června, takže dneska by to mělo být 33. den. MS mám vždy pravidelnou, já si to pokaždé jen tak orientačně zkontroluju v kalendáři a vychází to tak těch 28-30 dní. Takže to by tomu asi odpovídalo to středeční špinění. Pamatuju si, že když jsem byla těhu s Natálkou, taky jsem měla nalété prsa a teda MS jsem měla jen asi 3 dny a slabounkou. No a akorát teď v neděli jí bude 10 měsíců. No a minulý týden jsme vyhráli v tombole modrý dětský polštářek s medvídkama, takže to bylo znamení :lol: Jinak koukám, že vy se dlouho o miminko snažíte.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
27.7.12 21:12

@HáňaSlab Malý je deset měsíců :) To se vám to povedlo teda rychle. Určitě si zkus udělat testík, třeba hned zítra nebo počkej do pondělí. Jinak ti předběžně gratuluju k malýmu medvídkovi ;) :hug:
:hug: Taky mi příjde, že se snažíme docela dlouho. Tenhle měsíce mě čeká první injekce, která by mi měla pomoc k ovulaci. Tak doufám, že jí po tom budu mít a miminko se nám povede třeba hned na poprvé :hug: Ale bojím se, že zase nebude něco v pořádku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
28.7.12 07:21

@Niiika88 Jé, tak to bych Ti moc přála. Není nic krásnějšího, než mít toho malého prcka a dívat se, jak roste. Konečně ten život dostane smysl. I když je to někdy o nervy ;) Věřím, že to vyjde, musí! Ono ale když se chce, tak bývají problémy :,( Ale když by Ti ovulace po injekci došla, tak by se to mělo povést!
Jinak dnes teplota 36,9. Test nechám na příští týden, doma nemám, dneska do města nejdu a chci si užít ještě aspoň poslední (snad to teda je pravda) bezstarostný víkend :) No a zítra mě klesne na 36,3 a budu v pytli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
28.7.12 14:27

@HáňaSlab Děkuju, snad se to opravdu povede :)Určitě mi pak napiš, jak to dopadlo :hug: Ale určitě najdeš // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.7.12 09:55

@Niiika88 No tak jsem teď dělala test a negativní, tak teda nevím :,( Dojeli jsme teď po dvou dnech domů, takže ani teplotu jsem neměřila. Včera zas špinění. No asi to byl jenom falešný poplach a těhu nebudu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
30.7.12 18:17

@HáňaSlab Nevěš hlavu, třeba bylo na test moc brzy. Zkus si ho udělat za pár dní :palec: Nebo si zajdi k doktorovi a budeš mít jistotu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.7.12 18:31

@Niiika88 Měřit budu dál, kdyby těhu bylo, teplota by se pohybovala pořád vyšší a kdyby ne, byla by nízká. Já su taky blbá, že sem si nevzala teploměr sebou :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
30.7.12 19:01

@HáňaSlab Zítřejší teplota ti řekne jak to vypadá, doufám, že dobře a že bylo na test jen brzy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.7.12 19:15

@Niiika88 :kytka: Děkuji. Snad i Tobě se zadaří a budeš mít brzo // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
30.7.12 20:16

@HáňaSlab Není vůbec zač. Snad jo, 7.srpna půjdu na píchnutí pregnylu na ovulaci. Tak doufám, že příjde a budeme se moci snažit konečně naplno a doopravdy :hug: Budu ti držet palečky, ať máš pěkně vysokou teplotku :kytka: Určitě napiš jak to dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
31.7.12 08:54

@Niiika88 Ha,tak dneska ráno teplota 36,6 a MS :? Tak je to v pr… Uvidím třeba ještě, jestli ji nebudu mít jako u prvního těhu, slabou a krátkou, ale moc tomu nevěřím. Je mě pěkně blběě :poblion: Ach jo, takže planý poplach. A já už se začínala těšit.. Jsem z toho ale stejně jelen, takové kozy jsem před krámama nikdy nemívala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
31.7.12 17:46

@HáňaSlab Třeba to bude stejný, kor když ti není dobře a máš zvětšený a citlivý prsa. Těšila jsem se z tebou a dokážu si představit jak si byla zklamaná. Ale neboj, určitě se se za chvilku povede miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.12 09:52

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat dá se z BT zjistit i uhnizďování? A kdyžtak jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32908
4.8.12 12:48

@smilestrawberry někdy dá, obecně k němu dochází mezi 7 a 9 dnem po ovulaci a při měření BT to vypadá jako jednorázový pokles teploty. Ale není to u všech žen, může to být a nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí