Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@HáňaSlab Před menstruací teplota klesá. Určitě si udělal chybu, že sis menstruaci nezapisovala. Aspoň bys věděla jak dlouhý máš cykly
A víš aspoň kdy ti začala poslední? Pak si spočítej od prvního dne dny do teď a napiš kolikátý den cyklu jsi…Ale určitě bych zkusila třeba v pondělí test znovu…nebo možná i dřív ![]()
Poslední začala asi 25. června, takže dneska by to mělo být 33. den. MS mám vždy pravidelnou, já si to pokaždé jen tak orientačně zkontroluju v kalendáři a vychází to tak těch 28-30 dní. Takže to by tomu asi odpovídalo to středeční špinění. Pamatuju si, že když jsem byla těhu s Natálkou, taky jsem měla nalété prsa a teda MS jsem měla jen asi 3 dny a slabounkou. No a akorát teď v neděli jí bude 10 měsíců. No a minulý týden jsme vyhráli v tombole modrý dětský polštářek s medvídkama, takže to bylo znamení
Jinak koukám, že vy se dlouho o miminko snažíte.. ![]()
@HáňaSlab Malý je deset měsíců
To se vám to povedlo teda rychle. Určitě si zkus udělat testík, třeba hned zítra nebo počkej do pondělí. Jinak ti předběžně gratuluju k malýmu medvídkovi
![]()
Taky mi příjde, že se snažíme docela dlouho. Tenhle měsíce mě čeká první injekce, která by mi měla pomoc k ovulaci. Tak doufám, že jí po tom budu mít a miminko se nám povede třeba hned na poprvé
Ale bojím se, že zase nebude něco v pořádku ![]()
@Niiika88 Jé, tak to bych Ti moc přála. Není nic krásnějšího, než mít toho malého prcka a dívat se, jak roste. Konečně ten život dostane smysl. I když je to někdy o nervy
Věřím, že to vyjde, musí! Ono ale když se chce, tak bývají problémy
Ale když by Ti ovulace po injekci došla, tak by se to mělo povést!
Jinak dnes teplota 36,9. Test nechám na příští týden, doma nemám, dneska do města nejdu a chci si užít ještě aspoň poslední (snad to teda je pravda) bezstarostný víkend
No a zítra mě klesne na 36,3 a budu v pytli ![]()
@HáňaSlab Děkuju, snad se to opravdu povede
Určitě mi pak napiš, jak to dopadlo
Ale určitě najdeš // ![]()
@Niiika88 No tak jsem teď dělala test a negativní, tak teda nevím
Dojeli jsme teď po dvou dnech domů, takže ani teplotu jsem neměřila. Včera zas špinění. No asi to byl jenom falešný poplach a těhu nebudu ![]()
@HáňaSlab Nevěš hlavu, třeba bylo na test moc brzy. Zkus si ho udělat za pár dní
Nebo si zajdi k doktorovi a budeš mít jistotu ![]()
@Niiika88 Měřit budu dál, kdyby těhu bylo, teplota by se pohybovala pořád vyšší a kdyby ne, byla by nízká. Já su taky blbá, že sem si nevzala teploměr sebou ![]()
@HáňaSlab Zítřejší teplota ti řekne jak to vypadá, doufám, že dobře a že bylo na test jen brzy ![]()
@HáňaSlab Není vůbec zač. Snad jo, 7.srpna půjdu na píchnutí pregnylu na ovulaci. Tak doufám, že příjde a budeme se moci snažit konečně naplno a doopravdy
Budu ti držet palečky, ať máš pěkně vysokou teplotku
Určitě napiš jak to dopadlo ![]()
@Niiika88 Ha,tak dneska ráno teplota 36,6 a MS
Tak je to v pr… Uvidím třeba ještě, jestli ji nebudu mít jako u prvního těhu, slabou a krátkou, ale moc tomu nevěřím. Je mě pěkně blběě
Ach jo, takže planý poplach. A já už se začínala těšit.. Jsem z toho ale stejně jelen, takové kozy jsem před krámama nikdy nemívala ![]()
@HáňaSlab Třeba to bude stejný, kor když ti není dobře a máš zvětšený a citlivý prsa. Těšila jsem se z tebou a dokážu si představit jak si byla zklamaná. Ale neboj, určitě se se za chvilku povede miminko ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat dá se z BT zjistit i uhnizďování? A kdyžtak jak.
@smilestrawberry někdy dá, obecně k němu dochází mezi 7 a 9 dnem po ovulaci a při měření BT to vypadá jako jednorázový pokles teploty. Ale není to u všech žen, může to být a nemusí.