Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
20.6.12 08:41

@andelka83 no jedna kamarádka mě taky říkala, že jí to nedaly kvůli nižším příjmům manžela, ale mám pocit, že ona chtěla přejít na dvouletou variantu, zatím co já jsem zůstala na tříleté variantě, jen jsem si změnila výši. Jo zeptám se tě, když zjistíš, že jsi těhotná, dnes mám 17 DPO pořád vyšší teploty, kdy jsi volala doktorce a domlouvala si prohlídku? Když jsem dnes celkově 33 DC, v kolikátém jsem týdnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
20.6.12 09:17

@tin10 jj, nám to vyšlo, ten den¨ní základ. Teď už si vlastně člověk nevybírá roky, ale jen částku, klidně můžeš být doma 2,5r, záleží jak to komu vyhovuje.
No, já jsem u prvního volala asi tři dny po pozitivním testu, tak asi 16dpo a byla jsem tam na konci 5týdne, byla tam dutinka a muselo se čekat na srdíčko. U druhého jsem volala asi 14dní po testu a byla jsem tam na konci 8týdne a už bylo i srdíčko a dostala jsem i průkazku, Záleží na tobě a taky kdy tě Dr vezme.
Teď bys měla být 4tt+5 - 4 týdny a 5dní. Takže na konci pátého týdne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.6.12 10:40

@andelka83 tak jsem doktorce ted volala, objednala mě na středu příští týden, že už by mohlo být vidět i srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
20.6.12 10:48

@tin10 za týden, no to by mohlo být, ale neděs se kdyby nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.6.12 09:05

@andelka83 tak snad bude a kdyby ne tak nás asi dr objedná ještě za dalších 14 dní, aby se ukázala vitalita plodu. Jak se to těhotenství počítá? Jako 4+0, 4+1, 4+2, 4+3, 4+4, 4+5, 4+6-to je probíhající pátý týden a pak je 5+0, 5+1…-a touž je probíhající šestý týden?
Tajně doufám, že by tam srdíčko mohlo být, test ukázal pozitivitu ještě před termínem očekávané MS, tak snad už začlo brzo růst a snad je mu tam dobře…hlavní je, aby se tam to srdíčko vůbec ukázalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
21.6.12 10:39

@tin10 jj, kdyby nic, tak tě pozve pozdějc a uvidí se. Někdo má srdíčko brzo a někdo pozdějc, ale tak do toho 8t by mělo být. A pak je největší riziko do toho 12tt. Ale to člověk stejně neovlivní a co se má stát stane se. A stejně se člověk bojí furt, toho už se nezbaví. A pořád čeká na kontroly, na pohyby, aby se zas na chvíli ujistil, že je všechno v pořádku..no a jak se mimi narodí, tak už ho strach neopustí vůbec :lol:
Přesně tak se to počítá :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
21.6.12 11:47

@andelka83 děkuji moc za informace, snad bude všechno ok. Příští středu písnu, jak je to s tím naším srdíčkem. A co ten tvůj prcek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
21.6.12 11:58

@tin10 to budu ráda, třeba už srdíčko i bude :srdce:
No můj mladší prcek je zlatečko, akorát některý den moc nespí přes den, ale jde to. Ono v tom vedru..se nedivím ani. Jinak krásně spí v noci a baští, byli jsme na 3měs. prohlídce, má 6,8kg a 61cm, dostal první očkování a zvládl to dobře, skoro ani teplota nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandulka7
22.6.12 09:30

Krasne ranko holky :kytka: Obracim se k vam znalym o zhodnoceni meho grafu, merim si teprve prvni mesic, ale jak to vypada tak dle poklesu teploty soudim, ze ms dorazi behem par dni :cert: Zajima me, jak dlouhy je pokles teplot pred prichozi ms??? Ms bych mela dostat az za tyden a prijde mi ze ten pokles je moc brzo nebo ne? Vim, ze jsme se v dobe ovu moc nesnazili takze s pripadnym tehu moc nepocitam, ale nadeje umira posledni ;) Dekuji za reakce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
32913
22.6.12 12:44
@Levandulka7 píše:
Krasne ranko holky :kytka: Obracim se k vam znalym o zhodnoceni meho grafu, merim si teprve prvni mesic, ale jak to vypada tak dle poklesu teploty soudim, ze ms dorazi behem par dni :cert: Zajima me, jak dlouhy je pokles teplot pred prichozi ms??? Ms bych mela dostat az za tyden a prijde mi ze ten pokles je moc brzo nebo ne? Vim, ze jsme se v dobe ovu moc nesnazili takze s pripadnym tehu moc nepocitam, ale nadeje umira posledni ;) Dekuji za reakce :kytka:

No, ten pokles je jak u koho, je to hrozně individuální. Někomu teplota začne klesat postupně, někomu velkým skokem a někomu klesne až po začátku MS. Takže podle toho se moc orientovat nedá, když je to první cyklus. Ani se nedá říct když přijde MS, nevíš asi jakou máš délku luteální fáze. Ale nebývá delší než 16dní, takže teď jsi 10dpo, tak do 5-6dnů by měla přijít (pokud se nezadařilo) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.6.12 12:46

@andelka83 :mavam: Koukala jsi na grafík? Psala jsem ti na womenzone i zprávičku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
22.6.12 13:13

@Anýsek18 ten womenzone mě nějak ignoruje, zmatek, nemám tam vůbec nic :nevim: dáš sem obrázek prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.6.12 13:28

@andelka83 Máš ho mít :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
22.6.12 13:31

@Anýsek18 ha, že by ovulka 35DC? Podle pravidel by mohlo bejt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.6.12 13:42

@andelka83 Já si to myslela ale potřebovala jsem radu odborníka… Děkuji :dance: Ironie je že jsem v úterý yla na injekci :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí