Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32902
22.6.12 13:44

@Anýsek18 no, já jsem se tě právě ptala :mrgreen: jestli nechceš počkat. No co naděláš, že jo. Neva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.6.12 13:45

@andelka83 V pondělí ovulka v úterý injekce… No možná že ms ani nedorazí… Hlavní je že ovulkaa je :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
22.6.12 13:51

@Anýsek18 napadlo mě, jestli to zvýšení není v souvislosti s tou injekcí (ale ve vyvolávačkách se nevyznám, to říkám rovnou). Ale ona ta teplota vyskočila ještě před injekcí, měříš ráno, že jo?
Máš recht, hlavně že ovu je, to je základ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.6.12 13:58

@andelka83 Jojo měřím ráno v pět a na injekci jsem byla až odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
22.6.12 14:56

@Anýsek18 tak to je teda dobrá náhoda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7476
22.6.12 14:57

@andelka83 To jo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandulka7
22.6.12 16:34
@andelka83 píše:
No, ten pokles je jak u koho, je to hrozně individuální. Někomu teplota začne klesat postupně, někomu velkým skokem a někomu klesne až po začátku MS. Takže podle toho se moc orientovat nedá, když je to první cyklus. Ani se nedá říct když přijde MS, nevíš asi jakou máš délku luteální fáze. Ale nebývá delší než 16dní, takže teď jsi 10dpo, tak do 5-6dnů by měla přijít (pokud se nezadařilo) ;)

Andelko moc moc dekuji za nazor, ja sem prave vcera toho 9dpo zaspinila svetle hnedym vytokem, ale jen na kalhotkach a pri utreni, tak sem si naivne myslela i s tim poklesem teploty ze by to mohlo byt uhnizdovani, ale kdyz sem dnes koukla na teplomer s dalsim poklesem tak sem zase ty ruzove bryle sundala 8) ale je pravda ze mam stale „mokro“ bezbarvy vodnaty vytok… :think: No, nezbyva nez cekat do pristiho tydne, lut. fazi mivam 14-15dni tak snad to utece rychle :palec:

• Citovat
  • Upravit
23.6.12 11:00

@andelka83 ahojky opět bych prosila o radu :oops: až do dnešního rana jsem si myslela, že ovulka byla 17.6 ale dnes rano jsem se vzbudila cca o pul hodky driv než normalně měřím a na teploměru bylo 36,15 pak jsem znovu usnula a s budikem po pul hod jsem měřila znovu a bylo tam už 36,4 teď nevim kterou teplotu mam počítat :nevim: a tim pádem jestli ovu opravdu byla.
Zatím jsem do grafu dala tu první teplotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.12 11:04

Kdybych tam dala až tu teplotu v normální čas co měřím tak se mi ovu už i vyznačí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandulka7
23.6.12 11:55

Ahoj holky, tak mi dnes teplota skocila na 36,9 sem 11DPO a zkusila sem test… ja vim je asi dost brzo, ale ja tam vidim ducha :dance: nebo mam halucinace??

• Citovat
  • Upravit
32902
23.6.12 14:50

@smilestrawberry no, podle grafu to vypadá na ovulku 19.6. podle pravidel 3teploty vyšší po 6 nižších. Tam pak ani jednodenní pokles nevadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.6.12 14:50
@Levandulka7 píše:
Ahoj holky, tak mi dnes teplota skocila na 36,9 sem 11DPO a zkusila sem test… ja vim je asi dost brzo, ale ja tam vidim ducha :dance: nebo mam halucinace??

duch jako řemen :potlesk: potichoučku blahopřeju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Levandulka7
23.6.12 15:45
@andelka83 píše:
duch jako řemen :potlesk: potichoučku blahopřeju :kytka:

Takze nemam halucinace? :lol: Jsem nohama radeji na zemi, jeste stale chybi 4dny do ms ale ja verim, ze nam ta cervena potvora tentokrat mimiska nesplachne a necha nam ho :srdce:

• Citovat
  • Upravit
70
23.6.12 19:38

@andelka83 ahoj, teda ten tvůj brouček roste nádherně a je teda statečný, první očkování je hoooodně nepříjemný. Jinak moc děkuji za všechny rady a ve středu písnu, co to naše srdíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9030
24.6.12 22:09
@Levandulka7 píše:
Takze nemam halucinace? :lol: Jsem nohama radeji na zemi, jeste stale chybi 4dny do ms ale ja verim, ze nam ta cervena potvora tentokrat mimiska nesplachne a necha nam ho :srdce:

BLAHOPŘEJU :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital