Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@smilestrawberry ahojky, to mě moc mrzí že to nedopadlo
mohla bych vidět ten graf? Ovu těsně po MS být může, ale takle brzo snad ani ne, to by byl extra krátký cyklus. Ty měříš i v době MS? Většina totiž ne a pak ten program není tak aktivní, nemá tolik hodnot.
@andelka83 graf z minuleho cyklu. Jj měřim v puse tak měřim i v době ms. Taky mě to zaskočilo tak brzy.
@smilestrawberry hmm, to je divný, aby byla ovulka takhle pokaždé jinak…i když možné to je, já jsem měla rozestup 18 - 32DC
ale je spíš divný že by to bylo tak brzo, to snad ani tělo nemůže stihnout.. ![]()
@andelka83 no asi mi nezbude nic jiného než čekat
Když to nevyjde tento měsíc tak začnu od dalšáho cyklu brát Clostilbegyt ![]()
Ahoj, @andelka83 vůbec nerozumim co to má znamenat, byla ovu nebo ne? Když mi klesla teplota čekala jsem ms
, ale nedorazila a ani nic nenasvětšuje tomu, že by v nejblišší době měla dorazit.
Ahoj andelko. pekne te zdravim tak ti chci rict ze ivf na nevysla, proste jsme zavadeli 2 embrijka ale presne tyden od zavadeni prisla menstruace, aji prez utros a ja pritom mela do menstruace 6dni cas. znova jsem zacala merim bt a teplotka je stale nizka takze ani po hormonech se jim nechce.jen oddneska mam silenej vytok bilej to by mohl byt preovulacni ne?
@smilestrawberry no, tak z toho grafu nejsem úplně moudrá
když to srovnám s minulým, kde byla linie a jak s epohybovaly teploty, tak je možné, že ovu ještě nebyla.Ty nízké teploty na začátku cyklu, ty jak většina lidí neměří nebývají úplně směrodatné, počítala bych až hodnoty od skončení MS a možná i pár dní po. Někdy chvíli trvá, než se před ovulací hodnoty srovnají. Já v tom grafu nevidím 100% vzestup, o kterém bych byla přesvědčená, že potvrzuje ovulku. ![]()
@hanka1120 jejda, to mě moc mrzí
jaký bude další postup? Ten hlen je typický pro první fázi, před ovu by se měl měnit na bezbarvý.
Andelko tedka se budeme snazit doma musi byt pauza od hormonu. dneska jsem 19dc ale ovulka zatim nikde teplotky jsou porad hrozne nizko mota se to kolem 36.4-36.6
@hanka1120 a možná zrovna budete úspěšní, člověk nikdy neví. Ovulka teda zatím nic, ale ona přijde.
Andelko ovulka asi dojde coz oto, jenze je problem v tom neni jenze ja ju mivam treba az 21dc coz je celkem pozde protoze menstruace mi chodi po 28dnech a tym padem lf je hrozne kratka potrebovala bych to nejak prodlouzit ale jak to nevim. koupila jsem nam i macu treba pomuze.
@hanka1120 7 je opravdu málo, to je fakt. Maca je dobrá na apetit (taky jsem o tom jeden čas uvažovala), přímo na prodloužené LF nevím, ale kamarádky mají dobrou zkušenost s drmkem, mívají to jako vedlejší efekt srovnání cyklů.
Andelko prosim te mrkni se mi na muj graf myslis ze byla ovulka nebo ne? tento graf je nejaky divny dneska jsem uz 22dc.graf mam na women zone.
Andelko dekuji jem me mate ze vcera kolem 18hod me bolel vajecnik jak pri ovu. a taky ja vzdycky mela po ovu teplotky 37.0 a tedka jsou stale nizke.