Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32910
18.8.12 13:10

@smilestrawberry ahojky, to mě moc mrzí že to nedopadlo :( mohla bych vidět ten graf? Ovu těsně po MS být může, ale takle brzo snad ani ne, to by byl extra krátký cyklus. Ty měříš i v době MS? Většina totiž ne a pak ten program není tak aktivní, nemá tolik hodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 14:34

@andelka83 graf z minuleho cyklu. Jj měřim v puse tak měřim i v době ms. Taky mě to zaskočilo tak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
18.8.12 15:58

@smilestrawberry hmm, to je divný, aby byla ovulka takhle pokaždé jinak…i když možné to je, já jsem měla rozestup 18 - 32DC :lol: ale je spíš divný že by to bylo tak brzo, to snad ani tělo nemůže stihnout.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.8.12 16:07

@andelka83 no asi mi nezbude nic jiného než čekat :zed: Když to nevyjde tento měsíc tak začnu od dalšáho cyklu brát Clostilbegyt :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 12:09

Ahoj, @andelka83 vůbec nerozumim co to má znamenat, byla ovu nebo ne? Když mi klesla teplota čekala jsem ms :zed:, ale nedorazila a ani nic nenasvětšuje tomu, že by v nejblišší době měla dorazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.12 12:11

Ještě dodam, že čípek mam taky porád vysoko a je spíš měkký :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.8.12 12:26

Ahoj andelko. pekne te zdravim tak ti chci rict ze ivf na nevysla, proste jsme zavadeli 2 embrijka ale presne tyden od zavadeni prisla menstruace, aji prez utros a ja pritom mela do menstruace 6dni cas. znova jsem zacala merim bt a teplotka je stale nizka takze ani po hormonech se jim nechce.jen oddneska mam silenej vytok bilej to by mohl byt preovulacni ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
28.8.12 13:25

@smilestrawberry no, tak z toho grafu nejsem úplně moudrá :nevim: když to srovnám s minulým, kde byla linie a jak s epohybovaly teploty, tak je možné, že ovu ještě nebyla.Ty nízké teploty na začátku cyklu, ty jak většina lidí neměří nebývají úplně směrodatné, počítala bych až hodnoty od skončení MS a možná i pár dní po. Někdy chvíli trvá, než se před ovulací hodnoty srovnají. Já v tom grafu nevidím 100% vzestup, o kterém bych byla přesvědčená, že potvrzuje ovulku. :nevim:
@hanka1120 jejda, to mě moc mrzí :,( jaký bude další postup? Ten hlen je typický pro první fázi, před ovu by se měl měnit na bezbarvý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.8.12 14:30

Andelko tedka se budeme snazit doma musi byt pauza od hormonu. dneska jsem 19dc ale ovulka zatim nikde teplotky jsou porad hrozne nizko mota se to kolem 36.4-36.6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
28.8.12 14:55

@hanka1120 a možná zrovna budete úspěšní, člověk nikdy neví. Ovulka teda zatím nic, ale ona přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
28.8.12 15:03

Andelko ovulka asi dojde coz oto, jenze je problem v tom neni jenze ja ju mivam treba az 21dc coz je celkem pozde protoze menstruace mi chodi po 28dnech a tym padem lf je hrozne kratka potrebovala bych to nejak prodlouzit ale jak to nevim. koupila jsem nam i macu treba pomuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
28.8.12 18:31

@hanka1120 7 je opravdu málo, to je fakt. Maca je dobrá na apetit (taky jsem o tom jeden čas uvažovala), přímo na prodloužené LF nevím, ale kamarádky mají dobrou zkušenost s drmkem, mívají to jako vedlejší efekt srovnání cyklů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.8.12 10:06

Andelko prosim te mrkni se mi na muj graf myslis ze byla ovulka nebo ne? tento graf je nejaky divny dneska jsem uz 22dc.graf mam na women zone.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32910
31.8.12 10:14

@hanka1120 jo, vypadá to že byla, 18DC :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
31.8.12 10:26

Andelko dekuji jem me mate ze vcera kolem 18hod me bolel vajecnik jak pri ovu. a taky ja vzdycky mela po ovu teplotky 37.0 a tedka jsou stale nizke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí