Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@hanka1120 no, není to velký vzestup, ale ovulka už být mohla. Koukala jsem se, že ji míváš obvykle tak 16-19DC a linie bývá na 36,7+- Teploty ještě můžou vyskočit.
@andelka83 Ahojky
Už jsem ti dlouho nenapsala. Včer jsem byla u doktora a dělal mi sono, bylo to poprvý v životě. Byla jsem tím překvapené, na takovou tyčku si nasadil „gumu“ a dal gel a prohlížel mě tím ze vnitř
Řekl mi, že všechno vypadá dobře, sliznici mám 7mm, to je prej takovej střed, takže dobrý a vajíček prej mám spoustu
Největší, že má 11mm, takže musím do pondělka počkat a v ten den mi maj píchnout pregnyl. To by měli dorůst a měla by bejt ovulka
Hurá, tak uvidíme jak se konečně rozhýbou teploty
Potom mi řekl, že je u mě všechno v pořádku, žádný cysty, vzali mi krev na zase na nějaký testy, myslím, že říkal LH nebo co
No a když jsem se zeptala na ten spermiogram, tak mi řekl, že máme to vyšetření v plánu. A hned nás obejdnal na genetickou kliniku do Č. Budějovic, jdeme tam 18.9., tam nám prý vezmou krev (na nějaký genetický testy)a příteli udělají navíc spermiogram. Na lístku máme psáno testy na sterilitu I. stupně. Výsledky testů příjdu nám a doktorovi taky. Tak doufám, že bude vše v pořádku
No a potom říkal, že příjdou další testy, ale ty budou u mě. Jako je laparoskopie na průchodnost vaječníků atd. Mám z toho všeho radost, že to dopadlo dobře a čekají nás další vyšetření ![]()
Jinak přítel to vzal dobře, neřekla jsem mu, že jsem se na to ptala. Nejlepší bylo, že doktor řekl: „A sex budete mít 14. a potom už ne.“ To mi přišlo v celku vtipný, jak nám to hezky naplánoval ![]()
Jo a takhle vypdá graf z minulýho cyklu, co na něj říkáš? :
http://www.womenzone.cz/…iika88/grafy?…
Myslíš, že tam mohla být ovulka?
@Niiika88 ahojky ![]()
no, vypadá to že nebyla ![]()
ale je dobře že vypadá všechno v pohodě a že začínáte s vyšetřením, testy a tak. Určitě brzy budete úspěšní ![]()
no, tak to vám pěkně naplánoval ![]()
Ta věc s gumou..to je normální vnitřní ultrazvuk, až budeš těhotná, tak se budete víc kamarádit
než budou dělat utz přes břicho (od 2trim)
@andelka83 Tak snad tenhle měsíc se ovulka polepší a konečně bude
Snad už to půjde rychle. Uvidíme jak to dopadne po pondělním pregnylu, ale bojím se, že třeba nemám průchodný vaječníky
Už abych šla na laparku ![]()
Ahoj holky, andelko dneska jsem 26dc v patek bych to mela dostat a teplotky jak na hopacce, dost velky skoky. a ja myvala v druhe pulce stabilni teplotky pres 37.0 stupnu a tedka mne to pekne skace. myslis ze mne tak rozhodil ten cyklus ivf?
@hanka1120 no, možné to je. Přece jen to byl zásah. Ale mělo by se to srovnat.
Andelko tak ja merim teplotku na women zone a pak jeste na ff. a na ff mi ukazalo ze ovulka byla 25dc coz znamena ze dneska bych byla 3dpo, coz se mi asi prodlouzi cyklus ze? mela jsem to dostat zitra.
Ahojky holky, měla bych k vám prosbičku. Mrkněte mi prosím na grafy nebo ja jsem z toho trochu jelen
http://www.womenzone.cz/…EEveny/grafy?… Myslíte, že u mě pobíhá ovulace?
@hanka1120 no, on nebere tu výjimku z pravidla, jak tam máč ty malinko vyšší teploty po sobě. Kvůli nim si nejsem 100% jistá, ale řekla bych že snad by to mohlo toho 18dc být. Ale uvidíš. Až budem znát délku cyklu, tak budem vědět.
@Eveny píše:
Ahojky holky, měla bych k vám prosbičku. Mrkněte mi prosím na grafy nebo ja jsem z toho trochu jelenhttp://www.womenzone.cz/…EEveny/grafy?… Myslíte, že u mě pobíhá ovulace?
probíhá, co jsem poklikala tak v předchozích cyklech byla, tuším 16-22dc, ale teď ještě ne. posečkej ![]()
Andelka dekuji, ale brzy asi prijde ms, protoze dneska mi teplotka spadla zase na 36.8
Ahojky holky ![]()
Asi vám teď položím blbou otázku, ale nejsem si s tím jistá
. Jak hluboko mám dát teploměr, když měřím bazální teplotu? Já ho tam dávám tak, že kouká asi jen centimetr nebo dva. Nevím jestli je to dobře nebo jestli tam má být míň ![]()