Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 děkuji, jde mi o to, že jsem měla tep cca +- 36,8 6DPO mi teplota klesla na 36,55 a pak zase vyskočila na cca +-36,85 dnes jsem 11DPO tak uvidim co z toho bude nebo ne.
Ahojky všem maminkám a jistě i budoucím šťastným maminkám- Snažíme se a nedaří se, tady některé budoucí maminky čekají i mnoho a mnoho měsíců, ale mě biologické hodiny dotikávají. Bude mi 39 / březen 2013/- děti mám 3- 20,18 a 8 let. s každým byl problém, ale ani né tak s početím. První to jsem k tomu přišla ani nevím jak- narodil se císařem- koncem pánevním byl stočen. Pak jsem měla samovol. potrat posl. týden v 3.měs. Na druhého rošťáka jsme čekali, tenkrát jsem si měřila BT-chodila na injekce - povedlo se po půl roce. Narodil se o 3 týdny dřív. tenkrát po stehu, kroužku…Pak rozvod- druhý manžel. dcerka se zadařila hned na první pokus- dokonce jsem ji přenášela o 10 dní a te´d od března zkoušíme a nic. ještě bych jedno miminko ráda, na svůj věk se necítím- jsem šťastná s dětma a moc ráda bych ještě jednou rodila.
Po dcerce jsem brala antikon. Yadine v únoru jsem brala poslední. Bt si neměřím, ob 2-3 dny zkoušíme, někdy denně… jednou za 3 týdny man. vyjde noční směna a to se v " postýlce " vůbec nepotkáme…Koupila jsem si vitamíny calibrum…Docela trpím na různé záněty- vaječníků a dělohy..pře 2 měs. jsem zase jeden zánět prodělala, dr. jsem říkala- místo abych došla hurááá jsem těhu tak jdu s takovouto… prý zatím mám čas… nemám!! proboha ty roky… potřebuji trochu optimismu, pomůžete mi… Děkuji
@všjl Ahojky
Jé ty už máš tři dětičky, to je krásný
Co kdyby si zkusila pít kontryhel, je na úpravu cyklu a různé ženské problémy. Já jsem po něm měla menstruaci slabší, kratší, bezbolestnou a snad i díky němu a pregnylu budu konečně ovulovat. Neboj, miminko se vám určitě povede, když už jsi máš tři děti. Hlavně to nevzdávej. My se snažíme třeba už osum měsíců a stále to nevzdávám
Držím palečky, ať se vám to povede, co nejdřív ![]()
@andelka83 Ahojky
Tak jsem si včera dělala ovu test a čárka byla slabší. Dneska jsem byla na pregnylu a čárka na ovu testu je skoro stejně silná, hurá asi budu ovulovat
Doufám jen, že pregnyl nemá vliv na ovu testy. Konečně se budeme moc začít po osmy měsících doopravdy snažit. ![]()
Holky jste bezvadný. Nevzdáváme to, ale uvidí se… Vám se jistě též podaří, věřím tomu a třebas mě s mým počtem dětí ještě předhoníte…
@všjl Jejda, jen to ne
Nám by úplně stačili dvě
Moc ti držím palečky, ať každou chvilkou najdeš své vysněné // ![]()
Děkuji moc. Už jsem v takovém stádiu, že tomu moc nevěřím. menzes čekám, až za 14 dní a jsem přesvědčená, že nebudu tentokrát vůbec kupovat těh. test. počkám několik dní. 2-3 dny po vynechání nebudu plašit jako vždy- vždy přišlo velké zklamání. zda mám vůbec ovu. budu muset zjišťovat meř. bazál. teploty pokud to i tentokrát nedorazí. Ale vzhledem ke svému věku to dlouho zkoušet nebudem. Buď se zadaří nebo ne. Tři dětičky mám tak mohu být šťastná, i když…
Ale rozhodně co si tak uvědomuji tak takový ten hust. jakoby lepkový hlen vím, že mívám. Do té doby než jsme se rozhodli pro mimi jsem, už nic neřešila- brala jsem antikoncepci a tím to haslo. A teď od března zkoušíme…
zatím beru jen to calibrum jako podporu, ale koupím si ještě ten čajík.
Moc díky a držím pěstičky
@všjl Já čekám menstruaci za devět dnů. Doufám, že vůbec příjde. Myslím, si že jsem tenhle měsíc zase už neovulovala a to je už osmý měsíc
Úplně chápu jak se cítíš, když máš negativní test. Vždyčky taky doufám, že teď už to vyšlo a ono pořád nic…pak se uklidňuju tím, že jsem testovala moc brzo, ale pořád to nepřichází
Myslím si, že by u tebe nemusel být žádný problém, když se vám to povedlo už třikrát
Zkus na to třeba tolik nemyslet, i když je to hodně těžký
Držím ti pěstičky ať se vám mimi brzy povede ![]()
Ahojky, moc Ti děkuji za obrovskou podporu. Strašně moc bych chtěla, aby se to povedlo, potřebuji zůstat doma z práce nebo budu muset dát výpověď. jsem v poho, už si to tak osobně neberu, i když si to pořád přeju, ale, už to není takové jako ty první měsíce. To jsem cítila všechny příznaky těhotenství, i když nebylo nic. Teď jsem v tomto v pohodě.
dnes kolem 10 hodiny jsem měla výtok- hustý lepkavý hlen tak snad ovu byla. A teď v tomto jsem se nikdy nepohybovala a Ty jsi v tomto strašně sečtělá- chytám tady od Tebe opravdu rozumy. Včera ráno jsme měli sex a když bude dneska večer… mohlo by to vyjít nebo bylo a je pozdě?
A Tobě strašně moc přeji, aby se Vám to co nejdřív povedlo!!!
@všjl No sečtěla ani ne, ale taky se tu snažím pochytit vše, co by mohlo pomoc a ráda se o všechno co vím podělím. Výtok je prý nejlepší jako vaječní bílek. V tom se prý spermie cítí nejlíp a vydrží v něm až čtyři dny. Ale s tím žádné zkušenosti nemám, to nesleduji. Jen si tenhle měsíc občas zkouším děložní čípek ![]()
Jak zkoušíš děložní čípek? poděl se prosím o zkušenosti- píšeš laikovi. Ale mrknu na net, až zítra. Jdu chystat své " dravé zvěři " večeři. Zítra odpol. až večer jistě juknu a písnu. Děkuji jsi zlato.
Ahoj holky, prosim vas mela jsem tento mesic prvni clostil-pred prvnim těhu nezabral a brala jsem ho ted od 5.-9. dc, pak jsem 10. dc jen tak změřila teplotu a byla 36,9 a další dny 37, nebo 37,1, 37,2, 36,9, 37 a takto je to až doted a jsem 16. dc, byla jsem vcera na folikumetrii a mudr rikala, ze to vypada na skolabovany folik, 3 cm a uvnitr jako by se uz tvorilo zlute telisko a taky sliznice byla 9 mm a to jsem mela po clostilu tehdy jako 3 mm, co me ale nejde do hlavy, jakto, ze mam od toho 10. dc tu teplotu 37??? Byla ovu uz driv, nebo snad dve v cyklu, nebo ten clostil tak zvysi teplotu a je to neprukazne??? Ale kdyz jsem ho 9. dc dobrala, můze pusobit jeste na tu teplotu ted 16. dc??? kdyz vlastne jsem ho dobrala pred 7 dny?? Me to porad nejde do hlavy:((( jde me o to, jestli jsem mela ovu nebo ne, od porodu jsem nemela a to jsou uz skoro tri roky:)
@všjl Vůbec neděkuj
No zkoušela jsem to zatím jen tenhle měsíc a párkrát. Sledovat bys ho měla stále ve stejnépoloze a to nejlépe ve dřepu, v sedě na záchodě nebo ve stoje s jednou nohou opřenou o židli. Dělá se to tak, že si prstem (nejlépe prostředníčkem) zajedeš do pochvy a nahmatáš si čípek. To že musíš mít dobře umyté ruce ti říkat určitě nemusím
. Já ho pozoruji vždy ve sprše. Tam jsem si jistá, že jsem celá čistá
U čípku se sledují tři věci:
Takže se čípek celý cyklus mění. Na začátku je tvrdý, prodloužený a uzavřený, postupně se zkracuje a měkne a otevírá až při ovu je měkký, krátký a otevřený a pak se vrací do původního stavu. No jinak to chce pozorovat delší dobu, abys vše rozpoznala. Já jsem teprve v začátku a taky si nejsem moc jistá jestli to dělám správně. Snad jsem to popsala dobře a né ani moc nechutně ![]()
@zuzuza Ahojky
Taky beru clostík a někdo mi tu psal, že teplotu nemá smysl s těmito léky měřit, ale každý říká něco jiného. Já si teplotu měřím a tenhle měsíc jsem jí měla po clostíku vysokou, ale myslím, že to bylo tím jak byli venku ty vedra, tak jsem asi tělesně reagovala i na to. Mohlo to být s tebou stejně. No a tím pádem jsi mohla mít potom ovu a anis to podle teploty nepoznala a teď se ti drží výš, protože to tak po ovu bývá. Ale nejsem si s tím moc jistá
Zkus si třeba pozorovat čípek jak píšu výš. Podle toho bys mohla ovu poznat líp
Jinak já ti moc s teplotou neporadím, protože jí mám jak na houpačce a od vysazení anti (od ledna) taky ovu nemá
Ale dostala jsem taky pregnyl, ten se podává injekcema s pomáhá dozrávání vajíček
Tak se na něj zkus zeptat doktora
Jinak o kontryhelu určitě víš, viď?
Ahoj @andelka83, tak minulí měsíc i když to už vypadalo nadějně to nedopadlo
, ale co mě překvapilo tentokrát je, že mi graf ukazuje ovu těsně po ms.Je to vůbec možný? ![]()