Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 Tak to gratuluju, co já bych za to dala mít už aspoň jednoho cvrčka doma
Po prohlídce u doktora napíšu jak to dopadlo ![]()
@Niiika88 děkuju
jsou to naše rychlé miminka…rychle do bříška a rychle z bříška
člověk se pořádně ani nestihl rozmyslet a hned je dvojnásobný rodič.
Moc držím palce, aby „doping“ zabral a na zprávy od Dr jsem moc zvědavá.
@andelka83 to je hezký „rychlé miminka“
ty ti musí, ale dělat radosti ![]()
Já se těch zpráv od něj taky nemůžu dočkat, už abych tam byla ![]()
@andelka83 Ahojky
Tak jsem byla u doktora a zvýšil mi dávku utrogestanu a předpsal ještě pregnyl
Protože teda nemám ovulaci. Prosím tě mohla bys mi napsat jak to teda s tou ovulací je? Já si myslím, že když příjde, tak pak budou teploty vyšší (kolem 37°C a budou aspoň tři za sebou) a pak před menstruací klesnou…je to tak dobře ![]()
@Niiika88 ahojky, zrovna jsem sem včera koukala, jestli jsou nějaké novinky ![]()
Dívala jsem se na graf a ovulka tam fakt není, to mě mrzí ![]()
S tou ovulkou je to tak, že když budou tři teploty vyšší než šest předcházejících, tak obvykle ten den před první vyšší teplotou byla ovulka. Po těch třech (absolutní výšku neřeš, tu má každý jinou a 37 to zdaleka být nemusí)jako po potvrzení že proběhla by teploty měly zůstat vyšší až do konce cyklu, resp. pár dní před MS by mohly klesat, nebo klesnout skokově den před MS.
Držím moc moc palce
@andelka83 Takže to chápu správně, že ovulace je teda den před vysokýma teplotama
Ještě jsem si koupila pro jistotu ovulační testy, ale nevím jestli na ně nebude mít pregnyl nějaký vliv. Za čtrnáct dní jdu na ten první pregnyl a doktor doufá, že na další jít nebudu muset ![]()
@Niiika88 s největší pravděpodobností ano, a s trochu menší může být i dva dny před nebo v den vzestupu, ale to je o pár % méně. Nevím jestli má pregnyl vliv…uvidíš. Moc držím palce
@andelka83 Děkuju, taky bych si to moc přála
Snažím se pro to dělat všechno. Dnes jsem vypila první půllitr kontryhelovýho čaje. Fuuuj byl ošklivej, ale dokázala jsem to
Jak tak koukám na tvoje metříky, tak vám se dařili miminka pěkně ![]()
@Niiika88 jsi statečná
jj, dařili
akorát si teď budu muset dávat hodně pozor na antiko, těhotním až moc dobře.
@andelka83 děkuju, zrovna piju druhej a už se mi ani nezdá tak hroznej jako ten včerejší
Vy byste chtěli ještě miminko? ![]()
@Niiika88 to si zvykneš
před porodem zas budeš pít maliník
ale ten je teda chuťově lepší, přiznávám..
No, nevim…na jednu stranu neříkám kategorické ne, na drhou se těším, až tyhlety vypiplám, že bude klid, resp. jiný život, režim…nevím, jestli se mi do toho bude chtít znova..no a jde hlavně o finance a bydlení.
@andelka83 To máš pravdu
My bysme taky chtěli dvě děti, což je v týhle zemi a době luxus. Závidím ti, že už máš dva kloučky…jen k nim chybí ještě holčička ![]()
Ahoj holky prosila bych o radu. Pozítří v neděli to bude 3 týdny od sexu, kdy to mojemu ujelo
První týden jsem pociťovala píchání v podbřišku, teď už jenom sem tam. Jsem taky furt unavená a od minulého týdne mi natekly prsa a jsou citlivější. Když ležím na zádech a zmáčknu si podbřišek, je nafouklý. Týden po sexu, v neděli, jsem začala měřit bazální teplotu. NE 36,3, PO 36,4. V úterý stoupla na 36,8 a od té doby mi kolísá mezi 36,7 – 36,9. A to už 11. den (s dneškem). Akorát předevčírem -ve ST jsem ji měla 36,6 a to jsem asi 3× měla na papíře slaboulinké špinění. Jinak nic, druhý den tt 36,8 a dnes 37,0. A já se směle ptám vás zkušených. Jsem v tom?
Nikdy před tím jsem si totiž BT neměřila. Těhu test jsem dělala jen první týden, byl samo negativní Chci ještě několik dní měřit, než si udělám další test. Děkuju všem moc za rady a komentáře. Chtěla jsem napsat do nějaké aktuální diskuze, abych se dočkala odpovědi, tak se nezlobte ![]()
@HáňaSlab Ahojky
nevadí, že jsi napsala sem. Kolik dní máš zpoždění? Jestli aspoň deset, tak bych určitě vyzkoušela test. Jinak podle toho co píšeš, tak mi to příjde jako příznaky těhotenství a to špinění jako zahnizďování miminka ![]()
MS jsem měla mít teď někdy v tomto týdnu, já jsem si to nikdy nepsala, vždy jsem se řídila podle toho, co mi „řeklo“ moje tělo. Teď by se mě to ale asi hodilo
No nevím, myslím, že jsem těhu. Mám takový pocit. Aj ta teplota jak se drží nahoře.. Kdybych měla mít MS, tak by teplota klesla teď ještě víc, ne? Když ve ST 36,6, špinění a pak by zas nestoupla???
Podle toho, co jsem vyčetla o BT soudím
jinak jsem z toho opravdu jelen
![]()