Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 No jak dlouhé cykly mám ti sama neřeknu. Mám nepravidelné cykly a ms. Normálně bych měla mít cyklus 32 dní. Jenže s nepravidelností mám cykly někdy i přes 60dní. Každý měsíc musím chodit na injekci agolutinu aby se ms uráčela vůbec dorazit. Že y dorazila sama od sebe nehrozí. A měřit mám pořád. Aby jak doktor tak i já poznala jestli ovu byla nebo ne
@Anýsek18 aha, tak to je dobře že pořád.
Já měla cykly různě, 28-43dní, ale teda ovulky byly a MS přišla sama.
Mám kamarádku co otěhotněla při ovulce 52DC, ale tak dlouhé cykly jsou dost nabudku.
@andelka83 To mi povídej. Jsem z toho občas pěkně na nervy. Tak snad bylinky pomohou a srovnají cykly a nahodí ovulku bez jakýchkoliv hormonů
![]()
@Anýsek18 třeba jo, za zkoušku to stojí.
když mi potvrdíš kamarádství, tak se na to mrknu - já teda se ještě na womenzone moc neorientuju, moc to nepoužívám, ale snad se tam najdem
@andelka83 Žádná žádost mi od tebe nedošla ale našla jsem si tě a přidala do přátel. ![]()
@Anýsek18 no, proto říkám že se moc neorientuju
já jsem si našla tvoje a dala jsem „Spřátelit“, asi to nedošlo?
@andelka83 Právě že ne. Nic z toho mi nedošlo. No nevadí stáhnu fotku grafu a dám ti jí sem
Hm, tak nevim, tvůj profil vidím, kamarádky taky, ale nejsem tam…to jsou zase složitosti
@andelka83 Já jsem to říkala.
Snad bude další cyklus lepší. ![]()
Příspěvek upraven 14.06.12 v 15:41
@andelka83 I když jeden ovulační test byl pozitivní. Jak říkám v tomhle se už vůbec nevyznám. ![]()
@Anýsek18 ono někdy se tělo na ovulku chystá, ale nedojde k ní nakonec, nejsou ty správné hladiny hormonů. Mi stačilo bylinkou posílit progesteron, ale někdy holt musí nastoupit těžší klibr.