Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32914
23.10.12 16:38

@Lucake to mě mrzí. Ale ovulku máš a LF taky dostatečně dlouhou. Tak to bude jen otázka času a načasování. Zkus ještě posledovat ten hlen, někdy ty teploty nejsou úplně 100% vypovídající, resp. dají se ne úplně jistě interpretovat.
Jiný program taky doporučuju, já teda spíš než FF Wunschkinder ten je německý, ale podle mě lepší, nicméně FF taky není špatný.
Určitě je potřeba měřit dál, během 3cyklů se do toho člověk většinou víc dostane.
Já mám naměřeno tuším 19 - sleduju teda kromě BT i hlen a čípek, je to jistější. čím víc symptomů, tím jasnější hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.10.12 16:39

@ivik.j jj, 11dní po ovulce už by mohlo být něco vidět, ale spíš jen duch. Obecně se doporučuje tak po 14dnech od ovulky. Ta teplota sama osobě nic moc neznamená, důležité je jaké jsou rozdíly mezi teplotou první a druhé fáze. Každopádně držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.10.12 16:43

@andelka83 moc dekuji, nam to s casem vzdycky nejak nevyjde, ted ta kostrc, mesic predtim pracovni cesta, porad dokola, jako naschval, ale po takove dobe se mi to stejne zda divne. Zkusim to lepe vysledovat s cipkem (to uz mi jde trochu lip nez hlen) a s hlenem a ovulacni testy a nejak se to vyresi. Moc! dekuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.10.12 16:49

@andelka83 Než jsem dostala clostík tak jsem měla OVu tak ten 13-14 DC minulý měsíc taky 14den a teď co jím ten clostík a tak nic, a právě si myslím že jelikož mám mít za ty 4 dny zase tu PROVERU na MS abych to dostala tak ji mít asi nebudu, nebo kdybych ji měla ještě mít tu ovulku a brala bych už tu PROVERU tak myslíš že bych mohla otěhotnět i skrz ji? a mít MS nebo že by se vůbec nedostavila i když bych si dala PROVERU? Nebo myslíš že bych třeba mohla mít teď anovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.12 16:57

Takže myslíš že bych jsi mohla už udělat test a nebo radči počkat ještě tak týden aby to bylo těch 18 dní. Víš jsem po provokačce tak doufám že tam mimí je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
23.10.12 17:00

Ivik. j.- ja bych testla. Mne se ukazal duch uz 9DPO a ty uz budes 12!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.10.12 17:27

@Fifka91 já se v těch preparátech a co jak ovlivňují zas tolik neorientuju, bohužel. Ten clostilbegyt bereš vlastně proč? když ovulka bývá. K ovu ještě dojít může, stejně tak to může být anovulační. Ono dopředu se to blbě odhaduje.
A když jsi nebrala vůbec nic, tak to vypadalo jak?
@ivik.j já před brzkým testováním spíš varuju, ono je lepší vidět hned pořádné // než lovit ducha. Když jsme u osobních zkušeností, tak 10DPO jsme měla vždycky bílo a 13DPO už // pěkné. Luteální fázi mívám 11-12dní, takže ten 13DPO už mi vlastně meškala MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.10.12 17:30

@andelka83 Clostík mi dal kvůli tomu abych měla prej ještě silnější OVU než jsem měla :roll: Když jsem měla snad 3 měsíční pauzu MS po HA tak jsem měla OVU vždycky.. měřila jsem si to vždycky ovu testy, teď co mám clostík tak ji nemám, zatím teda, clostík beru 1.měsíc, a hlen jsem zatím teda taky nezaznamenala, a to se mi u OVU vždycky projevilo takže jsem věděla že ji mám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
23.10.12 18:14

@andelka83 prepsala jsem vsechno do FF a tam mi ukazuje prvni cyklus ovulaci 13DC a u druheho 12 DC, takze bych mela LT pokazde jinak. Treti to rozhodne :) Takze LT 12 dni je v pohode nebo i ta se pocita mezi ty, ktere mohou byt na hranici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
23.10.12 21:32

@Fifka91 tak to teda nechápu..proč tělo tak blbnou, když samo funguje?

@Lucake obvykle bývá LF stejná +-jeden den, ale někdo má pokaždé jinou, pak to vypadá na nějakou hormonální nerovnováhu, zmatenou funkci žlutého tělíska nebo tak něco. Ale hraniční délka je 9dní, takže to jsi v pohodě.
Já sama mívám LF 11-12dní a ještě dva dny před MS špiním (počítá se to ještě do cyklu). A stačilo to. Jediné dva cykly kdy jsem nešpinila byly ty, kdy jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
24.10.12 20:11

@andelka83 Vůbec netuším a dneska ráno jsem měla teplotu ještě nižší :( Tak já to fakt nechápu, asi zavolám na gyndu a zeptám se, nebo mám počkat ještě jeden měsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
25.10.12 08:10

@Fifka91 ještě počkej. Já fakt nechápu proč ti tělo takhle blbnou, když funguje samo? Bych se na ně vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
26.10.12 06:44

@andelka83 Taky to nechápu :twisted: a zítra bych si měla dát už Proveru na MS abych to dostala takže asi už žádna OVU nebude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
26.10.12 13:24

Andelko mam dotaz nemohla byt ovulka hned po ms? mne se zda ze ti teplotky mam hodne vysoke, takovy teploty mivam po ovulce az v dobe lf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
26.10.12 13:37

@Fifka91 a kdybys ještě počkala a nevzala si ji? Mi to pořád hlava nebere..proč zasahovat do něčeho co funguje?

@hanka1120 takhle brzo se mi to nezdá. Nejsi těhotná? Nebyla MS kratší, slabší..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí