Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6327
2.11.12 08:37

Jo jo andelko je to sileni co se tedka deje. a co tvuj malej je hodnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
2.11.12 08:43

@hanka1120 já jsem o tom četla, ale dokud jsme neměla kolem sebe holky v mém věku (produktivním) tak mi nedošlo, že je to skutečnost. Člověk si pak každého dobrého těhotenství a narozeného dítka fakt váží.
Jj, malej je šikula, má skoro 10kilo, pořád kojím, baští hezky, pohybově je taky v pohodě. Akorát se v noci budí. A starší je divoch, a ráno se budí hrozně brzo. Ale jinak jsme šťastní že je máme. I když je to náročné a pro vztah katastrofa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
2.11.12 08:48

Andelko to ti verim ze to je narocne dve deti takle celkem brzy po sobe. segra ma 10ti mesicni holcicku a taky se ji porad v noci budi, ale jinak je celkem sikovna, porad se stavi na nohy v postylce se taky sama postavy v choditku lita jak cert. takze deti jsou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 07:16

@andelka83 Ahoj andelko :mrgreen: Tak hlásím že mé zvýšené teploty asi byly ovlivněny tou Proverou, dneska jsem 1DC takže těhotenství asi nic, chtěla jsem se Tě zeptat co říkáš na kontryhelový čaj? Myslíš že bych to mohla zkusit nebo mám nechat volný průběh lékům co mám od gynekologa a čekat tento měscí konečně OVU, pač se domnívat že jsem měla anovulační cykly.. A ještě jedna otázkaa ty anov. cykly můžou být tento měsíc zase nebo už bych mohla mít OVU?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
5.11.12 07:25

@hanka1120 no, to bude mít čím dál zábavnější :lol: Mi starší spal dobře mezi 10 a 15měsícem a pak se začal budit. Teď se ještě taky budí, ale obvykle už nevzbudí mně.
@Fifka91 kontryhelový čaj jsem zkoušela, na mě neměl efekt. A co vím od jiných, tak někomu opravdu pomohl, ale někdo na něj reaguje naopak (např. meziMS špiněním, krvácením apod.) S léky by se snášet měl, jakože by nic nepokazil. Anovulační cykly má skoro každá žena sem tam, ale nesmí jít o pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 07:27

@andelka83 Tak děkuji za info ;) Zkusím tento měsíc ještě bez čaje a když nic ani OVU zase nebude zkusím ten kontryhelový čaj a popř. zajdu na gyndu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
5.11.12 08:45

@Fifka91 to je dobrý plán :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
5.11.12 08:48

@andelka83 No, přemýšlela jsem že bych ten čaj už odedneška začala pít když mám první den MS, ale zase si říkam že to zkusím ještě takhle a kdyžtak příští měsíc najedu na čaj, nebo už teď ten čaj.. mám dilema :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
6.11.12 09:49

Andelko tak dneska jsem 22dc a ovulka nebyla.tak jsem zvedava kdyz dojde ms.graf je teda hroznej.ve ctvrtek jdu do caru tak uvidime, vcera po soulozi jsem zase hodne spinila a dneska uz je to zase dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.11.12 10:55

@hanka1120 no, graf opravdu nic moc, zas ovu nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1360
6.11.12 11:11

Ahoj holky, myslíte, že včera mohla být ovulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
6.11.12 11:40

@Dalla je to velmi pravděpodobné :palec: pro potvrzení je potřeba měřit ještě aspoň dva dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.11.12 13:16

Holky chtěla bych se zeptat planujeme mimnko jak často je dobre mit pohlavni styk pžed ovulaci a po. My jsme to delaly 7dni v kuse až do ovulky, myslite že je to hodne. Prave že jsem mela dlouho meškani a na konec jsme to dostala.Tak jsem uvažovala jestly to nebylo hodne na chlapa a sperma byly ais moc unavene a nemusely doplout k vajičku co myslite holky. Poradte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.11.12 13:22

Zuzi mi kdyz jsme se snazili ze zacatku tak jseme to delali ob den. myslim ze neni dobre to delat kazdy den. spermie vydrzi 3-4 dny. neboj jak nakoukne andelka urcite ti poradi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
7.11.12 13:30

Andelko jsem moc zvedava co mi v caru zitra rekne protoze jsem dneska 23dc a teplotky jsou furt nizko. myslis ze ji mam o te bt rict? ja bych rekla ze to u mne vypada na nejakou hormonalni poruchu. protoze prvnich 14dni ma byt teplotky nizke a pak az vyssi a ja to mam presne na opak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí