Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32903
12.11.12 12:02

@kar-maa těhotenský? dělala sis test? jinak vzorný opravdu je.
Nevěřím ale čekám :lol: věřím spíš tomu, že bud eprobíhat něco zajímavého na slunci (přepólování a magnetické bouře)a může to mít vliv na Zemi na energetické systémy. Ale věřím že jsme na to připravení a že velké potíže nebudou. Asi něco jako rok 2000.
Mayský kalendář má prý toleranci 140 let, a spíš bych řekla, že jim došel šutr :mrgreen:
Jinak jsem katolík, takže spíš věřím Bibli, a ta se teda trefuje do současného dění docela slušně, nějaká změna asi přijde, ale ne každá změna je konec světa nebo k horšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
12.11.12 12:15

@andelka83 NO prave, ze jsem si test delala a byl uplne negativni :mrgreen:
Vypada jako tehotensky, nebo spis byvaji takove grafy predkladany jako vzorove, protoze tam je i trifazovy vzestup. A ono prd :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
12.11.12 12:27

@kar-maa no ale to je klišé..takhle vypadá nebo by měl vypadat každý graf, pokud vše dobře funguje. Někomu na konci cyklu před MS teplota spadne, ale někomu ne (někomu spadne prudce, někomu postupně a někomu až během MS, což už se většinou neměří). Moje grafy vypadají skoro všechny jako těhotenské. :mrgreen: Je to podobné jako když se tvrdí, že když se teplota drží nad 37 tak je to těhu…není, to je jen normální fungování a každý má ty hodnoty jinde, ty absolutní.
Drží palce do dalšího cyklu. Tento je opravdu moc pěkný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
20.11.12 10:07

Ahoj andelko, tak asi ovulka nebyla ze? jsem 36dc a ms nikde, cipek je dlouhy, vzadu, a v poche je celkem mokro u cipku uplne malinko spineni, ale ven nejde vubec nic.co myslis mam jit na vyvolavacku, a nebo mas jeste chvili pockat jestli se to nerozjede. tento mesic uz jsem spinila totiz nekolikrat. dneska klesla bt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
20.11.12 11:36

@hanka1120 já bych ještě počkala, protože podle pravidel je možné, že ovulka nakonec byla 27DC, takže na MS je ještě nějakou dobu čas. Pokud by ale nepřišla do konce týdne, tak bych šla. Ty teploty jsou hodně rozházené, nestabilní, špinení občas, hlenový příznak taky asi trochu zmatený…to vypadá na hormonální nerovnováhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
21.11.12 11:49

Ahoj holky, prosím poraďte mi. Už skoro rok se snažíme o miminko. Před rokem těsně před vánoci jsem byla na revizi dělohy po zamlklém těhu a od té doby se nám nějak nedaří. Už druhý cyklus si měřím BT. V minulém cyklu jsem brala clostík, pak jsem 14 den dostala injekci Pregnylu, ale stejně se nám nezadařilo. Menstruaci jsem teď měla jinou než kdykoliv před tím. Vždycky trvala cca 5-6 dní, z toho krvácení min. 3-4 dny. Při té poslední jsem krvácela necelé 2 dny, pak 2 dny už jen špinění. Ani to krvácení nebylo tak silné. A teď když koukám na ten graf, tak z toho nejsem vůbec moudrá :think: Je možné, že bych měla ovulaci už tak brzy? Nebo ovulace ještě nebyla? Vůbec se v tomhle grafu nevyznám. Můžete mi říct vaše názory zkušených měřitelek BT :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.11.12 06:46

@andelka83 Ahooj andelko :) Mám zase dotaz, myslíš že bych mohla mít 2× po sobě anovulační cyklus? Tady přikládám můj graf

http://www.womenzone.cz/…na2012/grafy?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
23.11.12 08:12

@Fifka91 no mohla, ale to už by bylo dost blbé, museli by s tím doktoři víc něco dělat. Ale dívala jsem s ena graf minulý, a vím že jsi tam měla nějaké léky, Proveru určitě, což já popravdě nevím jak moc to ovlivňuje teplotu a tak..ale kdybych vyhodila tam ty špice, tak by tam byla ovulka 17DC. Teďka zatím teda nic, ale ještě přijít může.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.11.12 08:17

@andelka83 No právě, a za 4 dny bych měla zase Proveru nasadit, asi ji posunu abych veděla zda to semnou něco dělá :nevim: A když jsem to teda mohla mít ten minulý 17DC na kdy mi to vychazí teď? Nějak se v tom neorientuju DC DPO vždy to blbě počítám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
23.11.12 08:25

@Fifka91 no to se nedá říct vychází, prostě až to přijde tak to bude…nemusíš mít ovulku vždy ve stejný DC (den cyklu). Jediné co je celkem konstantní je délka luteální fáze, DPO (dny po ovulce). Ale ta první fáze do ovulky může být v každém cyklu jinak dlouhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.11.12 08:27

@andelka83 Děkuji, no tak uvidím jaké budou hodnoty v dalších dnech, já totiž vždy Ovu poznala podle hlenu, jenže mě zase k tomu nesedí ty hodnoty. Dr. mi právě říkal že ovu polde BT poznám tak že se mi bude držet tak nějak stejná hodnota po dobu aspoň 3 dnů, počkám teda ještě a když nic asi mu budu muset zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
23.11.12 09:28

@Fifka91 no koukám že Dr o tom houby ví..klasika. Podle hlenu bys to tipovala jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.11.12 09:32

@andelka83 Podle hlenu bych řekla že od včerejška( to měření ale zase neudává ovu), dělala jsem si Ovu test ale udělala jsem ho asi špatně pač mi neukázal vůbec nic, no a další už nemám takže budu muset v průběhu dne jít koupit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32903
23.11.12 09:51

@Fifka91 on ten hlen se mění během cyklu a nejplodnější (řídký, mokrý, případně tažný, průhledný) bývá ještě před ovulkou, tak den dva. A navíc s etento typ může vyskytovat v cyklu víckrát, podle hladin hormonů. Proto je důležité mít ještě další symptomy v záloze, čípek nebo BT, aby se to potvrdilo.Nebo i ty testy, aby byla dvojí kontrola aspoň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
23.11.12 09:57

@andelka83 Čípek ten je fakt že nekontroluji, ale podle hlednu jsem to vždy poznala a test byl vždy taky pozitivní, ale ty teploty zase :nevim: Zkusím ten test udělat odpo. a pokud bude pozitivní pak potom nechápu BT :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí