Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23.11.12 10:04

BT

Ahoj holky

Chtěla bych poprosit o radu s přítelem se snažíme o miminko..už asi 8 dní mám stejnou bazalní teplotu 5 dní 36,6 pak jeden den 36,7 a ted zase 4 dny 36,6. Neměla sem ani ovulaci, za tři dny by měla přijít menstruace. Nevíte coby co mohlo být děkuji za rady.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.11.12 10:06

@Kateřina.V a měříš dost dlouho abys mohla tu ovulku zachytit? Od MS? Myslím že ne. tak počkej na MS (pokud přijde) a pak měř od jejího skončení celý cyklus. A uvidíš jestli se tam objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.12 10:34

No měřim si jí už přes půl roku a vždy sem ovulku zachytila. a proto my to příjde divné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.11.12 10:58

@Kateřina.V a jak máš dlouhé cykly a kolikátý DC jsi teďka? Je možné že holt bude jeden anovulační, to je 1-2× za rok normální. Anebo se ti z nějakého důvodu natáhl cyklus a ovu teprve přijde..no hádám z vody :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.11.12 11:00

BT a ovulace

Ahoj holky, koukám že už se tu zase rozeběhla diskuze. Můžu se k vám připojit? Potřebovala bych poradit. Když mrknete na můj grafík, co myslíte je možné, že by byla ovulace už tak brzy? BT si měřím druhý měsíc. Minulý cyklus byla ovulace po Clostilbegytu a následném Pregnylu 15DC. Bohužel se nám stejně nezadařilo. A teď takovýhle bláznivý graf. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.11.12 11:38

@monulkaII ahoj, předně..držím palce :D
No, vypadá to, že by mohla být ovulka takhle brzo, proč ne. Měla jsi zas nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.11.12 11:48

@andelka83
Děkuju :D
Právě že už jsem tenhle cyklus žádné léky neměla. Tak nevím, jestli mi to mohl nějak ten clostík minule rozházet? Cyklus mívám normálně pravidelně 30 dní. Zarazila mě tedy i poslední menstruace, nebyla jako předchozí. Byla slabší a trvala docela krátce. Normálně trvá tak 5-6 dní, z toho 3-4 dny krvácení. Teď u té poslední krvácení jen 1-2 dny, pak 2 dny špinění a docela bezbolestná. Jindy bez brufenu nemůžu fungovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.11.12 11:51

@monulkaII no, to je zajímavý..je možné že ty léky to nějak změnily. Každopádně jestli byla ovulka takhle brzo, tak by cyklus měl mít max. 26dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.11.12 12:14

@andelka83 No tak to jsem tedy zvědavá. I když já doufám, že už potvora červená nedorazí :D I když jak koukám na to naše snažení okolo té ovulace, tak jsme se zrovna moc nečinili, když jsme ji tak brzy nečekali. Tak se budeme muset zase nechat překvapit. Tohle každoměsíční čekání je na tom ale to nejhorší :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.11.12 12:33

@monulkaII kdyby náhodou dorazila, tak se příště pro jistotu snažte (to slovo nemám ráda, ale víš jak..)už od konce MS…stačí se trefit tak kolem ovulky, obvykle to stačí. Ono jako těžko říct přesně dopředu kdy bude a zařídit s epodle toho, to snad jen pokud má někdo přesné cykly a ovu vždy ve stejný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.11.12 13:28

@andelka83 no asi to tak budeme muste příště udělat. Ale jak tak koukám na ten graf, tak pokud ovulka byla toho 12.11. tak jsme se snažili (taky to slovo moc nemusím)2 dny předem, tak to by mohlo vyjít co myslíš? I kdyř při našem štěstí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 13:39

Ahojky devcata
Mohu se zeptat? Dnes mam na ovu testu // vcera jsen je tam jeste nemela. Vcera jsme se s pritelem milovali a dnes je bohuzel na vikend pryc mimo Cr. Mohla jsem uz otehotnet vcera nebo jeste ne? Predem dekuji
 Janina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.11.12 13:40

@monulkaII mohlo by to vyjít..já mám mladšího syna po sexu 3dny před ovulkou ;)
@JaninaJanu pozitivní ovu test znamená (co jsme pochytila) že ovulka přijde do 24h..takže asi ještě nebyla. Je škoda že dneska nebo zítra to nepůjde, ale nic není ztraceno, spermijky vydrží pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 13:45

Jsem z toho nestastna moc si miminko prejeme. Takze kdyz jsou na testu // tak teprve prijde? Ja se vtomto nikdy nevyznala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
23.11.12 13:59

@JaninaJanu není to tam napsané někde v návodu? Myslím že ano, že to je, že ovulka brzy nastane..a ta kontrolní čárka by měla být stejná nebo silnější než ta první. Obvykle ty čárky sílí s tím, jak blízko k ovulce je.
Já to asi někdy zkusím, až mi naskočí cyklus, abych měla vlastní zkušenosti. Takhle to je zprostředkované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí