Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4521
26.11.12 14:15

@Kateřina77 Aha, proto jsou ty teploty asi tak nízký :nevim:…A je možný, že ty teploty jinak výš neskočí. Já a většina holek, co znám si jí měříme vaginálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
26.11.12 17:15
@Niiika88 píše:
@Kateřina77 Aha, proto jsou ty teploty asi tak nízký :nevim:…A je možný, že ty teploty jinak výš neskočí. Já a většina holek, co znám si jí měříme vaginálně…

No, tak asi proto :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
26.11.12 19:08

@Kateřina77 teplota musí být vnitřní, takže tohleto neplatí. Musí se měřit v pochvě nebo ústech, vždy ve stejnou dobu, aspoň po 5hodinách spánku, hned v posteli. Jakože trochu orientačně by to platit mohlo, ale správně se měří bazální vnitřní teplota, ne normální vnější.
Jinak ty teploty jsou jedno, každá je má jinak, tu hladinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5673
26.11.12 19:46

No to nevim, ale taky mě napadlo to, že jsem ty čárečky asi prošvihla, protože jsem si dělala jen jeden test denně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
26.11.12 20:56

Ahoj, tak bohužel to nedopadlo, dneska potvora červená dorazila, takže teplota nelhala. :cert: Takže zase další měsíc přede mnou :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
26.11.12 21:32

@monulkaII škoda..ale hlavně že ovulka je (aspoň víš že může být opravdu brzy) a luteálka taky dost dlouhá, takže už jen trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1925
30.11.12 18:27

Ahojky holky, můžu se s vámi poradit? Snažíme se 13 měsíců, BT jsem měřila od listopadu do srpna. Nyní mi to nedalo a začala jsem opět měřit. A teď k problému…Dříve jsem mívala předovulační teploty 36,6-36,8 a poovulační 36,9-37,2 s LF 12-14 dní. No, teď v listopadu jsem byla překvapena, jak „nízké“ teploty najednou mám - předovulační 36,4-36,6 a poovulační 36,8-36,9 (vůbec se přes 37 nedostanou) a LF jen 10 dní. Jaktože se teploty tak změnily? Co se děje? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
30.11.12 21:22

@Berenika22 popravdě nemám tušení..každopádně stále je to v normě všechno. Z vlastní zkušenosti..mi se brutálně změnily teploty po porodu. Hodně ta hladina klesla. Před porodem byly poovulační 36,6 - 36,9 a po porodu 35,9-36,2, mazec. Teď ještě MS nemám, tak nevím kde teploty budou tentokrát, jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jaja a paja
30.12.12 11:59

ovulace

Ahojky jak poznám ovulaci. Vždy jsem to poznala protože mě bolelo břicho měla jsem mokro na spodním prádle bílej až hnědej flek. Minulí měsíc mi praskla cista a od té doby jsem měla 4.12. menses. Ted 4.1. mám mít měsíčky a nic jsem s toho nespozorovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
32913
30.12.12 12:12
@jaja a paja píše:
Ahojky jak poznám ovulaci. Vždy jsem to poznala protože mě bolelo břicho měla jsem mokro na spodním prádle bílej až hnědej flek. Minulí měsíc mi praskla cista a od té doby jsem měla 4.12. menses. Ted 4.1. mám mít měsíčky a nic jsem s toho nespozorovala :nevim:

no, jestli nebylo nic z obvyklých příznaků, tak bych po další MS šla do měření BT. To sice ovulku poznáš jistě až když proběhne, až zpětně, ale aspoň budeš vědět že byla a kdy tedy přijde MS. Je možné že po prasknutí cysty se něco změnilo, třeba bude tenhle cyklus anovulační a tím i delší, MS přijde trošku pozdějc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
30.12.12 12:14

@hanka1120 @Fifka91 @monulkaII @Niiika88 @kar-maa
Holky, jak se máte, co je nového u vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
30.12.12 16:25

Ahoj andelko, ja jsem prave 3dc, mynuli graf vypadal dobre ale stejne to nevyslo. posilam graf.ale co jsem zazila tento mesic kdyz jsem to dostala myslela jsem ze umru, z hodiny na hodinu jsem zacala hodne krvacet vubec zadne spineni, bolelo mne desne bricho a zada a bylo mi na zvraceni tak jsem si vzala 2 brufeny a sla do vany tak trochu bricho povoli, ale bylo to jeste horsi unava se pridala a motala se mi hlava, tohle se mi stalo po prve. dneska uz ani kapka.9 ledna jdeme do novyho caru tak snad bude lepsi. a co ty jak se mas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
30.12.12 17:18

@andelka83
:mavam: já se mám faajn a co ty?? A co u tebe nového? Tento měsíc jsem od pulky měsíce přestala měřit BT, nějak se mi zdá, že po těch prášcích ovu stejně nikde žádný měsíc :?
Dneska jsem 26DC takže čekám na MS, v lednu jdu na kontrolu pač mě posledních 14 dnu bolí bradavky a sem tam i v podbříšku takže nevím co to je :cert: Konec světa nepřišel, tak jsem ráááda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32913
30.12.12 17:50

@hanka1120 @Fifka91 holky, ahojky :srdce: koukám že si „užíváte“ koncem roku, ach jo, to mě mrzí. Ale věřím a držím palce, že nový rok bude mnohem lepší a hlavně úspěšnější :palec:
U nás dobrý, muž je od půlky prosince na dovolené, mamka začala trochu chodit, jsme celkem zdraví, ťuk ťuk…no a já už se nemůžu dočkat až začnu zas měřit, už bych pomalu MS brala, ale podle čípku a hlenu zatím nic. Asi budu muset přestat kojit v noci, ale to teda pokud malej sám od sebe nezačne spát celou noc, nebo její větší část, tak dřív jak v roce nebude (takže za 3měsíce).
Přeju vám všem krásného veselého Silvestra a v novém roce jen samé dobré zprávy. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
31.12.12 16:20

@andelka83 Také přeji šťastný nový rok a do nového roku hodně štěstíčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie