Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Niiika88 no, ona si před 14dny podvrtla nohu, takže má nechodící ortézu, a ještě na 3 týdny a pak rehabilitace. doufám že to bude pak v pořádku, protože máme aktivní babi. Snad před vánoci už bude vše dobré. Teď je pořád doma, nemůže ven, nesmí na to šlapat, tak je všechno náročnější, takže se tak nějak střídáme s bráchou, tetou, jejíma kamarádkama, vždycky se domluvíme co aktuálně potřebuje a to se donese a udělá. Já obvykle peru a vysávám.
Jj, byla jsme zvyklá si povídat s mamkou, chodili jsme všichni ven, na návštěvy…a teď sama s dětma…sem tam se domluvím aspoň s kamarádkou na procházku. Ale někdy dva dny mluvím jen s mužem večer.
@andelka83
Ahojky, tak předně držím palce mamce, aby se brzy uzdravila a aby se vše vrátilo do starých kolejí. ![]()
U mě došlo k malé změně, teploty mi včera a dneska klesly, tak teď nevím jestli už mám čekat MS, žádné příznaky jejího příchodu ale
zatím nepozoruju. Nebo je nakonec ovulka až teď? Co myslíš, mám si zkusit koupit ještě dneska ovulační test? Nebude už dlouho? V podbřišku mě trošku bolí ale nic víc. Tak ti nevím, jestli je ovulka až teď, tak si říkám, že luterární fáze moc dlouhá nebude. Měla by být asi 9-10 dni, pokud to říkám správně. Ale takhle nebude mít případný mimísek moc času na uhnízdění. ![]()
@monulkaII no, zkusit můžeš, jestli to něco ukáže, nevím jak moc to reaguje takhle pozdějc. Jinak to vypadá fakt na ovu 10DC a teď že už přijde MS. Luteálka je dneska 12dní, to je pohoda.
@andelka83 Jejda, to je hrozný
Držím palečky, ať se to dobře hojí
A to určitě bude, když je babička taková aktivní
Přesně to si myslím, když má člověk děti, tak se jim věnuje na stoprocent a nemá čas se stýkat s ostatníma
Ale tak třeba poznáš někoho nového až vyrazíte s malýma na jaře na hřiště ![]()
@andelka83
No tak se nechám překvapit, jak tohle dopadne.
S tou krátkou luteálkou jsem to ale myslela, kdyby byla ovulace až teď toho 21. nebo 22. dne, že by pak byla asi moc krátká, když mívám cyklus těch 30 dní. ![]()
@Niiika88 děkuju, doufám že o vánocích už to bude dobré. Já jako mám známých a kamarádek hafo, i s dětma…ale každý mám ejiný režim, děti různě nemocné…málokdy se dá sejít, jakože domluvit, to spíš už někoho potkám náhodou.
@monulkaII jo, tak to jo, kdyby byla až teď (ale nezdá s emi to moc)…možná by se pak ale celý cyklus tím prodloužil..kdoví, ještě počkáme a uvidíme jak se to bude vyvíjet dál.
@andelka83 Asi to s dětma není nejednodušší, ale jsou to štěstíčka
Už bych taky chtěla být maminka ![]()
@Niiika88 tak jedno dítko je v pohodě, to byla kolikrát fakt dovolená..ale se dvěma je to horší. Samozřejmě bych je nedala..tyhle potíže a změny patří k tomu.
Ahoj holky, mám takový menší dotaz.. Ve středu jsem si dělala ovu test a byl neg. ve čtvrtek i v pátek mi ale vyšel nejspíš pozitiv
(přikládám foto) a v sobotu a v neděli zase neg. testovací čárka prostě už nebyla tak silná, jen slabý dušík, myslíte, že byl teda pozitiv? ![]()
@andelka83 Jj, jsou to malý andílci, ale občas vystrkujou růžky
Jsou s nima občas starosti, ale ty všechny radosti to předčí ![]()
@Kateřina77 Tak s tím testíkem ti neporadím, ale myslím, že čárka by měla být skoro stejně silná. Tahle mi připadá docela slabá. Měříš si bazální teplotu?
@Niiika88 Jojo,podle BT nejspíš ovu proběhla včera, přiložím foto
![]()
@Niiika88 píše:
@Kateřina77 Po ovulaci ti ty teploty stoupnou k 37°C?
Nevím, měřím teprve krátce, ale skok tam byl ![]()
@Kateřina77 To máš pravdu, že skok tam byl
A měříš vaginálně? Ty teploty mi příjdou celkem nízký…Mě se pohybují normálně kolem 35,5°C