Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Holciny
problem…vyznacila jsem v tom grafu info, kdy mi vysel pozitivni ovu test a uplne mi zmizel ten kriz, ktery vyznacovsl ovulaci
na fertility.com …nevite, co to ma znamenat?:(
@lenny27 no on FF dost věří jiným metodám, takže jsi ho tím znejistěla. Celkově nemám moc FF ráda, kolikrát vyhodnotil blbě. Za jistější považuju wunschkinder.
Aha, děkuji za radu Andělko… vkládám znovu graf, mrkni, jak mi to dnes vyhodnotil…přidala jsem dnes další měřenou teplotu a červený kříž se už objevil…ted teda nevím, co si o tom myslet
Plodný hlen byl 12.,13. den cyklu, ale ovulační test 17. den… ch jo, kdyby mi ten graf ovulaci alespoň jasně ukázal, ted se budu ještě stresovat tím, že vlastně nevím, kdy přesně mi ovulace probíhá ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat zkušenějších
ms proběhla 27.12.2012, po ní teploty 36,3 - 36,6, plodné dny měly podle čípku a hlenu proběhnout v rozmezí od 7 - 11.1. 2013, ale teplota se teď vyšplhá max na 36,6, včera byla 36,4. S největší pravděpodobností je to anovulační cyklus, ale nejde mi do hlavy, že hlen i čípek odpovídal ovulaci. Ještě by mě zajímalo, jestli kontryhlelový čaj má nějaký vliv na teplotu. Moc děkuji ![]()
Ahojky prosim poradite mi nejaky zkuseni ms mi probehla 26.12.2012 teploty byli viz graf http://www.womenzone.cz/…rdovaR/grafy?…
a ovu by mela byt podle vypoctu myslim 8.1.2013 az 10.1.2013 a posledny 3 dny me hrozne boli bricho poradite prosim dekuji
@Romana 22 píše:
Ahojky prosim poradite mi nejaky zkuseni ms mi probehla 26.12.2012 teploty byli viz graf http://www.womenzone.cz/…rdovaR/grafy?…
a ovu by mela byt podle vypoctu myslim 8.1.2013 az 10.1.2013 a posledny 3 dny me hrozne boli bricho poradite prosim dekuji
podle grafu byla ovulka 12.1. tj. 18den cyklu.
@lenny27 myslím že on použil pravidlo, že když je jedno z měření pod nabo na linii (máš na) tak pro potvrzení je potřeba aby další měření bylo nad linií (to máš) ale třetí měření by mělo být nad linií aspoň o 0,2 jenže tobě právě ten den klesla teplota.
Hmmm…
Takže Andělko, prosím tě, když bys ten graf viděla bez nějakého kříže, co si tam zamaloval fertility.com, na kdy by ses přikláněla dle tvého úsudku k ovulaci? ![]()
Příspěvek upraven 15.01.13 v 09:36
@Lulu85 někdy s etělo na ovulku chystá a vysílá signály, ale nakonec ji neuskuteční, BT se nezvedne a k ovulce nedojde. Může to být v cyklu i víckrát.
*@andelka83dobre a kdyz jsem mela pohl.styk 4,5,6 7 pauza8,9,10,11 -12 puza a 13 styk muze dojit k otehotneni dekuji
@lenny27 já bych to viděla tak jak jsme říkaly na začátku. Je potřeba to hodnotit komplexně. Protože zas podle pravidel, by ta linie stoupla na 36,40..ale tím pádem by to ještě ovulku vůbec značit nemělo. Někdy FF fakt nechápu.
@Romana 22 píše: *@andelka83dobre a kdyz jsem mela pohl.styk 4,5,6 7 pauza8,9,10,11 -12 puza a 13 styk muze dojit k otehotneni dekuji
se v tom nějak ztrácím, pauza byla kdy? Obecně, pokud styk proběhl aspoň jednou v období 9-13.1. tak šance je. ![]()
Andělko, moc díky…až budu mít pár měsíců měření za sebou tak už z toho snad budu moudřejší
![]()
@Romana 22 píše:
@andelka83 pauza byla 7,11,12 a od 4 do 13.1 byl styk
takže těch 9,10 a případně i 13 kdy jestli chápu správně styk byl, se zadařit mohlo. Držím palce.