Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Tak to jsem na to zvědavá
Je fakt, že už jsem ted aspoň z té BT trochu moudřejší…nejdřív jsem tomu moc nerozuměla, ale ted už je to ok
to taky hlavně díky tobě, Andělko, takže mockrát děkuju
![]()
Super
díky…koukám, že řešíme podobnou věc…já myslela, že podle příznaků mám ovu taky o týden dřív než mi ukázal graf na FF.. teplota mi pak taky na jeden den klesla a ke všemu mi ovu testy ovulaci potvrdily…jenže já byla přesvědčená o tom, že ovu byla v polovině cyklu a ono asi ne no
mám graf tady v diskuzi před pár příspěvkama
jinak super, že si sem graf dala…moudřejší ti poradí, vid, Andělko? ![]()
Lulu a jak máš dlouhý cyklus? Je pravidellný?:) KOukám, že máme obě stejný den MS ![]()
@lenny27 jj, koukala jsem, ale já nedělám ovu testy, protože většinou poznám ovulku. Cykly mám pravidelné, takže mi ms chodí +- 1 den přesně, a ovulku jsem měla vždycky v půli cyklu, ale teď je to nějaké prapodivné
Nevím jestli mi to nerozhodil třeba kontryhelový čaj, který jsem pila do 13 dne, tak jak jsem to vyčetla, takže do ovulky, ale nevím jestli tento měsíc spíš není anouvulační.
Ale zase kdyby ovu byla 19.den…měla bys mít pak 3 dny po sobě vyšší teploty než v 6 předchozích dnech a to by tak nebylo…takže jedině, že by byla až ten 20. No, nevim…mě by třeba zajímalo jak se na FF graf zachová v případě poklesu teploty při uhnizďování…to by třeba mohlo být? ![]()
@Lulu85 já tam vidím ovulku 20DC..resp. ještě nepotvrzenou, chybí zítřejší teplota.
Jojo, podobně jako u mě
Čekaly jsme dřív a ono ejhle, nějak se nám ty ovulky někde zpozdily
![]()
@andelka83 aha, tak já tam vidím totální chaoz
a je možné, že by mi bylo i špatně, nikdy jsem nevolnosti u ovulky neměla… Tak to jsem zvědavá, kdy přijde ms, protože jestli mám ovulku posunutou, tak je možné že bych měla posunutou i ms.
@Lulu85 ty jsi pila ten kontryhel? co vím, tak na někoho působí blbě. A jo, jestli bude ovu 20Dc tak se MS posune.
@andelka83 jj, pila jsem ten kontryhel, takže asi posunuje ovulku, viď?
Jo, pěkně nám to v těch grafech skáče
Příští měsíc budu chytřejší…myslela jsem, že po ovulce musí být razantní vzestup…ale evidentně ne…Teď by mě ještě zajímalo, kolik těhulek se trefilo přímo do dne ovulace a kolik z nich otěhotnělo třeba stykem dvy dny před ovu
My už jsme to pak začali celkem flákat to snaženíčko, takže tenhle měsíc bude nejspíš pasé
![]()
Já ho pila taky a teď užívám jen drmek…u mě působil teda dobře…zkrátil mi cyklus ze 42 dnů na 29
Ale možná ty nevolnosti, jestli nemohou být z něj…nepřeháníš to s tou konzumací příliš? Doporučují dva šálky denně ![]()