Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 Možné to je, že kvuli tomu
Jsem zvědavá na tyhle měsíce bez prášku, snad už ta ovulka bude ![]()
@Paja00 nesníží, resp nemusí. Jde o to, že po ovulaci se zvýší, takže pro potvrzení ovulky je potřeba aby byly tři teploty vyšší než předchozích 6 (z toho třetí aspoň o 0,2)Podle teploty obvykle plodné dny dopředu poznat nejdou (od toho se sleduje hlen), ovulka se potvrdí až zpětně.
@andelka83 ahoj Andelko, tak dnes dokonce 37,1, ze jsem mela starosti ze na tu 37icku ani nedosahnu
ted uz jen cekat na tu mrchu ![]()
Ahoj andelko prisla jsem te pozdravit, jak se ti vede? a co tvuj maly uz tapka? ja jsem vlastne 6 mes po ivf 5 mes jsem mela celkem rozhazeny cyklus misto 28 dnech mi to chodilo 35-40 a tento mesic prisla uz 28 dnech ja mela takovou radost ze je vse jak ma byt, dneska jsem poprve po ms zacala zase merit jenze bt byla 37.0 nechapu proc je zase vysoka kdyz ma byt nizka, snad brzy spadne behem par dni.
@lenny27 tak co? mrcha došla, potvora?
@hanka1120 děkuju, vede se dobře, akorát starší je nemocný
klasika nachlazení, ale neumí smrkat, tak je to opruz. Mladší nechodí, kdepak, ještě se ani neplazí, má dost času.
S tou teplotou je to zajímavé..ale měla by brzo klesnout, ať je to k čemu vztahovat. Doufám že bude cyklus jak má být.
No jo nejaky deti jsou pomalejsi ale je fakt nemaji kam spechat.ja mam kamaradku, a ta jeji mala zacala chodit v 10 mes, a sestra ma malou ta ma 13 mes a jeste treba sama nechodi jen okolo nabidku.taky doufam ze bt bude uplne v poradku no uvidime. mynuly cyklus zacatek byla bt nizka ale merila jsem jen do pulky cyklu pak jsem dostala horecky vysoky a byla jsem nemocna tak jsem prestala merit.
Andelko minulej graf vypadal takle jenze pak nastali horecky a bylo po mereni, takze ani nevim zda to byla ovulka ten velkej zestup, jen vim ze takovy graf jsem snad nikdy nemela.no uvidime co bude dal.
@hanka1120 já to nehrotím, starší začal lézt v necelých 11měsících a chodit v 15ti..a je naprosto v pohodě, pohybově nadaný až až dneska. Mi stačí když začne chodit v létě.
Víš co, možná to je ještě následek té nemoci. Ovulka to mohla být, škoda že ta horečka přišla takhle blbě zrovna ![]()
Ahoj holky,
mám na Vás dotaz… po vysazení tj 3.prosince 2012 jsem vysadila, následně jako při braní HA přišla MS tři dny na to..a od té doby nic, po celou dobu jsem měřila BT a konečně dnes po 52 přišla MS, mám i při ní měřit BT nebo až po skončení??
děkuji za radu
@Kaczus až po MS, během ní si spočni. Po vysazení jsou dlouhé cykly normální, někdy trvá než se tělo zmátoří a začne fungovat bezproblémově. Ta první MS byla ještě pseudo. Teprve teď byla ta pravá. A ovulka byla?
jj ta první MS mi je jasná že byla ještě zdegenerovaná po HA
No sice už druhý měsíc měřím ale tak nějak se v tom furt nevyznám a myslím si že nebyla..dát ty grafy dokupy a co nejdříve je sem hodím, byla bych ráda kdyby jste se někdo z vás na ně mrknul a řekl mi k tomu něco
jinak díky
@Kaczus bezva, hoď grafy a mrknem na to. Jinka samozřejmě drřím palce..a trpělivost přeju. Mi to po vysazení též haprovalo. Jenže až po půl roce. Člověk fakt nikdy neví..
No tak sem z toho grafu trošku jelen
tak ho sem házím, nevim jestli to vše mám správně. Snažím si BT měřit každý den ale bohužel jsou tam dny, kdy jsem neměřila (den předem hospoda atp.) ale pokusím se zlepšit už i pro moje dobro
No nevim jestli z toho něco vyčteš ![]()
Jo a jinak jsem byla 18.1. na vyvolávačce aby MS vůbec dorazila..takže po 9ti dnech jsem se konečně dočkala. Už jsem myslela, že ani vyvolávačka nepomůže :/
@andelka83 ahoj Andelko:) nejak mi zlobi net a koukam, ze se mi komentar asi predtim neodeslal
cekam na MS mela by dorazit nejspis v utery…cykly jeste nemam strjne dlouhe, tak nemuzu presne rict, kdy ji ocekavam
no, jsrm zvedava, ale citim se tak nejak jako vzdy pred MS takze si nedelam nadeje
![]()