Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 ahoooj Andělko
vede se zatím dobře, ani žádné nevolnosti ještě nedorazily, ale je i brzy…jsem 6tt, teď se jen modlím, aby vše pokračovalo tak, jak má
Jinak tatínek byl moc šťastný, když se dozvěděl tu novinu a že se konečně zadařilo
další kontrol u lékaře mě čeká až 1.3., tak to do té doby budu muset nějak vydržet ![]()
@lenny27 a u Dr už jsi byla? zapomněla jsem. co viděl?
Mi bylo blbě mezi 6 a 10tt..nezvracela jsem, ale spíš jsem neměla na nic chuť, hlavně na nic výrazného. Některým kamarádkám bylo blbě tak, že skončily na kapačkách v nemocnici. Tak držím palce aby byly nevolnosti v únosných mezích. Blbý je že to člověk nemůže moc ovlivnit. ale pro mimčo člověk vydrží všechno, hlavně aby se jemu dobře vedlo že jo.
@andelka83 jojo, přesně tak
Ale teda doufám, že budu mít to štěstí a že mě takové extrémní nevolnosti minou
když jsem byla u dr, tak jsem byla v 5tt, takže viděl pouze černou tečku, ale hlavně že tam byla
Až k němu půjdu příště to už bych měla být 9tt a to už se těším, že snad bude více vidět ![]()
@lenny27 to už bude srdíčko i miminko pěkně vidět
v začátcích to je hlavně kvůli vyloučení mimoděložního, hledají se cysty, hematomy a tak. Takže základ super, jen tak dál.
@lenny27 jj, to už jo. Takže právě základ dobrý, příště už bude srdíčko ![]()
Já jsme to druhé těhu brala už tak jako ležérněji..že je mi dobře, tak kam spěchat. Takže jsem šla k Dr až na konci 8týdně. Ale poprvé jsme též volala hne djak jsem měla // a šla jsem hned za týden, v 5+0. Byla vidět dutinka, miminko ještě ne, ale aspoň to zkouknul, jestli je uložené dobře a není někde nějaký problém. na další prohlídce za 14dní už bylo srdíčko a průkazka. ![]()
@andelka83 jeee, tak to se těším a doufám, že bude všechno ok:) Já bych také počkala, jenže má endokrinoložka na mě tlačila, že jakmile zjistím těhu, tak hned potřebuje abych k ní naběhla…léčím se se štítnou žlázou, víš? Tak tam zrovna dnes jdu, aby mi upravila léčbu ![]()
@lenny27 aha, to vím od kamarádek že při ŠZ se musí nahlásit těhu hned. Tak to je jasný.
@andelka83 tak doufám, že se jen upraví léčba a bude všecno v pořádku…nechci o tom raději ani na netu nic vyhledávat, abych se nestresovala ![]()
@andelka83 ja tento mesic nemerim a jsem rada, ze ho nemusim po ranu hledat, v horsim pripade ho tahat z huby nasemu psovi ![]()
Ahoj holky, doufám, že vám můžu tykat a přidat se do vaší diskuze s dotazem. Nejdřív bych chtěla všem, co se snaží o mimčo popřát hodně štěstí a držím všem palce ať to brzy vyjde! Dále bych chtěla andělce83 poděkovat - přečetla jsem si vaši diskuzi a klobouk dolů, jak moc tady všem radíš a kolik toho znáš, musím říct, že jsem i díky Tobě zjistila dost informací, takže děkuji. Fakt super! Já jsem začala měřit teprve v lednu, HA neberu už skoro rok, ale zatím jsme se nijak intenzivně nesnažili
měla jsem dost nepravidelný cyklus, takže by to byla velká náhoda. Chtěla jsem se zeptat, zda lze vycházet i z grafu, kdy jsem neměřila úplně všechny dny (někdy o víkendu jsem to nezvládla:-))? Teď mám navíc chřipku, takže od pátku opět neměřím
Ale ráda bych se od něčeho odrazila, abych zjistila zda a kdy cca ovulaci mám. Moc děkuji za případné reakce.