Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@E-phare vítám tě
![]()
Předně moc děkuju za krásná slova
já si naopak říkala jestli to není blbý že tu furt oxiduju
tak jsem byla ráda v sobotu že mi došla první MS, že už tu nebudu jen teoretizovat, ale i praktikovat ![]()
Nepravidelné cykly nevadí (záleží jak moc jsou nepravidelné, do rozdílu 7dnů je to bráno jako pravidelné) pokud ovulka je. Graf zkus hodit, někdy to nevadí že pár teplot vypadne. Nejvíc naštve když člověk onemocní zrovna když čeká ovulku, to se mi taky stalo, nevěděla jsem jestli to zvýšení je poovulační nebo teplota z nemoci..na to je dobré sledovat i další příznaky..čípek, hlen, bolest podbřišku…aby měl člověk trošku kontrolu když něco takového nastane.
Já sama jsem zvědavá jestli moje měření budou hodnotitelná, když v noci se budím s malým..ale snad jo, není to velká fyzická námaha. Uvidíme.
Jo a jinak…kdyby někoho zajímalo jestli jsem věděla že Ms přijde…no nevěděla
tušila jsme něco od začátku roku, sledovala jsem hlen a čípek, ale ty byly zmatené jak lesní včela, raz tak raz jinak, takže ovulku pokud byla, jsem nepoznala. Ale z MS jsem až tak překvapená nebyla, věděla jsem že se něco děje, i vzhledem ke snížení kojení a délce doby od porodu už jsem to trochu čekala. Ale nestihla jsem ani začít měřit..
No, toš tak teorie a praxe ![]()
@andelka83 my jsme moc rady, ze tu oxidujes
![]()
jses rada, ze uz prisla?
http://www.womenzone.cz/…r/tempr.aspx
Je tohl anovulační cyklus jak si myslím? ![]()
@Sparkl nezobrazuje se to. Musíš povolit prohlížení nebo holky to tu řeší tak, že se se mnou „skamarádí“ protože pro přátelé to pak je vidět, já na womenzone jsem.
Moc děkuju
Naopak, myslím, že spoustu holek je rádo, že tu jsi, protože rady od Tebe, myslím, pomohly mnoha holkám
A já absolutní začátečník v měření jsem alespoň trochu v obraze, co a jak na těch grafech sledovat..Jinak po vysazení HA jsem měla první menstruaci asi po 60 dnech, pak některý cyklus 30, některý 40 dnů, teď se to poslední měsíce ustálilo na 32-36 dnů. Já mám teď těsně po menstruaci, takže mě to měření tolik netrápí. Přikládám graf z ledna, jestli se mi zadaří, zatím se tady moc neorientuju. Jinak super, že MS přišla, můžeš zase najet na svůj režim a systém ![]()
@Sparkl ha, tak dobré.
No, vypadá to jako anovulační..ale kdybych vyhodila 15dc tak by teoreticky ovulka mohla být 21dc, jenže tam pak chybí teploty, takže je to jen teorie.
co jiné příznaky?
@andelka83
No právě že já si taky myslím že je to anovulační
Jiné příznaky na sobě nepociťuju.
Tak já nevím ![]()
@E-phare pěkný graf
jj, už jsem se těšila že zas začne běžný režim, mi to sledování a meření chybělo normálně.
Tak teďka poslední ty cykly se dají pokládat za bezproblémové, to je fajn že se to srovnalo.
Já mívám 30-34dní a ovulku +-20Dc, tak jsem zvědavá jestli to bude dobré hned ten první cyklus jestli to bude podobné a hlavně pravidelné.
@Sparkl hlen a čípek nesleduješ jo? ono to někdy pomůže, když to hodnocení bt není jednoznačné.
@andelka83 Jo sledovala jsem hlavně čípek a právě že se mi zdálo že kolem toho 21-22 byl otevřený. teť je uzavřený a hlen úplně bílí. Ale právě že podle teplot nevím..jsem z toho trochu zmatená..