Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@lenny27 no, snad ty ranní nevolnosti zůstanou když už, tak jen mírné
Jj, já stále měřím, ovu by měla dorazit o víkendu, ale jelikož mě už druhý den bolí pravý vaječník a hlen se také začíná vyvíjet do správné konzistence, tak snažení probíhá chtě nechtě obden, pak už jen čekat a doufat, že snad, ale víš jaký mám na to názor, když by to nevyšlo ![]()
@Lulu85 jasně že
no, já měla ten pravý plodný hlen 5 dní před ovu, takže jsem z toho byla chytrá
Ale tak plodné dny už jsem pak taky jakž takž poznala a ob den bohatě stačí
držím moc palečky ![]()
@lenny27 nějak to nehrotím, jen měřím, a hlavně manžel o ničem neví, takže tulení bere opravdu tak, že se nám chce, nechci ho do toho vůbec zatahovat, a ještě ťukat na hodinky, že je právě teď čas, tímhle způsobem by nás to přestalo bavit oba… kdy jsi říkala, že to řeknete mamce? nějak mi to vypadalo z hlavy ![]()
@Lulu85 stejně budu držet palce
bereš to bezvadně. Všechno funguje, dřív nebo později to vyjde. Já jsem o ničem muži taky neříkala, jako ví samozřejmě že měřím, ale s vývojem ho neseznamuju. První dítko se upeklo když jsme byli poslední den sami doma (bydleli jsme tehdy u rodičů) a druhé dítko v době jeho dovolené
náhoda byla že to bylo zrovna v dobrou dobu před ovu.
@Lulu85 přesně tak, mluvíš mi z duše…sex je pak hrozně nucenej a přistihla jsem se, že při něm myslím pouze na dítě
takže jsem pak taky vypustili a řekli jsme si, že to necháme osudu..je fakt ale, že v ONEN den mi vyšel pozitivní ovu test a to jsem musela na manžela vysloveně skočit, páč byl po noční a já měla jet pryč…takže díky mé aktivitě
Jinak by jsme se o dětátko pokoušeli znovu další měsíc…ale co, jsme mladé holky, času máme habaděj…není kam spěchat a když si tohle člověk srovná v hlavě, je to pravda…ikdyž je to těžký, psychika dělá svoje…tedy myslím, že aspoň se mnou dělala
rodině to oznámíme příští víkend
máme s mamkou svátek, tak se na oslavu sjede celé příbuzenstvo, to bude veselé ![]()
Ahoj andelko tak ovulka asi zrejne probehla, ktery graf je lepsi women nebo ff? podle ff jsem 5 dpo. a to jsem zadne leky nebrala na podporu ovulky, uz mi telo zacina trosku fungovat.
Ja jsem mela podle testu ovulaci vcera, i kdyz se mi spis zdalo, ze byla uz v pondeli. Takze zacinam zase merit, teplota rano vypadala na obvyklou po ovulaci, a uvidime ![]()
@andelka83 ten můj, ani neví, že měřím, ale já mám alespoň přehled, že to funguje, tak jak má, tedy alespoň doufám
no každopádně dneska mi teplota mírně klesla dolů, tak pak uvidím po víkendu ![]()
@lenny27 jé, tak to je fajn, že budete mít příbuzenskou slezinu ![]()
Ahoj, tak jsem z toho stále nějak zmatená..jestli ovulka proběhla nebo ne. 13DC mě pobolívalo v podbřišku tak nevim jestli to byla probíhající ovulka nebo ne. Budu se ptát blbě ale stále tak nějak nevím podle teploty jak poznám začínající ovulku..jestli je to po těch 6ti dnech nižších teplot a následujících 3 vyšších a další den nastává ovulka nebo
moc děkuji @andelka83
@Kaczus začínající ovulku podle teplot nepoznáš, jen že proběhla a kdy, ale až zpětně. Že se k ovu schyluje poznáš podle změny hlenu. To píchání může být příznak, ale nemusí, není to někdy moc jisté. Zatím podle grafu ovulka nebyla. Není tam situace, že by po 6 nižšách teplotách byly tři vyšší. Taky se pak musí teplota držet nahoře do MS, celý zbytek cyklu.
@andelka83 Tak teplota už stoupá, dneska 36,7. Takže začínám brát Utrogestan. No a včera jsem trochu hnědě zašpinila, tak snad to bude v pohodě ![]()