Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2219
13.2.13 10:45

@andelka83 Aha, tak zkusím počkat do zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.2.13 12:45

@lenny27 no, snad ty ranní nevolnosti zůstanou když už, tak jen mírné :) Jj, já stále měřím, ovu by měla dorazit o víkendu, ale jelikož mě už druhý den bolí pravý vaječník a hlen se také začíná vyvíjet do správné konzistence, tak snažení probíhá chtě nechtě obden, pak už jen čekat a doufat, že snad, ale víš jaký mám na to názor, když by to nevyšlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
13.2.13 13:07

@Lulu85 jasně že :) no, já měla ten pravý plodný hlen 5 dní před ovu, takže jsem z toho byla chytrá :) Ale tak plodné dny už jsem pak taky jakž takž poznala a ob den bohatě stačí ;) držím moc palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.2.13 13:14

@lenny27 nějak to nehrotím, jen měřím, a hlavně manžel o ničem neví, takže tulení bere opravdu tak, že se nám chce, nechci ho do toho vůbec zatahovat, a ještě ťukat na hodinky, že je právě teď čas, tímhle způsobem by nás to přestalo bavit oba… kdy jsi říkala, že to řeknete mamce? nějak mi to vypadalo z hlavy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
13.2.13 13:18

@Lulu85 stejně budu držet palce :mavam: bereš to bezvadně. Všechno funguje, dřív nebo později to vyjde. Já jsem o ničem muži taky neříkala, jako ví samozřejmě že měřím, ale s vývojem ho neseznamuju. První dítko se upeklo když jsme byli poslední den sami doma (bydleli jsme tehdy u rodičů) a druhé dítko v době jeho dovolené :D náhoda byla že to bylo zrovna v dobrou dobu před ovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
13.2.13 13:33

@Lulu85 přesně tak, mluvíš mi z duše…sex je pak hrozně nucenej a přistihla jsem se, že při něm myslím pouze na dítě :zed: takže jsem pak taky vypustili a řekli jsme si, že to necháme osudu..je fakt ale, že v ONEN den mi vyšel pozitivní ovu test a to jsem musela na manžela vysloveně skočit, páč byl po noční a já měla jet pryč…takže díky mé aktivitě :mrgreen: :mrgreen: Jinak by jsme se o dětátko pokoušeli znovu další měsíc…ale co, jsme mladé holky, času máme habaděj…není kam spěchat a když si tohle člověk srovná v hlavě, je to pravda…ikdyž je to těžký, psychika dělá svoje…tedy myslím, že aspoň se mnou dělala :roll: rodině to oznámíme příští víkend ;) máme s mamkou svátek, tak se na oslavu sjede celé příbuzenstvo, to bude veselé :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
13.2.13 13:43

Ahoj andelko tak ovulka asi zrejne probehla, ktery graf je lepsi women nebo ff? podle ff jsem 5 dpo. a to jsem zadne leky nebrala na podporu ovulky, uz mi telo zacina trosku fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
13.2.13 14:25

@hanka1120 jj, 18Dc ovulka. Super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
13.2.13 14:32

Ja jsem mela podle testu ovulaci vcera, i kdyz se mi spis zdalo, ze byla uz v pondeli. Takze zacinam zase merit, teplota rano vypadala na obvyklou po ovulaci, a uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.2.13 14:59

@andelka83 ten můj, ani neví, že měřím, ale já mám alespoň přehled, že to funguje, tak jak má, tedy alespoň doufám :) no každopádně dneska mi teplota mírně klesla dolů, tak pak uvidím po víkendu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
13.2.13 15:00

@lenny27 jé, tak to je fajn, že budete mít příbuzenskou slezinu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.2.13 17:25

@andelka83

Ahoj, tak jsem z toho stále nějak zmatená..jestli ovulka proběhla nebo ne. 13DC mě pobolívalo v podbřišku tak nevim jestli to byla probíhající ovulka nebo ne. Budu se ptát blbě ale stále tak nějak nevím podle teploty jak poznám začínající ovulku..jestli je to po těch 6ti dnech nižších teplot a následujících 3 vyšších a další den nastává ovulka nebo :think: moc děkuji @andelka83

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
13.2.13 17:26

@andelka83

jo tady přidávám graf :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
13.2.13 19:46

@Kaczus začínající ovulku podle teplot nepoznáš, jen že proběhla a kdy, ale až zpětně. Že se k ovu schyluje poznáš podle změny hlenu. To píchání může být příznak, ale nemusí, není to někdy moc jisté. Zatím podle grafu ovulka nebyla. Není tam situace, že by po 6 nižšách teplotách byly tři vyšší. Taky se pak musí teplota držet nahoře do MS, celý zbytek cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2219
14.2.13 06:52

@andelka83 Tak teplota už stoupá, dneska 36,7. Takže začínám brát Utrogestan. No a včera jsem trochu hnědě zašpinila, tak snad to bude v pohodě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí