Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lulu85 22DC
jelikož tam jedna telota chybí, tak správně by to mělo být 23, ale dá se přimhouřit oko..navíc nedá se říct jistojistě který den to přesně bylo, kterou hodinu, jestli blíž k 22 nebo 23DC. Den plus minus už máš jedno.
Holky chtěla bych se jen zeptat jsem 20 DC teplotka se mi držela skvěle 37,1-37,2 a dneska klesla na 36,7…měřila jsem ji asi o 2 hodinky dřív než obvykle, ale dostala jsem strach…myslíte, že je to normální a nebo spíš zase nic??
Díky ![]()
@Ivustta může to být implantační pokles, nebo souviset s dřívější hodinou měření. Moc to neřeš. ![]()
@andelka83 prosím tě, lf musí být každý cyklus stejná nebo se mění.
@Lulu85 stejná, maximálně 1den rozdíl (já mám třeba 11 nebo 12, výjimečně 10)
@andelka83 ahoj, tak MS prisla vcera presne na cas, pokud byla ovulace 11DC, ale predtim nebylo zadne spineni, za to jsem rada, za tu MS samozrejme uz mnohem min ![]()
@Lucake tak aspoň nějaké pozitivum ne?
mám radost že pěkně funguješ.
Já jsem dneska 20DC..tak čekám čekám..no kdoví co to bude dělat, ještě dost kojím. Minule mi naskočil cyklus hned pravidelný, snad to bude i tentokrát..na ovulku mám ještě 3dny čas, aby to bylo v pro mě obvyklou dobu.Ale jsem trochu norvozní.
@andelka83 Byla jsem rada, urcite jo
Jsem ted nekde cetla na strankach doktorky specializujici na neplodnost, ze pozdejsi ovulace naznacuje, ze mas hodne kvalitni vajicka a jsi hodne plodna. Naopak brzka ovulace znaci spatnou kvalitu vajicek a dokonce i predcasnou menopauzu. Ja mivam ovulaci 11-13DC, spis ale 11DC, tak jsem se docela vylekala, ale zase to vysvetluje, proc se vam zadarilo hned napoprve dvakrat a my furt nic.
@Lucake jak moc pozdější ovulku máš na mysli? Já mám dva poslední cykly 20 - 22DC a cykly cca 33 dní, a zatím nic.