Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 tak drmek opravdu asi působí i na pms, dala jsem na tebe a počítám ms podle LF, takže mi měla dorazit 2. 3., ale jindy mě vše bolí tak týden předem a teď mě prsa začaly bolet až dnes
co se týká břicha, tak pokud nepočítám po píchání kolem vaječníků na začátku týdne, tak mě vlastně nebolí, což je super ![]()
@andelka83 jsem moc ráda, teď už jen, aby v sobotu nedorazila a já našla //
no dnes jsem 10DPO a to je asi moc brzy na testování, viď?
@Lulu85 za pozdejsi uvadela po 13DC, normal tam byl psan jako 11-13DC
@andelka83 uz z toho vseho blbnu
taky jsem to slysela poprve, ale treba na tom neco je. Pry kdyz jsou spatne kvality, tak se telo snazi jich vypudit co nejvic v nadeji, ze nektere bude lepsi. Jsem z toho popisu mela tak divoke predstavy, ze jsem malem neusnula
![]()
@Lucake neboj, ono se zadaří ať máš ovu dřív nebo později, hlavně když jí máš ![]()
@Lucake taky si to myslím. Navíc podle mě, když už, tak normál je tak 12-16..možná bych jako pozdější ovulaci označila tu co je po 20DC, ale to jako fakt vařím z vody, protože každá žena má jinak dlouhý cyklus, jinou délku LF…hlavní je že ovulka je a LF dlouhá akorát. Je fakt, že když jsem měla ovu kolem 30DC, tak už jsem to začala řešit, prootže to prodloužení nebylo normální, najendou tělu tak dlouho trvalo než se k ovulce dokopalo..musela jsem posílit progesteron a pak už to začalo zas fungovat. Odjakživa jsme měla cykly kolem 30dnů, ta ovulka kolem 20 je pro mě obvyklá a normální.
@Lulu85 no, z mojí zkušenosti..10DPO tam nebude nic, nebo duch, který tě akorát zblbne. Lepší je počkat. Tak do 14DPO. Jestli chceš vidět rovnou dálnici, tak 17DPO. ![]()
@andelka83 divala jsem se na oficialni stranky americke gynekologicke spolecnosti a normalni je 11 az 20DC, takze vsechny jsme ‚normalni‘
jen ja a vy na opacne strane
jo kdyz se clovek chce nechat vydesit, neni nic lepsiho nez internet ![]()
@Lucake
nooo, tak to mi spadl kááámen ze srdce
To je něco jak délka cyklu, průměr je 28, ale za normální se považuje tuším 21 - 45dní.
Holky mám dotaz… 4.2.2013 jsem dostala vyvolávačku. 10.2.13 jsem to dostala. Trvala pouze 3 dny a pak jen 2 dny špinění. Měřím si teplotu. Podle kalendáře jsem měla mít ovulaci mezi 21.-26.2.13. Pravidelně jsme se snažili a od 23.2. mám teploty - 36,1, 36,2 a ted 4 dny za sebou mám 36,3 - to mám asi smolíka, co??? ( Podle propočtů to vypadá, že ovulka byla, ale nepovedlo se to.. Vzhledem k tomu, že ta teplota je taková nízká… ![]()
@katchii nemáš graf? Takhle se v tom špatně orientuje a na grafu je to lépe vidět ![]()
@katchii s tím, že máš nižší teplotu si nelam hlavu…mě se třeba v měsíci otěhotnění zvedla až 14. den po ovu…měř dál a uvidíš…držím palce, aby se zadařilo ![]()