Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Dobré poledne všem ![]()
Tak jsem konečně zas vyštrachala wunschkinder, zorientovala se, naklikala hodnoty a teď to zkusím zkopčit, jestli to funguje. Tipuju že včera byla ovulka, ještě musím počkat na zítra a pozítří na potvrzení. Ale celkem tomu všechno nasvědčovalo.
Tak, pokus..
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…
Mrkněte se mi pak někdo prosím, jestli je to jinými vidět nebo ne, jestli se vám to otevře.
Ještě to zkusím stáhnout jako obrázek.
@andelka83 v pohode se mi ten odkaz otevrel. Taky myslim, ze byla vcera, mas peknej graf
ale ty teploty teda ledove nizko ![]()
@andelka83 pokud budes mit cas, podivala by ses prosim na moje grafy, co si o nich myslis? http://www.fertilityfriend.com/home/40036c Mely by tam byt videt vsechny od zari 2012. Ovulaci mam mezi 11-13DC, LF 14-15 dni. Minuly mesic byla kratsi asi kvuli tomu agolutinu, protoze se pouziva i na vyvolani MS.
Holky mela bych na vas trosku jinej dotaz snad to vadit nebude.mam astma a alergii a k tomu jeste mam tedka bronchytidu pro ty co nevyjou akutni zanet produsek, od stredy chodim na infuze, jedna infuze je magnezko a druha je neco na roztahovani produsek aby se lip hleny plavyli a vykaslavali pryc, myslite ze je normalni abych mela zrychleni tep a bylo mne po tym cely den horko? jinak mi to nic nedela. andelko krasne graf.
@hanka1120 teplotu mas? Radeji jim to rekni jak pujdes na dalsi infuzi. Pro jistotu ![]()
@Lucake teplotu nemam vubec jen to teplo mi je ja jdu na dalsi zitra a sestra mi asi neporadi protoze tam nikdo jinej neni.ale zeptam se v pondeli teda doktora.
@hanka1120 teda, určitě to řekni v pondělí..jinak bohužel nemám vůbec zkušenost. Drž se.
@Lucake jsou vidět…projela jsem je a jsou v pohodě, pravidelné, LF krásně dlouhá..je to jen otázka času a chlapa a takových těch drobností které člověk asi moc neovlivní.. ![]()
Super že to jde vidět, trochu to trvalo než jsem se v tom zajela. Jsem zvědavá na zítřejší teplotu..dneska byla vyšší, ale měli jsme šílenou noc. Na druhou stranu čípek byl včera měkký a dneska večer už byl dost tvrdý, tak si myslím že by to mohlo být. Teploty mazec no
ale zima mi fakt nejni ![]()
@hanka1120 no radsi ji to rekni i zitra a nejpozdeji v pondeli doktorovi, pro jistotu. Nic o tom nevim, ale lepsi se poradit
Teda ty mas zacatek roku. Doufam, ze jinak ti je uz lepe a brzo budes zase dobra ![]()
@andelka83 u neho nejspis problem nebude, driv uz s nim byla jedna holka nechtene tehotna. Nevim, jak moc se mohou tyto veci menit casem, nevim ani kdy to bylo, nechce o tom mluvit ![]()
Dekuju za nazor, myslela jsem, ze treba neco nevidim, co muze byt problem. Podle meho dr. jsem taky v poradku, ale na horm. profilu jsem nikdy nebyla. Instinkt mi rika, ze kdyz to prestanu tak moc resit, tak to prijde
uvidime. Jeste jednou diky za cas, jsi zlaticko
![]()
@Lucake není za co
. Jo a kvalita spermií se mění, ony se stále vyvíjejí…trvá to tři měsíce, takže klidně co bylo tehdy nemusí být dnes..ale nechci malovat čerta..já myslím že to brzo vyjde. ![]()
@Gbedulka klesá, ale pořád je teplota nad linií. Nechci ti dávat plané naděje, jen že ztracené to ještě úplně není. Uvidíš.