Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Zuzik86 velka gratulace!!! Teda tak brzo, jak dlouhou míváš LF?
Děkuji moc za vyčerpávající odpověd
. Máme chlapečky, budé jim 2 a 3 roky a ty? ´Tobě to dle měření vyšlo? A jak máš staré děti ty
? Dobrou noc ![]()
@AnežkaS tak to chcete vzít naráz jo? Já mám necelé 3 roky a rok..a teda další dítko ani omylem, už mě to zmáhá. Pokud někdy, tak až tak za 6let.
Děti jsou plánované, na první pokus. Předtím jsme měření a sledování používali za účelem vyhnutí se početí a fungovalo to bezproblémově. Pak jsme si řekli, že už bysme mimi i chtěli, plodné dny jsme neobcházeli a v prvním cyklu se zadařilo.
Holky tak dneska teplota zase 37°C
A zítra se jede k dotorovi
Už abych to měla za sebou
Bojím se, že výsledky z krve se dozvím nejdřív v pondělí ![]()
@Niiika88 hmm,tak to jsem zvědavá. Budu na tebe moc myslet. Ten den výsledky asi nebudou že? U nás byly druhý den odpoledne(chodila jsem jen na těhuodběry, tak nevím jak to dělají normálně, ale asi stejně)
@andelka83 Taky jsem zvědavá
Právě, že nevím jestli bude výsledek. Je to taková malá ordinace a pak si pro krev někdo jezdí. Zkusím se zeptat, jestli by to nešlo, aby byli ještě v pátek. Kdo to má vydržet celý víkend ![]()
@Niiika88 nevim,jak bys to máš daleko, ale když si zajdeš přimo do laboratoře jako samoplátce, tak ti test udělají a třeba to potom bude rychlejší, stojí to kolem 200. Držím pěsti ![]()
@Lucake Děkuju
Už jsem domluvená s doktorem a nerada bych dělala něco za jeho zádama
Je rozumnej a třeba to nějak půjde zařdit
A když ne, tak budu muset čekat ![]()
@Lucake To jo
Ještě zítra ránu zkusím testík a bude. Na něm by už snad něco mohlo bejt ![]()
@Niiika88 moc ti to přeju
@andelka83 tak ja nevím, tento cyklus je nejaký divný, celou MS a po mě bolel levý vaječník, až včera to přestalo. Teploty mi hrozně skáčou a pokud jsou nižší tak kdyz měřím za hodinu jsou o 0,2 vyšší. A to vůbec nevylezu a někdy i znovu usnu. To se mi normálně nestává. Dneska dělám prvni ovu test protože vetsinou ovuluju 11-13DC. Tak uvidíme ![]()
http://fertilityfriend.com/home/40036c/
@Niiika88 zalezi, kam tu krev posila. Mně když brali krev, tak mi lékař říkal& že to někam posílají a trvá to tak 4 dny a nebi že tu zkumavku můžu donést na biochemku do nemocnice a výsledky budou ten den. Tak jsem samozřejmě donesl a zkumavku do nemocnice a odpoledne si zavolala na gyndu na výsledek. Tak se ho zkus zeptat