Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonim 232
8.3.13 10:35

Dobre dopoledne chtela bych se zeptat zda je normalni mit treti den po ovu pozitivni ovulacni test. bazalni teplota se drzi na 36.9 A delozni cipek je zkraceny meky a otevreny…nevim co si z toho mam vzit…Dekuji za nazory :zed:

• Citovat
  • Upravit
18687
8.3.13 10:40
@anonim 232 píše:
Dobre dopoledne chtela bych se zeptat zda je normalni mit treti den po ovu pozitivni ovulacni test. bazalni teplota se drzi na 36.9 A delozni cipek je zkraceny meky a otevreny…nevim co si z toho mam vzit…Dekuji za nazory :zed:

hezky den, teplota stoupla nebo ne? Pokud nestoupla a test je pozitivni, tak ovulace jeste neprobehla, mohlo ji neco oddalit. Test je pozitivni jen tehdy, kdy je testovaci carka stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni. Muj vcerejsi test je proto negativni, i kdyz druha carka videt je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonim 232
8.3.13 10:44
@Lucake píše:
hezky den, teplota stoupla nebo ne? Pokud nestoupla a test je pozitivni, tak ovulace jeste neprobehla, mohlo ji neco oddalit. Test je pozitivni jen tehdy, kdy je testovaci carka stejne silna nebo silnejsi nez kontrolni. Muj vcerejsi test je proto negativni, i kdyz druha carka videt je.

Teplota stoupla o 0.3 A testovaci carku mam stejne silnou a zbarvenou jako tu prvni. A cipek je stale kratky a otevreny…jenze bez hlenu :think:

• Citovat
  • Upravit
18687
8.3.13 10:52

Po tri dny se drzi vys nez predeslych sest dni? Pokud je cipek otevreny a test pozitivni, tak si myslim, ze ovulace jeste nebyla. Lepe by to bylo videt s grafem. Testy mohou byt nespolehlive

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.3.13 11:59

Holky tak hlasim uz mi je ok, bronchtida snad vylecena kapacky proste zabrali.od zitrka zase zacnu merit, dneska jsem 17dc, a dneska mne hodne boli prava strana podbrisku vypada ze to je vajecnik takze jsem asi v dobe ovulky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.3.13 12:06

@hanka1120 to jsou super zpravy :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
8.3.13 12:10

Jojo dekuji. @Lucake :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.3.13 15:49

Ahojky holky, mám asi blbou tázku, ale ms jsem dostala 1.3. od uterý si měřím teplotu a mám pořád 36,8 je to normální, že každej den mám stejnou teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
8.3.13 15:51

Tak dneska 36,3 a rudé ráno, ale nevadí, čekala jsem to a našla jsem zalíbení v měření :) takže jedeme dál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32914
8.3.13 15:57

@ywettka16 je, už jsem to viděla ve více grafech.
@Gbedulka škoda. Tak s optimismem do dalšího cyklu a měření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6379
8.3.13 16:11

@andelka83 Děkuji…měřím si teplotu poprvé protože jsem po třech potratech tak abych veděla kdy mám ovulku atd… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.3.13 17:20

@ywettka16 to me mrzi. Ja je nekdy mivam taky hodne stejne, i kdyz ne tak dlouho. Podle nekterych to svedci o hormonalni stabilite, ale nevim nakolik to je pravda. Pro jistotu bych zkontrolovala teplomer. Muzes si taky koupit specialni teplomer na mereni BT, meri na dve desetinna mista a je presnejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
8.3.13 19:08

Ja právěže u doktora to řešila, říkal, že mám hormony v pořádku.. A dal mi nosifol, žeprý si myslí, že po něm otěhotním…jenomže jak mám zjistit plodné dny když nemám menstruaci sama od sebe :( to prostě nejde :( a kdykoliv si udělám ovu test, tak mi ta druhá čárka vyjde pozitivní, ale je slabá, není silná jako ta druhá..takže mi je to k ničemu si myslím.. :( a v těch centrech to probíhá jak? o tom mi doktor nikdy ani neřekl:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
8.3.13 19:24

@kristaaa pokud neni testovaci carka minimalne stejne silna, tak ten test pozitivni neni. Teda nic o tom nevim, ale Nosifol je vitaminovy doplnek - uz to samo o sobe mi prijde nedostacujici - ktery se pouziva na hormonalni nerovnovahu. Moc tomu nerozumim, ale asi bude dobre si rici o radu i nejakemu jinemu doktorovi. Ja si myslim, ze pokud nemas MS, tak nemas ovulaci a tim padem ani plodne dny. To je ale muj uplne laicky nazor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
8.3.13 20:52

@kristaaa a jsi si jistá, že bys ms bez vycolávačky nedostala vůbec nebo máš jenom hodně dlouhé cykly? na fertilityfriend.com jsem běžně viděla grafy cyklů o 50 dnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí