Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Lucake Děkuju
Já si to taky moc přeju ![]()
@Dalla Jj, určitě se ho zeptám
Kdyby to náhodou vyšlo, tak mi musí doktor stejně napsat utrogestan na udržení a to bych nechtěla odkládat o další týden
Víš, aby se nic nestalo a bylo vše v pořádku. ![]()
@katchii podle grafu zatím ne. Pokud je problém s MS, bývá i s ovulací.
@katchii tou by to byt nemelo, urcite ne po vice nez mesici. @andelka83 ma pravdu, pokud jsi mela problem s MS, tak to je spojeno s ovulaci. Krome toho unora uz jsi nekdy problemy s ovulaci/MS mela?
@Lucake pred tim jsem s tim zadny problem nemela.. Cyklus jsem mela kolem 25 dni.. A v pohode. NEchapu co to ted se mnou je… ![]()
@Niiika88 za zeptání nic nedáš? Proč by ti MUSEL napsat Utrogestan? To se nepředepisuje automaticky.
@Dalla Vím, že se to nepředepisuje automaticky, ale myslím, že po tom co jsme si prošli mi ho předepíše a navíc se o tom i zmiňoval. Že kdyby nám to vyšlo, že mi ho napíše ![]()
@Niiika88 on se dává preventivně, když byl předtím už nějaký problém..takže proč ne.
@katchii se obcas stane, snad se to brzo podda a vsechno bude zase, jak ma ![]()
@andelka83 a @Lucake Děkuju holky, jsem zvědavá jak to dopadne. Zatím se držím ty teploty, protože nikdy jsem ji neměla takhle nahoře…To by bylo štěstí ![]()
@Niiika88 tak to potom jo…podle teploty soudím, že by to mohlo vyjít. držím pěstičky ![]()
@Dalla Taky si to podle tý teploty myslím
Kéž by ![]()
Nevím proč, ale poslední dobou se budím v noci ve dvě a musí na záchod. Tak se před tím změřím a mám 37 nebo 37,2. Pak znovu usnu a změřím se ráno v šest a je tam 37. Tak si myslím, že by to mohlo být ![]()
Ještě jsem se chtěla zeptat, nemohl by to zkušený gynekolog poznat podle něčeho jiného? Třeba čípku, děložní sliznice nebo tak? ![]()