Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Linda RICCIONE přesně tak, vydrží výjimečně až 5dní, úplně běžně 3. Sama mám takhle mladšího syna ![]()
@andelka83
v prosinci jsem oteotnela ale ve 4+4 tt jsem samovolne potratila na Vanoce…tehda jsem tyden pred ocekavanou MS mela taky chute a nechute…bradavky me bolely az 2-3 dny pred ocekavanou MS..ted ty samy chute nechute mam uplne stejne, navic me boli hlava a lehouckej tlak v podbrisku…
@Linda RICCIONE drzim palevky at se povede. Take se od lefna s manzou snazimr. ![]()
@kodadka12 @andelka83 tak jsem se na to divala a fakt to tak je, vetsina teplomeru meri jeste po zapipani. Pokud uz dal nemeri, tak prej maji byt v puse i chvili pred merenim. Tak jsem to rano vyzkousela a bylo tam po zapipani jeste o 0,01 vice. Ja bych rekla, ze plati ta konecna teplota. Pry je to o temperovani teplomeru (hezke spojeni slov
). Takto je nejspis presnejsi. @kodadka12 diky ![]()
@kodadka12 Já ho raději nechám v puse déle a pak ho teprve zapnu, právě proto, aby nepřestal měřit dříve než dojde ke správné teplotě. Stačí mu tak 2, maximálně 3 minuty. Je třeba vyzkoušet. ![]()
Aha, tak to taky vyzkouším. Ale ono to 0,01 asi moc roli hrát nebude. ![]()
@andelka83 presne to si myslim taky, ale tesne po ovulaci to asi muze pomoci, kdyz je ten vzestup pomalejsi. Jsem to dneska zkousela zase a stejny vysledek, o 0,01 vic. Kdyz jsem merila okamzite podruhe, tak se ta vyssi teplota ukazala pred zapipanim. Takze potrebuje nahrat takhle brzo po ranu, taky se mu nechce ![]()
@Lucake no, já ty teploty stejně zaokrouhluju maximálně na 0,05 (jakože 35,45..já nejsu moc matematik
)a i hodně slabý a pomalý vzestup by měl bát aspoň o tolik.
A já dneska 34,29
a to jsem 2h před měřením byla hodinu hore a celkem jsem se i hýbala (odsát nos, nakojit, houpat, dát sirup, nakojit, dát vyčurat, podat pití..) Moje tělo je nějaké čudné ![]()
@andelka83 no jo ty mas na dve desetinna mista, ty jses profik
ja mam za par kacek z Droxiny
Ty jses nase prava ledova kralovna
ovulace porad nebyla?
Ja jsem to psala blbe, vzestup byl o 0,1 ne 0,01, delam tabulky do prace a blbnu z toho ![]()
@Lucake jj, já mám přímo teploměr na měření BT z cenapu ![]()
Jo tak o 0,1 jo to by mohlo mít u někoho trochu vliv.
Ovu stále nikde, jsem 35DC. Graf velmi nezáživný.
http://www.wunschkinder.net/…zanzeige.php?…
Jestli mi MS dojde o víkendu, tak mě klepne. Slavíme prckův 1rok..takže kdyby mi bylo blbě a byla jsem nadopovaná Ibalginem..ach jo.