Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@Kaczus tak to vypadá na anovulační cyklus. Po vysazení nic zvláštního. Stává se to často.
@lenny27 aha, tak uvidíš.
Ahojte holky 2 měsíc si měřím BT, dnes jsem 14DC a ovulka zatím nikde, tak jsem zvědavá, kdy příjde…Chtěla jsem se zeptat, nevíte někdo jaký má být ten hlen před, při a po ovulce? Jsem z toho nějaká zmatená
Děkuji
@disinka2011 před ovulací na začátku cyklu žádný, pak se začíná tvořit a bývá krémový, před ovulkou řídne a stává se průhledným. Měl by být i tažný, jako vaječný bílek, ale taky můžeš cítit jen mokro, prootže může obsahovat až 99% vody. Po ovulce se mění na hustý krémový a rychle vysychá. Ten nejplodnější typ bývá před ovulkou, tak 1-3dny. Pak se brzo po ovulce už mění na neplodný typ.
díky, no doufám, že se mi to brzo srovná. uvidím jak to bude vypadat tenhle měsíc a zda MS přijde tak jak už má ![]()
@andelka83 ahoj Andelko, prosim te, do jake doby po ovu musi zakonite prijit MS? Jsem 14 DPO, ale bojim se jestr testovat a cekam zda MS prijde
dekuju ![]()
@lenny27 jé, to by mě také zajímalo, jsem 13DPO a teplota dnes byla 37,3, ale bohužel si nepamatuji, kolikátý den po ovulaci mi klesá dolů…
@lenny27 nevím jak by měla růst, teploty jsou různé mezi 36,8 - 37,3, ale dneska me bolí břicho a mám strašné návaly horka.
@Lulu85 tak to jsme dve, mam to uplne stejne
urcite mi dorazi mrcha ![]()
Andelko tak je vse v bt jak ma byt teplotka dneska klesla, tak se budeme tento mesic opet snazit. nejak podvedome doufam ze by se mohlo zadarit i prirozene, i kdyz po 3.5 to by byl asi zazrak ale porad se snazim verit.
Ahoj holky, tak nejak mam strach jeste testovat…myslite, ze by to podle grafu mohlo klapnout? Nebo je brzy? Diky vsem za vase nazory
![]()
@lenny27 nevím, jak dlouhou míváš luteální fázi, ale klapnout by to mohlo. Já testuju, jak se teplota drží dýl než týden:-)
@Adona-i no, to ja prave taky nevim, protoze nemam uplne stejne cykly…no, tak uvidime..dekuji ![]()
@lenny27 vypada to dobre. LF byva stejne dlouha, pokud bylo mozne presne urcit ovulaci. U mene pravidelnych cyklu se spis posouva ovulace.
@Lucake aha, ja jsem prave v lednu merila prvni. mesic, takze nevim jak je LF dlouha ![]()