Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@andelka83 tak to jste měli štěstí
no já doufám, že by se mohlo zadařit. Tajně jsem doufala, že by ten pokles mohlo být zahnizdovani, ale asi opožděná ovulka, to je pech ![]()
@Lulu85 měli, byli jsme upřímně v šoku.
Já vím, neboj, to přijde. Hlavně když ovulka je, to je nejdůležitější.
Jojo, toho jsem se taky bala, ale dle grafu to vypada dobre, takze hlavne ze ovulka probiha…casem to snad prijde
![]()
Jojo, to ja taky
nejradsi bych si tu druhou carku na tehotenskem testu vzdycky domalovala, ale tenhle mesic uz to hrotit nebudu…pockam, jestli MS prijde a kdyz ano, tak holt koupim novou baterku do teplomeru a jede se dal
![]()
Ja taky ne, pustilo me to po prvnich dvou mesicich:) holt jsem si naivne myslela, ze otehotnet je hracka ![]()
@lenny27 to jsem si také myslela, ale skutek utek
ale zatím se snažíme někdy od října 2012, takže žádná drastická doba, ale jak říkám „já chci teď hned“ ![]()
My v zari a predtim uz jsem mela rok vysazenou HA, takze jsem pocitala s tim, ze telo je pripraveno a tehule je ze me raz dva
a ono nic ![]()
@lenny27 já HA neberu už cca 2 roky, pak jsem měla cca 3 měsíce rozhozené cykly, takže jsem chodila na vyvolavačky, a pak už mě to nebavilo a začala jsem brát Femigard, který mi opravdu upravil cykly na 30 dní, ale to ještě tehdy přítel nechtěl děti, pak přišla svatba, stěho
vání, no a byl řijen a přišlo snažení
Tak to jsem zvedava, lulu, jak dlouho nám to jeste potrva:) prosim, at se brzy dockame…budu snad ta nejstastnejsi na svete
prijde mi to ted uplne takovy nerealny a pochybuju hned o kazdem mesici…vsude se rika, ze nejvic dela psychika, tak treba i proto se zatim nezadarilo:) koukam, ze zsciname byt docela mimo tema diskuze ![]()
@lenny27 neboj určitě se brzy zadaří
jestli by jsi chtěla, tak jsem ještě na diskuzích „Pracujeme na první miminku“, jsou tam super holčiny, které mají stejný problém, chtít, ale zatím neúspěšně…
@andelka83 Ahoj andělko, tak jsem se jen chtěla zeptat jak se máš v novém roce a co je nového?
Já jsem byla u mdr. a zjistili jsme, že vlastně celé ty 3 měsíce jsem neměla ovulaci
Asi za to můžou prášky co mi nasadil, tak jsem zvědavá na tyhle měsíce.. nemám ani odvahu už měřit BT
@Fifka91 ahoj, děkuju za optání, mám se dobře, jsme zdraví, malej měl včera 10měsíců, hrozně to letí.
Teda, tak to Dr tomu moc nepomohl..když ovu nic. Máš ty grafy někde po kupě? A co doporučil dál?
Nakonec jsem to nevydrzela a pres vsechno merim dal, sila zvyku. Posledni dva dny jsem mela + ovu test, rano o pul osme 36,3 (prumerna pred ovu teplota), pak jsem jeste usnula a v devet to bylo 36,7 (nejcastejsi po ovu teplota, mam dost ploche teploty). Ted jsem si delala dalsi ovu test a zase +. Tenhle cyklus merim trochu nepravidelne, nekdy o pul osme a nekdy v devet, nemusim do prace, tak si nekdy pospim. Tak uvidime zitra, i kdyz letim rano domu, tak to zase bude v uplne jiny cas, nejpozdej tak v sest rano. Doufam, ze ovu byla dnes, jedu domu sama ![]()