Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18687
16.1.13 19:22

@lenny27 mne vetsinou klesne den pred, ale taky se mi uz stalo, ze klesla az v den MS. Trend ale vetsinou byva stejny s nejakymi odchylkami, protoze prece jen neni kazdy den a mesic stejny. Co se deje kolem nas nebo v nas se muze ukazat i na BT :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
17.1.13 08:20

Ahoj Holky, tak jsem tady zase…pořád měřím…co říkáte na můj graf teď? Já to vidím tak, že jsem se zase snažili v úplně blbou dobu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32904
17.1.13 08:30

@lenny27 no, teď už to pravidlům odpovídá víc. Je možné že jak jsi měla ten hlen, ale teploty takové zmatené, tak se tělo na ovulku připravovalo ale nedokončilo ji. Možná chyběla dostatečná hladina hormonů. Teď už to pravidlům odpovídá (minule tam haproval ten jeden pokles). Je to teď vcelku velký vzestup, který u běžné luteálky nebývá až tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
17.1.13 08:34

Hmmm…tak příští měsíc už v tom snad budu mít větší jasno…ovulační testy byly tedy asi pravdivé…akorát Andělko, nevíš náhodou jak to je? Já totiž v to pondělí 14.1. už měla test negativní…pozitivní byl jen SO a NE :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32904
17.1.13 08:47

@lenny27 no, ovulka mohla být už 18DC..ona je sice den před zvýšením největší pravděpodobnost ovulky, ale ne 100%, docela dobře to může být i den před nebo po..záleží jak dlouho je to před měřením, i jak rychle zareaguje tělo na změnu hormonů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
17.1.13 08:56

No, my se snažili jen v tu sobotu.. to byla čárka silnější ještě víc než ta kontrolní a v neděli byly obě stejné barvy… a je to tady, už to zase moc řeším, to jsem přesně nechtěla :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
17.1.13 09:44

Andělko, zkusila jsem ještě v grafu umazat info o tom, že jsem měla pozitivní ovu testy a graf mi kříž posunul zase dopředu…takže když bych nedělala ovu testy, tak bych ani nepochybovala…tak ted nevím už vůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.1.13 10:25

Ahoj holky, chtěla jsem se ještě zeptat jestli jste někdy u ovulace pociťovaly nevolnost a časné motání hlavy… Podle bt a grafu jsem jí teoreticky měla pondělí a dnes bych měla být 3 DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
romana22
17.1.13 10:27

@Lulu85 tak ja bych mela mit 5 dni po ovulaci a uz me 5 dni boli bricho a podbrisek a je mi na zvraceni tak nevim no

• Citovat
  • Upravit
32904
17.1.13 10:33

@lenny27 no, tam blbne ta teplota 9DC, správně by měl FF udělat tu horizontální lajnu na 36,2. Ono někdy to hodnocení jde dost z tuha. Proto je dobré sledovat co nejvíc symptomů. A později se dá zas už vycházet z dřívějších cyklů.
Teď náš úsudek zkonrolujem až za několik dní, podle toho kdy přijde MS nebo bude //. Protože buď jsi 9DPO nebo 3DPO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
17.1.13 10:45

Takže případně, že by byla ovulace 19. den tak budu mít pravděpodobně delší cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.1.13 10:52

Romana22 jenže já jsem z toho trochu zmatená, bt grafu na FF proběhla tento týden, podle příznaků jsem jí měla někdy minulý týden, ale teplota mi na začátku týden spadla na jeden den dolů a teď mi zase leze pomalu nahoru. Je mi někdy na zvracení, jindy návaly a pak motání hlavy, není to moc příjemné. Včera jsem málem manželovi pozvracela auto a to mi nikdy v autě nebývá špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
17.1.13 10:54

Lulu, řeším něco podobného :) nechceš poslat graf? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
820
17.1.13 10:55

@lenny27 když já nevím jak :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1338
17.1.13 10:59

Normálně si otevři graf na FF, klikni na něj pravým tlačítkem myši a dej uložit obrázek jako… graf se ti uloží do PC a pak ho sem vložíš… nad rámečkem jak píšeš příspěvek tady máš „přidat fotky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí