Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@lenny27 tak naštěstí u nás to funguje tak, že manžel neví o tom, že měřím teplotu, takže snažení je opravdu dle chuti, ale jelikož manžel má chuť skoro pořád, takže i kdybych měla ovulku včera či dnes, tak snažení bylo včera
tak uvidíme co z toho bude nebo nebude ![]()
@lenny27 já už ho asi přes týden nepiji, takže z něj mi blbě nebude.
@Lulu85 no, na většinu lidí působí dobře, ale někomu nesedí. Někdo třeba při jeho pití začne špinit nebo tak.
Holky, chcete vidět můj graf (druhé těhu)? Ty smajlíci jsou tulení. Je to dělané vw wunschkinderu. Část druhé fáze teda měřená není, jen jendou jsem měřila celý cyklus. Ale je vidět že nějak extra ty teploty nestouply. A do zelených políček jsme se taky netrefili (to je koncepční optimum)
Příspěvek upraven 17.01.13 v 13:07
Ještě by mě zajímalo, proč mi graf na FF teda neudělal kříž na tom samém místě, ale proč když jsem odstranila údaje o pozitivním ovu testu vrátil zase kříž dopředu ![]()
Děláš si srandu?
Tak teď jsi mě, Andělko, fakt dostala
Takže vůbec v době ovulace??? ![]()
Příspěvek upraven 17.01.13 v 13:08
Ještě se zeptám, ale asi je to totální hloupost, je možné, že by tělo bylo zmatené a dvakrát byla ovulace?
@Lulu85 neměla by být dvakrát. Je to otázka fungování homonů, když proběhne, tak další už být nemůže. Jako jde vyplavit dvě vajíčka v rozestupu 1dne třeba, ale nejde aby byla ovulka a za týden druhá.
Ale jo, sex byl 3dny před ovulkou a to stačilo
otěhotněla jsem v plodných dnech.
@andelka83 je to logické, že každý týden by ovulka nebyla. Koukala jsem na tvůj graf, měla jsi celkem hodně nízké teploty.
@Lulu85 jj, měla. Od porodu mi hodně klesly celkově. A ani po ovulce nebyly nijak vysoko.
Je to druhé těhu.
První byl takový
Krása
A jak dlouho jste se snažili, Andělko? Jak dlouho jsi měřila?
@lenny27 nesnažili. Bylo to vždycky na první pokus. A měřila jsem rok a půl před prvním těhotenstvím. a pak teda 3cykly před druhým těhotenstvím a teď se těším na MS abych mohla měřit zas..ale ještě nic, asi proto, že kojím v noci.