Měření bazální teploty a ovulace

Napsat příspěvek
Velikost písma:
901
23.11.12 14:16

A jeste muzu se zeptat, kdyz mam // na ovu testu to asi byt tehotna jeste nemuzu ze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 14:18

A jeste muzu se zeptat, kdyz mam // na ovu testu to asi byt tehotna jeste nemuzu ze? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.11.12 14:25

@JaninaJanu jakože by byla ovulka třeba včera? To bych hádala, nevím přesně jak tohle funguje, na jakou hladinu to má vliv, resp. jaká je potřeba aby ty //byly. Mělo by se testovat po dobu několika dní, pak by ze slábnutí čárek bylo poznat, že už je po ovulce. Navíc než spermie vajíčko najde, než ho oplodní, než se uhnízdí,,to nějakou dobu trvá a pak se dá říct, že jsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 14:30

V patek mi zkoncila MS a v sobotu jsme s pritelem na to zkocily a od utery mi bylo spatne, ted mam brisko jak balon, picha me v podbrisku a prsa mam jako kdyby mi meli praskout a vcera i pocity na zvraceni a na Ovu jsem mela jen jednu / a dnes//. tak jsem se jen chtela optat zda-li jsem nemohla byt oplodnena uz drive. Z prvniho manzelstvi mam 7 leteho chlapce, ale ten byl neplanovany tak ani nevim kdy byl pocat :-)
A ted s pritelem chceme druhe tak se snazime at je to co nejdrive :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
23.11.12 14:55

@andelka83
Tak dokonce i 3 dny před ovulkou je to možný? Tak to jsi mě potěšila, to tam nějaká šance je, tak teď už budu jen čekat a měřit dál. :)
Takže máš zatím jedno dítko? Plánujete ještě další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 15:14

Takze bych v tom mohla i byt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 15:15

Ale prece tri dny po tom nemuzu uz citit nejake priznaky a hlavne bych nemela mit ovul, nebo jo? nevim si rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
23.11.12 15:35

Porad te nekdo prosiiiim :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.11.12 15:44

@JaninaJanu já myslím že ne, že by ty testy takhle nereagovaly.
@monulkaII mám dvě dítka, 2,5roku a 8měsíců a další zatím neplánujem ;) 3dny před je to možný, maximálně tak 4…dvě kamarádky mají dítka taky takhle, ze sexu 3dny před ovu, jedna má kluka a jedna holku. A já kluka..takže nevim co je pravdy na tom, že větší výdrž mají holčičí spermie :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.11.12 15:50

Ahoj holky, mam dotaz..mela jsem ovulaci 18.11 a nechraneny pohlavni styk jsem mela 16 a 18.11 a velka pravdepodobnost, ze otehotnim? dekuji za odpovedi:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.11.12 16:16

@krupilka tak jasně, to je koncepční optimum..třidny před ovu až jeden den po ní :palec: držím palce aby se zadařilo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.11.12 16:17

Jinak teda samotná pravděpodobnost otěhotnění v jednom cyklu je asi 20%..takže klid pokud se to nepovede hned. Pokud se člověk trefí přímo do ovulky a vše je u obou v nejlepším pořádku, tak je pravděpodobnost asi 40%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
23.11.12 16:24

@andelka83 Ahojky :hug:
Už jsme si dlouho nenapsali. Chtěla jsem ti napsat, jaké jsou u mě novinky. V pondělí jsem byla na laparoskopii a všechno je v pořádku. Takže se teď snažíme a uvidíme. Na příští cyklus mám napsaný androcur, který by mi měl snížit testosteron v krvi (ten může ovlivňovat ovulaci). Ale v průběhu podávání tohoto léku se nesmí otěhotnět. Takže naše snažení by se přesunulo až na půlku ledna příštího roku :(
A jak se máš ty? Koukám, že tu všem radíš o stošest :hug: Ještě, že tu někdo zkušený jako ty je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32902
23.11.12 18:05

@Niiika88 j, děkuju za zprávy, říkala jsem si copak je…dobře že laparka nic nenašla a léky určitě zaberou. Je blbý, že musíte počkat, ale ono to uteče..za chvilku jsou vánoce a pak už budete moct :srdce:
Já se mám dobře, mám nemocnou mamku tak za ní 2× týdně chodíme, a jinak jsem s dětma sama přes den, tak je to náročnější, než když babi pomáhala. Ale jde to. Na netu jsem chvilkama když jdu kolem..no vynahrazuju si tak trošku menší společenské kontakty a konverzaci. S dětma si moc nepokecám. Muž chodí dom až večer a to jsou pak fofry kolem dětí a chodím brzy spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4521
24.11.12 10:41

@andelka83 Zlatíčko, to je mi moc líto :( Doufám, že se vám babičko brzo uzdraví a na Vánoce už bude dávno čilá :hug: Máš pravdu, že to tu může i trochu vynahradit kontakty, hlavně si tu člověk docela dobře může i popovídat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí