Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
@afrikan píše:
Podle PM 10+5, podle UTZ 10+2, podle kalendáře zítra začínám 12.tt. Tak hlavně, že už je ti lépe. My máme termín 17.11., tak myslím, že i vy budete mít originální vánoční dárek. Určitě už vám zítra bude bít srdíčko, užij si to, je to nádhera.
jejda, já se v těch 10+2 a 10+5 vubec nevyznam..co to znamená? Jak jsem byla u Dr. před 14.dny, tak mi v podstatě nic neřekl.. Říkal „až, co příště..“… No Každopadně podle kalendáře bych dneska měla začínat 8tt a podle mých výpočtů bych měla mít termín 12.12.2012.. Tak uvidíme, co řekne dneska Dr.
Holky, máte obě super TP
moc hezká data
@afrikan krásný bobišek, to tak hrozně letí, už končíš první trimestr ![]()
@poosleda držím palce na dnešní kontrolu a čekám na pozitivní zprávy. To počítání týdnů je 10+2 - jakože 10 ukončený týden plus dva dny z jedenáctého. Je to 10+0 až 10+6 a to je ukončený 10týden a začíná 11 (11+0,11+1,11+2…)
@poosleda píše:
jejda, já se v těch 10+2 a 10+5 vubec nevyznam..co to znamená? Jak jsem byla u Dr. před 14.dny, tak mi v podstatě nic neřekl.. Říkal „až, co příště..“… No Každopadně podle kalendáře bych dneska měla začínat 8tt a podle mých výpočtů bych měla mít termín 12.12.2012.. Tak uvidíme, co řekne dneska Dr.
Já to dneska nebo zítra budu oznamovat v práci, Dr. mi doporučuje kvůli dlouhodobému sezení jít předčasně na nemocenskou… Počítám, že bych do práce stejně na 4 hoďky docházela i tak, ale je mi to hrozně hloupý.. Nikdy jsem nemarodila a nevím, zda se z těch 6h vycházek nezbláznim.
@andelka83 píše:
Děkuji za chválu Domiška, snažím se aby nestrádal
Jojo, vypadá pěkně zdravoučce ![]()
@andelka83 píše:
Holky, máte obě super TPmoc hezká data
@afrikan krásný bobišek, to tak hrozně letí, už končíš první trimestr
@poosleda držím palce na dnešní kontrolu a čekám na pozitivní zprávy. To počítání týdnů je 10+2 - jakože 10 ukončený týden plus dva dny z jedenáctého. Je to 10+0 až 10+6 a to je ukončený 10týden a začíná 11 (11+0,11+1,11+2…)
Ozvi se, jak to dopadlo. Držím palce! ![]()
Děkuji za vysvětlení těch dní.., Andělko. ![]()
Večer jdu k MUDr a už jsem jako na trní.. ![]()
Afrikanko, jak to myslíš s těmi 6h vycházkami? Jako že bys šla na nemocenskou s omezenými vycházkami??? ![]()
@poosleda píše:
Děkuji za vysvětlení těch dní.., Andělko.
Večer jdu k MUDr a už jsem jako na trní..
Afrikanko, jak to myslíš s těmi 6h vycházkami? Jako že bys šla na nemocenskou s omezenými vycházkami???
Od 1.1. je novela, 6 hodin denně pro každého nemocného. Včera mi to dr. potvrdila.
@afrikan píše:
Od 1.1. je novela, 6 hodin denně pro každého nemocného. Včera mi to dr. potvrdila.
HOLKY!!! máme krásné
jsem 7+0
@poosleda píše:
HOLKY!!! máme krásnéjsem 7+0
perfektníííí
gratuluju ![]()
@poosleda píše:
HOLKY!!! máme krásnéjsem 7+0
Teda, taky ti moc blahopřeju, to je nádherný pocit, že? Snad nás to taky ještě někdy potká..........
ahoj holky
tak dnes som bola u doktorky brala mi krv vysletky boli pozitivni ako aj mamatest ale nič mi ešte nevidela vobec nič nič
mam prist o tížden 7.5. .......19 bola ovulka
@DENISKA 11 píše:
ahoj holkytak dnes som bola u doktorky brala mi krv vysletky boli pozitivni ako aj mamatest ale nič mi ešte nevidela vobec nič nič
mam prist o tížden 7.5. .......19 bola ovulka
to je jen brzo
ja sla na vysetreni az tyden po tom, co jsem mela pozitivni krev a videl jen malinky tupik.. tak me objednal znovu za 14dni a to uz byla krasna fazolka i s tlukousim srdickem ![]()
@poosleda píše:
to je jen brzoja sla na vysetreni az tyden po tom, co jsem mela pozitivni krev a videl jen malinky tupik.. tak me objednal znovu za 14dni a to uz byla krasna fazolka i s tlukousim srdickem
faakt jooo!!!!
tak mne vzali krv taky je pozitivni a o tížden mam prist super tak asi už neco uvidííí
![]()