Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejnovější recenze z kategorie Ovulační testy
Přečtěte si článek: Bazální teplota po oplodnění – změní se?
Bazalka je furt vysoka 37.3 neklesla pry ma pri MS klesnout tak by to asi nemela byt MS ale to si samozrejmne preju ja muze to byt i jinak a ty jsi v ocekavani?
@milamamka já už jsem po porodu, mám doma pětiměsíční štěstí Aničku ![]()
Je tak to ti blahopreju tak to ja si jeste pockam dnes trochu spinim krev ale furt to neni MS tak uvidime co se z toho vyvrbi doufam ze ne MS ani nevim kdy udlat dalsi test
@milamamka hele, kámoška to tak měla, že měla dostat ms, špinila asi tři dny… a pak zjistila, že je těhotná, takže to fakt nemusí nic znamenat… držím palce! ![]()
Tak ti dekuji pockam do zitra a pak testnu me prave mate ten duch na testech a ta bolava prsa.
@milamamka den odedne je čárka silnější. Takže testnout můžeš kdykoliv. Aspoň budeš vědět, že špinění nic neznamená nebo naopak… Nebudeš se stresovat ![]()
@hankamisa Moc bych si to přála aby to tak bylo
A doufám že to tak i bude…a teď jsi na tom jak? čekáš na ovulaci?
@mimi89 - nene čekám na ms jenže tam mám opět cystu takže doufám, že nebude mít zpoždění. jakoby nestačilo, že se to už takhle vleče. ![]()
Dekuji spineni uz nikde jen vcera dnes uz nic ale testla jsem a furt nic ale prsa me furt boli i chodim asi stokrat za den na zachod tak nevim mozna i fsugerace
@hankamisa A kdy by měla mrcha přijít? třeba už nepřijde
a nedělá ti tam problém ta cysta?
@mimi89 - ještě má čas do 28 ale vůbec to neutíká.
těhu určo nejsem, páč mám pooperační půst a v té době byla i ovu ne ovu. folikul neprasl a je z něj cysta.
uvidím až po termínu jestli dojde včas nebo ji ta cysta brzdí. zatím chodila ms i přes cystu včas až na jeden cyklus.
Ahoj holky, čekám na ovulku, první měsíc měřím BT a počůrávám ovu testy, zatím testy negat, teplota taky nestoupla, dnes by podle kalendářové metody měla být ovulka a ovu test nic jen tři dny tam je slaboučký duch, ale ten je podle návodu negativní… jsem napjatá jak děcko co čeká překvapení
@Lucake - moc gratuluji. jé to je drobeček
jak je v roli maminky? ![]()
@Lucake jé, to to uteklo. Blahopřeji, ať jste oba zdraví a spokojení
![]()