Měsíční pece doma nebo v salonu

AnetaNovakov
30.8.22 20:32

Měsíční pece doma nebo v salonu

Ahojky, chtěla bych co nejvíce ušetřit, proto se ptám, jaké služby pravidelně navštěvuje? Mám na mysli kadernici, masaze, kosmetiku, nehty, pedikuru… přijde mi zbytečně vyhazovat za manikuru, pedikuru, to se dle mého dá zvládnout doma, naopak služeb kadernice využiji rada, s domácí péči těžko dosáhnu takový výsledek. Jak to mate vy? Přijde vám to zbytečne? A proč třeba něco zbytečne ano a něco naopak ne?! Děkuji předem moc za váze postrehy. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14677
30.8.22 20:36

Nikam ze jmenovaných nechodim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
30.8.22 20:37

Manikúra a pedikúra chodím fakt minimálně max 1× za rok. Na kosmetiku také tak. Mám díkybohu dobrou genetiku a vždy mi na kosmetice řeknou, jeee u vás není skoro žádná práce.
Ke kadernici tak 2× za rok. V lednu a na konci prázdnin :mrgreen:
Co si zas neodpustim, je sauna a masáže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37143
30.8.22 20:42

Ani na jedno nechodím, na masáži jsem byla párkrát v životě a stačilo, stejně tak u kadeřnice, vždycky sem odcházela skoro s pláčem a to sem jich vyzkoušela několik. Na zbytku jmenovaného sem nebyla nikdy a ani se nechystam. Já celkově lidem ve službách moc vydělat nedám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.8.22 20:44

Gelove nehty kazde 3 tydny.
Pedikura po 2 mesicich.
Kosmetika kazdy mesic
Kadernice po 6 tydnech.
Masaz celeho tela kazde 3 tydny.
Cviceni Bodyexpress kazdy tyden.

Neobesla bych se bez kadernice a nehtu. Proc se ale nenechat rozmazlovat :mrgreen:. Litam v podstate nonstop kolem deti, pracuji vzdy od sestinedeli. Zadna zlatokopka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21311
30.8.22 20:52

Žádné, pro mne je to fakt za trest :lol: takže jsem zrušila i návštěvy kadernice, vlasy si stejně nebarvím a prostříhat konecky zvladnu pohodě sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16448
30.8.22 21:11

Po 2 letech jsem byla u kadeřnice, jinak nikam nechodím, buď jiné služby nepotřebuju, nebo je zvládnu sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149303
30.8.22 21:11
@Semtex píše:
Nikam ze jmenovaných nechodim :lol:

Taky nechodím, skoro jsem se bála že jsem v tom sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15431
30.8.22 21:13

Já pravidelně jen ke kadeřnici. Já na to nějak nejsem, hrozně mi vadí, když na mě sahá někdo cizí :oops:. Zrovna tak nechodím na masáže, vrátila bych se ještě napjatější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
30.8.22 21:21

Bez všeho bych se obešla, ale kadeřnici si vzít nenechám :mrgreen:
Chodím co 5-6 týdnů.
Na pedikúru hlavně v létě, přes zimu to obrousim doma
A nehty si lakuju sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
30.8.22 21:21

Já chodím snad na všechno, na co se chodit dá :mrgreen: kromě kadeřnice, tam důvěřuju jen sama sobě. Ale mám to podobně jako Anonym nade mnou, pracuju v podstatě nonstop mateřská nemateřská, tak si dopřeju i kvalitní péči..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9293
30.8.22 21:24

Pravidelně:
Nehty
Pedikúra
Kadeřnice

Kosmetiku flákám, ale pečuju o pleť poctivě doma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
30.8.22 21:35

Manikúra 1× měsíčně. Toť vše.
Před dětmi 1× za 2 měsíce kadeřník - zahuštění vlasů.
Doma dělám vše ostatní - stříhám a barvím si vlasy sama, pedikúru taky sama, péče o obličej (čištění pleti, masky…) taky vše doma. Kdybych to měla vše obíhat a nechat si dělat, zabiju tím všechny víkendy v měsíci a to mi opravdu nestojí za to, raději věnuji čas rodině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
30.8.22 21:37
@AnetaNovakov píše:
Ahojky, chtěla bych co nejvíce ušetřit, proto se ptám, jaké služby pravidelně navštěvuje? Mám na mysli kadernici, masaze, kosmetiku, nehty, pedikuru… přijde mi zbytečně vyhazovat za manikuru, pedikuru, to se dle mého dá zvládnout doma, naopak služeb kadernice využiji rada, s domácí péči těžko dosáhnu takový výsledek. Jak to mate vy? Přijde vám to zbytečne? A proč třeba něco zbytečne ano a něco naopak ne?! Děkuji předem moc za váze postrehy. :D

Zbytečně mi nepřijde z toho nic. Je mi jen líto peněz na to vše.
Kadeřník - chodim pravidelně co 4-6 týdnů. Masáže - ráda bych, občas si dopřeju, ale pravidelně si platím fyzioterapii a masáže zatím mám ve škatulce,,zbytné,,. Kosmetika stejná škatulka, snazim se o kvalitni peci doma. Pedikura - mám problémy a chodím pravidelně ke kvalitní pedikérce na podologii. Manikúra - nechodim, v praci nemohu mit lak ani umele nehty a zvladam opecovat doma.

• Citovat
  • Upravit
12659
30.8.22 21:54
@AnetaNovakov píše:
Ahojky, chtěla bych co nejvíce ušetřit, proto se ptám, jaké služby pravidelně navštěvuje? Mám na mysli kadernici, masaze, kosmetiku, nehty, pedikuru… přijde mi zbytečně vyhazovat za manikuru, pedikuru, to se dle mého dá zvládnout doma, naopak služeb kadernice využiji rada, s domácí péči těžko dosáhnu takový výsledek. Jak to mate vy? Přijde vám to zbytečne? A proč třeba něco zbytečne ano a něco naopak ne?! Děkuji předem moc za váze postrehy. :D

Kadernice urcite, barven 1×mes…kosmetika, nepouzivam doma drahe denni a nocni kremy, ale vynahrazuji u kvalitni kosmeticky 1 mes.. Jeste upravi oboci,…rasy manikuru a pedikuru neresim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová