Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Zdravím.
Po internetu se začala sdílet nová hubnoucí mánie a to zrovna s tímto člověkem.
Máte někdo zkušenosti?
Netvrdím, že si chci zakoupit jeho rady/jídelníček na hubnutí, ale jen by mě zajímal váš pohled a názor, popřípadě zkušenost. ![]()
Píše skutečně přesvědčivě, alespoň pro ty, kdo chtějí hubnout.
Teď doufám, že to nebude bráno jako reklama ![]()
Odkaz je ZDE
Neznam, ale ta obecna pravida mi prijdou rozumna, na druhou stranu nic, co bych uz neslysela nekde jinde
Pravidelne jist vhodnou stravu, vykaslat se na ruzne extremni diety a primerene se hybat…to zna kazdy, kdo videl aspon jeden dil Jste to, co jite, nebo neco podobneho ![]()
Krásná marketingová práce řekla bych:) Pěkná přehledná stránka, dost fanoušků na FB. Rozumná cena za „kurz“. Myslím, že jako výdělek pro něj skvělé a to zcela bez ironie.
Jinak rady, co tam jsou, jsou rozumná klasika. Trochu to rozpracuje v kurzu a pokud to budeš dodržovat, tak to nejspíš bude fungovat (nejspíš, protože každý je individualita).
Na hubnutí se bude stále vydělávat, je to jistota příjmu, vždycky se najde někdo, kdo si to koupí. Já jsem se nedočetla nic nového, co bych už nevěděla
myslím, že stejně nikdo nic světoborného už nevymyslí, protože pravidla hubnutí jsou jasně daná ![]()
Já jsem si knihu koupila kvůli receptům, které jsou rychlé a jednoduché. Některé jsem už vyzkoušela a jsem spokojená. Jinak asi záleží, co očekáváte - rady jsou skutečně všeobecně známé, nicméně jsou pěkně shrnuté a je znát, že Tom ví, o čem mluví/píše. Kniha rozhodně funguje jako dobrá motivace. Myslím, že pro „věčné dietářky“ je dobré i připomenutí toho, že pokud člověk jeden dva dny uklouzne, má smysl pokračovat.
Jinak, já teď po dovolené a vyzkoušení zázračného detoxu dle Mačingové potřebuji zhubnout cca 10kg. Před Mačingovou jsem zhubnout nepotřebovala, během 6 týdnů dle jejího jídelníčku jsem nabrala 7kilo. Uvidím, jak to půjde se zdravým rozumem a je jedno, jestli podle Toma, který to shrnul nebo podle sebe ![]()
Knihu jsem koupila pouze kvůli rychlým, jednoduchým receptům, spíše proto, že mne nebaví stále vymýšlet, co vařit atd., takže jako inspiraci. Co se týká samotných informací, kniha je určena pouze pro ty, co ještě novodobým způsobem hubnutí na základě změny životního stylu nejsou dotčeni. Vše, co se zde píše, se dočtete všude na internetu. Autor se snaží motivovat, dávat tipy, ale kniha je bohužel (alespoň pro mne bohužel, protože tenhle styl se mi od podstaty protiví) napsána stylem neustálého opakování, tzn. stejnou informaci čtete 5× i vícekrát dokola na různých místech. Jsem člověk v zásadě trpělivý, ale po čtení téhož několikrát znovu jsem získala pocit, že kniha je napsána pro retardované. Je to psáno stylem různých moderních motivačních knížek typu jak se učit, jak zbohatnout, jak se stát lepším člověkem, jak ovládat svůj mozek atd…, kde je opakování hlavním znakem. Vím, opakování je matka moudrosti, ale s ničím se to nemá přehánět a informace v knize by bylo možné shrnout do zhruba třetinové délky. Jenže, pak by nebyla prodejná za tu cenu, taková brožurka, že ano
Za mne - recepty = ok, informace = běžně dostupné zdarma na internetu.
Dobrý den. Mám dotaz na majitelky knihy. Zajímá mě, jestli recepty obsahují hlavně zeleninu. Něco podobného Mačingové? Chtěla bych se naučit vařit zdravěji, ale ne samou zeleninu.
Ahoj, obnovuji diskuzi. Nechci řešit, jestli je kniha dobrá nebo ne, jestli to je marketing. Spíš bych chtěla zabrousit k receptům Resp. se poptat, zda jste dělaly ty jeho žitné placky v troubě?
Ahoj, neustále cestuju mezi rodiči a přítelem a nechce se mi toho tahat víc než je nutné. Zajímalo by mě jestli má někdo zkušenost s elektronickou verzí knihy?
Osobně si myslím že v případě pana Kosačíka se nejedná vůbec o žádné znalosti které by byly hodny prezentace. Jedná se jen o dobře cílený marketing - ono člověk který by byl sám o sobě hrdý na svou proměnu by nikdy nepropagoval svou prci jako „břicháč“. Nemluvě o tom, že jeho PPC reklamy, jeho úvod v knize a prakticky všechny další faktory vykazují reklamní podtext, včetně věty „nejedná se o návod na hubnutí pouze soupis rad která při hubnutí pomohla mě“ Určitě proti tomuto pánovi nic nemám a prezentuji tu jen svůj vlastní názor, nicméně jsem přesvědčen o tom že se jedná spíše o životopis, který by se znalostmi o hubnutí dal zařadit spíše do „červené knihovny“ ![]()
Zajímalo by mě, zda podle toho někdo zhubnul. Rady jsou velice teoretické, podle mě hodně záleží na dávkování/množství (což tady moc není)-ani sebezdravějšího jídla nemůžete sníst tuny. Většina surovin se opakuje-skoro všude jsou ovesné vločky, vařené zeleniny poměrně málo, dost používá máslo
Některé recepty jsou jako inspirace OK.
Ahoj, chtěla bych obnovit diskuzi. Nechci vůbec dělat reklamu, ale funguje to, tak proč to nenapsat. Můžu říct, že mě to vyhovuje asi nejvíc, co jsem kdy držela. Jídlo hotové raz dva a dozvěděla jsem se tam dost věcí, které jsem si dřív ani neuvědomovala nebo jsem to prostě nevěda. Mám tedy knihy obě. Má někdo stejnou zkušenost?