Mikropotrat alebo nie?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1155
3.1.13 16:06

Dievčatá, ešte sa vás spýtam, myslíte, že mimomaternicové to nemôže byť? 8o To by som ale asi nemala HCG negatívne, že? :roll: Len či to zisťovanie z moču je spoľahlivé..snáď doktor vie, čo robí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.1.13 16:39

Ne, u mimoděložního, opět vlastní zkušenost :zed:, HCG je, ale roste pomaleji, nemá to pravidelné zdvojování. Ale HCG by bylo. Ty jseš záhada, ale jestli prohlídl dělohu a HCG je negativní, tak ti nic nehrozí, pokus se to hodit za hlavu a zapomenout na to, tohle přemýšlení ti v ničem nepomůže. A zkus hned zapracovat na dalším miminku, já otěhotněla hned po tom mimoděložním a to my říkali, že přirozeně už nemám šanci, otěhotněla jsem ještě v tom jakoby šestinedělí, z jednoho sexu mezi krvácením a malé byl na Vánoce rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
7.1.13 18:05

Ahoj, to je mi líto. Mě se stalo téměř to samé. 2.1 jsem byla u svojí doktorky, 11 dní zpoždění a pozitivní těhu test. Ale na utz nic neviděla a říkala, že je nízké hcg, že má podezření na mimoděložní. Včera odpoledne jsem začala špinit, tak jsme byli na pohotovosti. Prohlídli mě, vzali krev a dneska jsem byla pro výsledky. Tak hcg asi ještě kleslo a na utz nic. Ještě jdu zítra a pak tam asi zůstanu na výškrab.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
7.1.13 18:14

@kopretina11 to je mi ľúto, že aj tebe sa to stalo :,( A potvrdili ti mimodeložné tehotenstvo? Mne tiež doktor na utz nič nevidel a hcg som mala negatívne, tak ma poslal domov a uzavrel to tým, že to prejde ako menzes. A fakt, normálne som mala 5 dní krvácanie ako menzes, tak to beriem už ako nový cyklus :) Ak ti ale nepotvrdili mimomatern. a na utz nič nebolo, prečo ti chcú robiť výškrab? :think: Ja si myslím, že je to zbytočné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
7.1.13 18:49

Nepotvrdili, ale ani nevyloučili. Dneska mi doktorka říkala, že to mimoděložní prostě ještě na 100% vyloučit nemůže, ale že je spíš jedná o ten potrat. Jinak jsem jen špinila a dneska už to dopoledne skoro přestalo. I když teď už zas něco otřu, tak uvidím, jestli se to rozjede samo. Určitě bych byla radši, kdyby to odešlo samo, bylo by to aspoň to menší zlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
8.1.13 19:28

Tak dneska byla další kontrola. HCG je stejné, nekleslo, ale ani nestouplo, takže zítra ráno nastupuju na vyčištění. Nechají si mě tam přes noc a ráno mi vezmou zase krev jestli HCG klesá. Jinak bych šla domů už večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
8.1.13 21:39

@kopretina11 :,( nech to teda máš čo najskôr za sebou, drž sa :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
8.1.13 22:41

@Deborah Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.1.13 11:10

Ahoj, tak jsem konečně doma. Nakonec hcg nekleslo takže mi ještě v pátek dělalai laparoskopii a odebrali vejcovod, bylo to mimoděložní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
13.1.13 11:53

@kopretina11 to je mi ľúto :,(,ale hlavne, že to máš už za sebou a si doma :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.1.14 06:01

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat, potřebuji poradit. Po 5 měsících se nám podařilo otěhotnět a včera jsem prodělala mikropotrat. Ještě jsem nebyla u doktora, měla jsem tam zajed 16.1, těhotenství jsem měla zjištěné 6 testama, ale včera jsem začala krvácet a tak mě kamarádka zavezla do nemocnice, tam mi řekli že HCG je 22,2 a pravděpodobně jsme byly 4+5, ale už nejsme. Máte některá s tím zkušenosti, jak jste to dokázali zvládnout, já jsem ještě nepřestala brečet, připadám si k ničemu, že jsem všechny zklamala. Bojím se, že se to už ikdy nepovede a nebo, že se to stane znovu. ještě mě po MS čeká vyšetření u gynekologa, mám strach. Co mám dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.1.14 11:22

@niky nik Ahojky, zažila jsem to samé. Po Vánocích mi vyšli pozitivní testy v moči. Druhá čárka síce nebyla úplně silná, ale byla tam. Ze 6 testů bylo 5 pozitivních. Pak začalo hnědé špinění. To jsem ale četla na internetu, že se vajíčko uhnízďuje. Bylo to jenom takové na toaletní papír a pak nic. Test ukázal opět 2 čárky, tak jsme byly s manželem happy. Snažíme se o miminko 6 let a 2 měsíce. Byla jsem mimo ČR, tak jsem nešla na odběr HCG z krve. 2.1.2014 jsme se s manželem měli vracet do Prahy a já ráno začala krvácet a to docela silně. I včera, aj takové sraženiny šly. Včera jsem si nabrala HCG, hodnota byla 2,5. Nevím zda jsem byla nebo nebyla těhotná, nejspíš ano a byl z toho mikropotrat. Nebrečím, nemám sílu. Jenom bych chtěla, aby mi někdo řekl: jo, byla jsi těhotná. Abych věděla, že po tolika letech jsme schopni s manželem zplodit miminko. Neboj se taky. Jednou to přijde, teď nad tím neuvažuj. Až ti skončí krvácení, udělej si testík znovu pro jistotu. Já ho taky udělám, ale už v nič nedoufám. Ale jistota je kulomet. Je potřeba se teď zaměřit na něco jiného. Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
4.1.14 11:23

K lékaři jsem ani nešla, sestřička mi říkala, že to nemá smysl, že HCG je nízké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15659
4.1.14 11:33

@KatkaGK byla jsi těhotná. Měla jsem to v září stejně, podle krve byla hodnota hCG nízká, na ultrazvuku dutinka, pak jsem začala krvácet a za týden bylo hCG skoro nulové a na ultrazvuku nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
345
4.1.14 12:55

@KatkaGK @Jaji77 No já jsem včera byla v nemocnici, sliznice jen 6mm a HCG 22,2, taky prý málo, ještě odpoledne jsem si dělala test a byly tam dvě čárečky a te´d zas nemám nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty