Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ploskutáček píše: Více
Tipuji, ze to je doktor organicke chemie.
Tzn. že nevadí dvacet let rozdíl? Jsem tedy za všechny šedesátileté ženy ráda
![]()
@Ploskutáček píše: Více
Za mě je lepší praktický lékař. Ten má větší záběr a dá se s ním konzultovat větší spektrum potíží než jen spodek.
Mně se líbí to zdůrazňování tvé profese. Juj, to bude ego
avšak zjevně bez záruky charakteru.
Hodil by se mi ortoped.
mám štíhlé nohy a velmi dlouhé, akorát mě bolí kolena. Zřejmě následky sportu z mládí. Na levé mě zřejmě zlobí křížový vaz
Taky možná oční. Mám krásně modré oči, akorát mě občas bolí z počítače z práce a asi blbě vidím na dálku. A nutně potřebuji obvoďáka, jelikož, mi jde doktorka do důchodu a trouba, co přebírá její ordinaci je tragéd. No je mi Halt už 44, ale jsem zachovalá, neomšelá a pohledná. ![]()
Možná by bodnul i doktor práv, potřebuji udělat nějaké smlouvy. ![]()
Ostatní lékařské obory mám zastoupené k mojí spokojenosti. ![]()
Takže jestli splňuješ nějakou mnou požadovanou odbornost, tak dej vědět
![]()
![]()
Pokud tedy nejsi doktor nasazený v Sýrii, co tam jako přijel z USA a potřebuje prachy
To nemám tedy zájem. Takový mi nedávno psal na FB ![]()
@Veveří píše: Více
Hele, v Chrudimi byl u přechodu na sloupu semaforu nalepený tenhle vzkaz psaný kostrbatým písmem: „Ginekologyje u mňe doma“. A pod tím telefonní číslo. Vypadalo to jako od nějakého puberťáka, co si myslí, že mu samé krásné mladé ženy budou chodit na prohlídky do dětského pokojíčku a vůbec jim to nebude podezřelé.
@Veveří to jste asi myslel že srandy ale můžu vás pochválit, máte totiž naprostou pravdu