Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
koprovka89
12.1.14 10:27

No jo mistress, zaregistrovala jsi se na stránky supermatek a supermanželek se superdětmi a supermanželi :roll: Nepočítej s tím, že tady někdo tvou situaci pochopí. Já jí chápu, i když se mi to nikdy nestalo, ale chápu to, stát se to může každému, mě, mému muži, všem. Proto kecy typu, když zjistím, že je ženatý, ruce pryč je blbost. Když se zamiluješ, není co řešit a jít na to rozumem každý neumí, srdce bývá silnější :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2647
12.1.14 10:27
@ynax píše: ále, to jsou kecy… Žena MUSÍ chodit do práce, vyprat, obstarat jídlo, dítě, domácnost… a muž? Většinou chodí do práce, pak jde za nějakým svým koníčkem, nebo za kamarády… vem sebou dítě… nééééé, teď néééé - takže žena musí s dítětem ven, udělat úkoly, obstarat kroužky. A pak dotyčný jednou potká jinou - ono je to tak vzrušující, když manželka neví a on si dokazuje, jaký je borec. Ale ta žena by chtěla aby on byl doma, pomohl jí, aby pak mohli jít třeba na procházku, do kina…ale on prostě nemá čas… takže ten servis v tom moc velkou roli nehraje

no jo no, proto rikam, ze mit rodinu, je hlavne rozhodnuti na zensky.
Holt vzdycky musis pocitat s tim, ze se „neco“ stane a spolehat predevsim na sebe…
Jsou to proste lovci…
Ale jsou i vyjimky - nehazim je do jednoho kose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
12.1.14 10:31
@MarieP píše:
Co jiného ho doma drží, když tak moc miluje zakladatelku?

sex, který s milenkou nemá? pak je otázka, jestli je víc žena ta, se kterou schopný koitu, nebo ta, vedle které je impotent :nevim:

i když ono je možné, že je prostě impotentní i doma, jenom to před milenkou nepřizná. přeci jenom před milenkou líp vypadá jako kanec, který kvůli své charakternosti :roll: nemůže, než kdyby přiznal, že je impotent na všech frotnách, který třeba doufal, že s novým neokoukaným masem se mu na chvíli zase začne pořádně stavět a vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 10:32

Vermion, já to napíšu ještě jinak. Je vidět, že jsi nikdy nepoznala lásku na první pohled. A doufám, že jsi si dobře VYBRALA otce pro své děti :zed:

• Citovat
  • Upravit
38179
12.1.14 10:37
MarieP píše:
@Heineken, no pokud nemá v mozku jen centrum „jak se strefit do mísy“ tak snad umí analyzovat své emoce, city, pocity :nevim:. Přece se již nějak chová, ví komu dává „přednost“. Proč idiot? Jsou spolu rok - není to aférka, chápeš ten rozdíl?

Analyzovat pocity a emoce může umět jak chce, ale k ničemu to není.
Jsou na světě kultury, které umožňují milovat víc partnerů současně, dokonce to nařizují, tak je to asi možné, milovat dbě ženy stejně.
A proč idiot, no prostě proto, že nepřiznávat nevěru doporučují lékaři, kteří se vztahy zabývají, tak asi ví proč.
A jestli je to aférka nebo není, není rozhodující, nevěra se prostě nepřiznává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
12.1.14 10:38

@Heineken
jistě, že to jde, stejně tak jako dva muže ;)

• Citovat
  • Upravit
38179
12.1.14 10:41
MarieP píše:
No vtl a on se ho jako vzdá, nebude ho vídat? 8o To je tedy panečku „formát“, že by dítě kazilo mileneckou idylku? :think:

Nevím, to se zeptej jeho.
Každopádně předpokládám, že dítě zůstane s matkou jako je to snad v 90-ti procentech přípdů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 10:44

@Heineken, jsou kultura, které jedí lidi atd. a co z toho :nevim: a nikdo neříkal, že to není možné ;). Jasně zatloukat, zatloukat, zatloukat - jsem si myslela, že to platí pokud jde o nevěru a nevěrník chce v původním vztahu setrvat - ne o vztah založený na nevěře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
12.1.14 10:46
@Heineken píše:
Takže kdy je ten správný čas to ukončit s manželkou, když potkám v práci ženu která se mi líbí, když mi začné být sympatická, když mi s ní začne být dobře, když té ženě poprvé podlehnu, když si začnu uvědomovat že je mi s ní líp než s manželkou?

kdy je čas ukončit to s manželkou? když už máme takové problémy, které nejsme schopni vyřešit a narušuje to naše soužití a výchovu dětí. nebo (pokud jsem sobec) když už se mi okoukala a já ji chci vyměnit. ovšem dokud to s manželkou neukončím, nelezu do postele s jinou a když už lezu, tak jí neblbnu hlavu tak, aby na veřejném diskuzním fóru plkala blbosti o lásce, která si nevybírá :roll: protože pak by takový chlap taky velice rychle o manželku a rodinu mohl přijít a celkem pravděpodobněji se závažnějšími důsledky, než kdyby se s manželkou rozvedli pro vzájemné neshody, než když se rozvedou proto, protože mu manželka nehodlá trpět milenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 10:47

@Heineken, ale pokud s ním bude udržovat vztah (a on je přece táák slušný, hodný, milující), tak to stejně bude muset dělat. Nebo mají chlapi představu, že si dítě vezmou jen na hoďku a pokud půjde „do tuhého“ tak ho vrazí zase bývalé partnerce se slovy: „je tvoje, tak se starej“ 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
12.1.14 10:51

@koprovka89 taky doufám…rozbor jsem dělala důkladný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 10:54

No děkuji za svého chlapa, alespoň starost o děti zvládá a ví že to není zrovna med. Ne že by se mu nemohlo stát, že se zakouká někde jinde, ale doufám, že má aspoň takové „koule“ aby to přiznal a nedělal ze mne hlupku :roll:, nevím jak bych se s ním pak dokázala bavit :think:. Jdu vařit :mavam:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.1.14 11:00
@Niqitka píše:
Hele manzel ti vzkazuje, ze zenska, ktera si ho nepostavi, si ho nezaslouží :P

Ale správný diplomat dokáže ženě vysvětloit, že je měkký jen proto, aby netlačil 8)

• Citovat
  • Upravit
cher
12.1.14 11:02
@deeni píše: Řekla bych, že o tom to je. Pokud bys měla být jen milenka a milenkou zůstat. O sexu. Jestli je valm spolu tak dobře, a nemusíte k tomu ani souložit, tak proč on se nerozvede? Popisuješ tu „začátky“ vztahu, akorát, že on má manželku. To mi nepřipadá moc normální. Pro mě slovo milenka = sex. :nevim:

Sex není jen zásun, to zvládné každá opice, daleko důležitější je ta omáčka okolo.

• Citovat
  • Upravit
1223
12.1.14 11:18

Zakladatelka si svůj příběh buď vymyslela, nebo je to masochistka anebo je hodně hloupá. Psát si o radu na toto téma na fóru, kde diskutují převážně mámy s dětmi nebo těhotné je dost divné a navíc celý ten dotaz je dost uhozený. Dle mého špatná provokace. Hezké nedělní ráno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí