Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mistress píše:
Zkusím to s ním probrat. Z práce nevím, pracujeme spolu, sedíme vedle sebe. Jeho žena, je jiná než já.
Tak je ve stresu z manželky a z rodiny, možná jsou to opravdu výčitky.
Ono je už problém třeba jen vymýšlet výmluvy jak se dostat z domu, jsou to banality, které si většina lidí ani neuvědomuje.
mistress píše:
On se postaví, ale když má vniknout, tak změkne.
To je jasně strtesem, on je s tebou v nové situaci, kterou nezvládá, asi se s tím časem vyrovná, ale nikdo ti neřekne jak to bude dlouho trvat.
@Heineken píše:
To je jasně strtesem, on je s tebou v nové situaci, kterou nezvládá, asi se s tím časem vyrovná, ale nikdo ti neřekne jak to bude dlouho trvat.
Vzhledem k tomu, jak to vypadá, tak máme času dost. A určitě mi nevadí, že to nejde. Je mi s ním hezky i tak.
mistress píše:
Vzhledem k tomu, jak to vypadá, tak máme času dost. A určitě mi nevadí, že to nejde. Je mi s ním hezky i tak.
Tak zpomalte a zůstaňte zatím tam kde jste.
Spíš byste měli řešit budoucnost, není dobré zůstávat dlouho v pralelením vztahu.
@mistress píše:
Nechci se jenom pobavit. A věřte, že to není lehký ani pro jednoho z nás, ale copak jste někdy nezažily něco podobného? S ženou se dost hádají. Říkal, že se ženou problém s erekcí nemá. Možná je to v tom, že bojí aby mě nezklamal.
Děvče zlaté..nevěř mu…ženáči lžou, jako když tisknou..vůbec se nemusí doma hádat..pro něj to je jen dobrodružství po X-letech manželství. Prošla jsem si tím a dnes lituji, že jsem mu věřila. Vem nohy na ramena dokud můžeš…Nic dobrého Tě nečeká
@Heineken píše:
Tak zpomalte a zůstaňte zatím tam kde jste.
Spíš byste měli řešit budoucnost, není dobré zůstávat dlouho v pralelením vztahu.
Ono ho to taky trápí, protože říkal, že si sám zjišťoval příčiny. Oba jsme v tomhle nováčci.
@Heineken, hele já to prostě nechápu, je to 34. letý chlap, žádné 20. leté třeštidlo. Má doma ženu a já tuším, že i děti
, se zakladatelkou se to táhne 1. rok - to je snad dost času na ujasnění a férové jednání
. Asi by měl přijít za manželkou, říct jí to (bude běsnit, ale ve výsledku to všichni přežijí alespoň s kapkou úcty a hrdosti -hlavně pokud tam jsou děti- budou spolu muset komunikovat již navždy. Já chápu, že se člověk může zamilovat jinde - ale to kolem, ve 34-letech
.). Pak dopadne pocit provinění, ale taky servis doma (tak proč by to charakter dělal, že
).
mistress píše:
Ono ho to taky trápí, protože říkal, že si sám zjišťoval příčiny. Oba jsme v tomhle nováčci.
Příčiny jsou takové, které jsem ti napsal, tam ať pátrá.
On prstě není typ na nevěru, proto má problém.
MarieP píše:
@Heineken, hele já to prostě nechápu, je to 34. letý chlap, žádné 20. leté třeštidlo. Má doma ženu a já tuším, že i děti, se zakladatelkou se to táhne 1. rok - to je snad dost času na ujasnění a férové jednání
. Asi by měl přijít za manželkou, říct jí to (bude běsnit, ale ve výsledku to všichni přežijí alespoň s kapkou úcty a hrdosti -hlavně pokud tam jsou děti- budou spolu muset komunikovat již navždy. Já chápu, že se člověk může zamilovat jinde - ale to kolem, ve 34-letech
.). Pak dopadne pocit provinění, ale taky servis doma (tak proč by to charakter dělal, že
).
Někdo to pochopí, někdo to nepochopí a musel by to zažít.
Prostě se takové věci stávají, dokonce si myslím že ten chlap není ani svině, jak si tady možná většina lidí myslí.
Kdyby byl svině, tak by neměl ten problém, o kterém se tady píše.
@Heineken píše:
Někdo to pochopí, někdo to nepochopí a musel by to zažít.
Prostě se takové věci stávají, dokonce si myslím že ten chlap není ani svině, jak si tady možná většina lidí myslí.
Svině není, jak píše Heineken, kdyby byl, tak nemá problém, který má! Je to fakt hodnej, milej člověk. Bavíme se spolu i o jeho dítěti. Je to jako vztah. Nevidíme se 1× za týden. Vidíme se oficiálně každý den v práci a tak 3× do týdne jako milenci.
Jééé zase samé supermanželky se supermanžely v supervztahu, kterým se to stát nemůže a dokáží jenom soudit
A jinak, myslím, že to nemá nic společného s proviněním, myslím, že se podobné věci stávají
Je ale zvláštní, že se mu to nestává s manželkou, protože bych předpokládala, že ho vzrušuješ a že se mu líbíš víc než manželka. ![]()
Sama jsem nechápala, jak některé ženy, můžou být se ženatým a teď to chápu. Láska a city si nevybírají. Najednou se to stane a ani nevíme jak.
@Heineken píše:
ale tak já bych slovo svině nepoužila, nicméně kdyby byl rovný chlap, vyřeší si nejdřív situaci doma. pokud opravdu má doma problémy, tak určitě není jejich řešením utíkat od nich k milence, tím se problémy spíš jenom prohloubí. nemluvě o tom, že člověk, který od problémů utíká, místo aby je řešil, bude mít problémy i v budoucnu, pokud se nenaučí své problémy řešit. nebo doma nemá co řešit, protože problémy (závažné problémy) doma nejsou. potom ale bourat rodinu tím, že utíkám za milenkou, je čirá sobeckost, kdy myslím jenom na sebe a ostatní lidi, na které bych měla myslet, jsou mi u zadele a doufám, že ono to s nimi už nějak dopadne ![]()
@mistress
Znám to, byla jsem ve stejné situaci. Je to jednoduše stresem z té situace, ne každý nevěrník je zároveň bezpáteřní ho.vado.
Zlepšilo se to po nějaké době, stačila ale nějaká blbá chvilka (třeba zazvonil tel.) a byl konec.
Běž do diskuze…Může milenec doopravdy milovat…nebo jak. Tam je milenek dost, tady dostaneš čočku.
Anonym K.
No ve výsledku je to jedno, ne? Vzrušení prostě není dostatečně intenzivní pro koitus.
V mileneckým vztahu dost překážka a ty konce budou taky stejný…udělej si z něj kamaráda, probírejte společné koníčky, on ať si vyřeší potíže doma a ty si najdeš funkčního milence, běhá jich po světě určitě dost…