Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3379
4.1.10 13:42

Dle mého je to chlap, který se vydává za chudáčka (to muži dělají velice často) a snaží se na Tebe vrhat jeho problémy.
chlap, který by se mi po jednom setkání chtěl div né naverbovat do bytu a ještě ke všemu bez peněz není vůbec důvěryhodný. Připadá mi to, jako sňatkový podvodník (já chudáček,ženu mám zlou, peníze nemám…).
Možná jsem to napsala tvrdě, ale bohužel ono se to jinak nedá. Vykašli se na to, nemá to smysl. A promluvit si s jeho manželkou mě příjde vážně dětinské. Do jejich problémů bych se nepletla a hlavně bych nechtěla, aby mě těmi problémy někdo obtěžoval.
Jo, a ono vůbec začít si s ženáčem je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
4.1.10 17:15

Tohle téma se mě vlastně netýká.

Přesto mně to nedá, abych se neozval.
V naší „vesničce střediskové“ se ještě za minulého režimu jedna moc hezká dívčina zakoukala do Rakušáka s postarším Mercedesem. Začala prdět na diskotéky, na kluky z okolí a měla jen jeho… Po nějakém čase se do Rakouska odstěhovala. Za pár let mě potkal známý - už jsem dělal výšku v Brně - a povídá: pamatuješ si Martinu? Dělá ve Vídni prostitutku. Tak to jsem vytřeštil oči. Za dalších pár let se tam dívčina objevila u kadeřnice, v doprovodu prý „tchyně“, která s ní byla na každém kroku a vůbec z ní nespustila oči. Vůbec mně to přišlo nějaké divné - její rodiče se pět let předtím odstěhovali neznámo kam…
A co z toho plyne? Za každou naivitu se tvrdě platí… A v dnešní době zvlášť.
A ten příběh - jak jsem „koupil“, tak předávám dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
4.1.10 18:11
Lesina píše:
Třeba je jeho žena tady na eMiminu…

Každopádně - copak by tě s ním asi čekalo? Chvíli úžasný sex, pak soužití, třeba dítě, pak jeho vysedávání u počítače a lovení nové milenky - a nakonec… Tohle opravdu chceš? Doopravdy?

L.

Taky mě to napadlo, že jedna z variant by byla vysvětlit, jak původní žena blokuje radost novému párku… Snad se mýlíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
4.1.10 18:41
lasička1 píše:
Mě to přijde takové „nevyzrélé“ od vás všech.Jak může někdo po jednom shledání tvrdit,že chce s druhým být,opustit rodinu,dítě?A jak ty můžeš vědět,že to není jen rozmar,že ten člověk je opravdu ten pravý?Psaním se nic nepozná-už to že psal nejdřív že je rozvedený,potom ženatý…A co si chcete povídat mezi šesti očima?Jeho manželku neznáš,tak jak můžeš zachraňovat něco,když ani nevíš co?
Nejlepší by bylo přetrhat kontakty a nechat takového chlapa být.Ten by štěstí do života nepřinesl.Jistě bude smutno,stýskat se po jeho psaních,ale vydrž.Jednou přijde někdo jiný,lepší.

Tak pod tenhle názor se můžu podepsat.
Být tebou, tak to utnu ihned - dřív než se zamiluju a úplně zblbnu :mrgreen: Ani ne tak kvůli rozvracení manželství, ale proto, že tenhle týpek dle popisu nevypadá zrovna spolehlivě. Co by tě s ním čekalo? Určitě máš na víc, tak proč se zahazovat? Jestli v tom už trochu lítáš, tak buď vyraž klín klínem a najdi si někoho jiného, nebo vyraž do společnosti, něco podnikni s kámoškama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10911
4.1.10 18:49

karin opatrně! v lepším případě je to chlap co se nudí a neví co by...... ale vůbec ho neznáš, nevíš co je to za člověka, vymyslet si může cokoliv. Buď opatrná a raději na to kašli nemusí to dobře dopadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
7.1.10 21:35

No mě vždycky dojímá, že tu všichni nadávají na ty nemožné a nevěrné chlapy :think: . Tím se samozřejmě nechci tohoto „exempláře“ zastávat. Taky mě dostává do kolen fakt, že se nikdo nepozastaví nad tím, že toho chlapa musel někdo svést :roll: .
Tazatelko, v první řadě bych si udělala pořádek sama v sobě a ženáče nechala na pokoji. Ono je to totiž vždycky nachlup stejné, krásné řečičky (s manželkou už nám to neklape, apod.-v horším případě je to rovnou dě…ka, který mu zahýbá) a „láskou“ opojená slečna se na to zaručeně chytne.
Tohle jsem vždycky nesnášela a ještě mít tu drzost se ptát na radu. Sama jsem si prošla něčím podobným, ale z pozice té podváděné manželky. A nikomu to nepřeju. Natož aby mi ještě drze vlezla i do toho zbytku soukromí-mého domu. Být tou manželkou, vyhodila bych tě.
Naštěstí už tohle řešit nemusím, protože můj ex (mimochodem zůstal sám jako kůl v plotě, ani ta milenka ho pak nechtěla) už dávno není tím mým princem na bílém koni.
Dnes mám normálního a skvělého muže, který ví co je rodina a hlavně-ví co je věrnost. A taky si toho dokáže vážit i u druhé strany.

Tobě bych poradila nech ho být a zaměř svoji pozornost na reálné a SVOBODNÉ muže. (Na netu jich moc nenajdeš, navíc psaním těžko poznáš zda je všechno, co vybásnil pravda.

• Citovat
  • Upravit
9867
7.1.10 21:44

Já jsem docela alergická na pár výroků :) A to o těch svedených nesvéprávných chudáčcích mužích a zlých milenkách je jeden z nich - a to jsem milenkou nikdy nebyla - naopak. Bylo drsný si přiznat, že ten chlap, co jsem ho milovala, je nesplehlivý individuum, se kterým už raději nemám chtít být. Jednodušší je si říkat, jak ho ta čůza svedla…

Další podobný výrok mě shodou okolností rozběsnil dneska - kamarádka si stěžovala jak má její nekvalifikovaný muž nízký plat - na moji námitku, že nemá tak málo, že budu mít po návratu do práce jako VŠ stejně, mi řekla, že já jsem ale ŽENSKÁ, ON JE ŽIVITEL RODINY… Jo, tak to jsem nevydýchala :pocitac:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.1.10 09:33

Jistě v tom tazatelka není úplně nevinně a je to i její soutěž, nicméně nevím proč přenášet vinu za nevěru na ni.
Ona je svobodná a nikoho nepodvádí, nelže ani nehraje dvojí hru. Ten kdo se rozhodne ubližovat je ženatý můž, který závazky má.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12565
8.1.10 11:56

Nepřihlášená asi to není nic příjemného zjistit, že mě muž podvádí a naprosto chápu naštvanost manželky na milenku…ale přesně jak psala Lizbeth nebo Lesina házet to všechno na holku bez závazků a zodpovědnost ženáče nechat být s odůvodněním, že ta mrcha…bla bla bla… mi teda správné taky nepřijde…ono kdyby to nebyla tahle mrcha, tak tobude jiná…myslím, že je potřeba se zamyslet nad tím, kdo někoho zradil a podvedl než nad holkou, která je svobodná a v podstatě nic řešit nemusí. Je fakt, že já osobně bych se do něčeho takového s dětným ženáčem nepustila, ale člověk míní a život mění a kdoví, jak by to nakonec dopadlo, kdyby se mi to třeba stalo…
Jinak zakladatelce bych teda radila vzít kramle a zdrhat, pač tento pán se mi podle popisu jeví jako notorický lhář …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená
8.1.10 15:05

Právě, že nechci házet vinu jen na tu milenku, ale nedá mi to, abych nereagovala. Vinu nesou oba stejným dílem.
V podstatě jsem chtěla jen říci, že ani ta milenka (i když je to holka bez závazků a svobodná), není přece tvor bez mozku a dokáže si domyslet důsledky svého jednání a počínání.
I když by přede mnou „hořelo nebe a já se láskou vznášela“ - VŽDYCKY BY PRO MNE BYL ŽENATÝ MUŽ TO NEJVĚTŠÍ TABU NA SVĚTĚ.
A jestli jsem se někoho svým názorem dotkla, tak se omlouvám. Jsme lidi různí, každý je originál a každý má jiný pohled na svět a jednání lidí v něm.

• Citovat
  • Upravit
12978
8.1.10 21:09

Pokud je milenka svobodná a bez závazků, tak si ani zdaleka nedovede představit jaké to je v manželství a s dětmi, ač má mozek. :roll:
Nikdo není tak uvědomělý dokud nemá vlastní životní zkušenost.Kdo si dokáže za svobodna představit rozpad manželství či opravdovou lásku k vlastním dětem????
Upřesnuji, že toto není obhajoba či omluva zakladatelky či jiné milenky, ale vysvětlení..
Vím jak to nepřihlášená myslí - na to prostě musí být dva.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9053
8.1.10 21:44
Lesina píše:
Třeba je jeho žena tady na eMiminu…

Každopádně - copak by tě s ním asi čekalo? Chvíli úžasný sex, pak soužití, třeba dítě, pak jeho vysedávání u počítače a lovení nové milenky - a nakonec… Tohle opravdu chceš? Doopravdy?

L.

Lesi, lépe už to snad napsat nešlo :potlesk:

Anonymní- jdi od toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
9.1.10 03:48

Nějak mi nedá na tuto debatu zareagovat. Osobně si myslím, že lze těžko co vyčítat nezadané ženě, která si za milence najde ženatého muže. Ona totiž není vázána vůči nikomu a ničemu. Ten, kdo v takovém vztahu podvádí je muž a většinou podvádí manželku s milenkou a zároveň milenku s manželkou. Takže jediná rada - jít od toho, pokud chlapovi vztah neklape, měl by být natolik chlap a nejdřív jednu věc ukončit a až potom začít novou. Ostatně teď zahýbá manželce, myslíš, že Tobě nebude? Pokud to dokážeš brát s nadhledem a nic od toho nečekat, proč ne, je zde ale riziko, že Ti to nakonec ublíží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DaIIy
9.1.10 05:20

V mém okolí je paní,která se tzv.zamilovala do jednoho pána.Ten byl ovšem ženatý a měl dvě děti.Dopadlo to tak,že paní ho nějakým způsobem dokopala k rozvodu a vzal si za manželku ji.A pointa po letech?-S touto milenkou (manželkou)má další dvě děti a přestalo jim to klapat.Proč?!!-Protože si našel další milenku a milá manželka zůstávala po večerech doma sama.Společnost jí dělala jen láhev alkoholu a děti.Dnes je rozvedená a pořídila si dalšího muže+další dítě s ním.Jestli byl konečně volný a svobodný,to už nevím.Ale co z toho vyplývá?-Milenka,která docílí rozvodu chlapa od rodiny se nemůže divi,že ji ta samá situace může potkat taky.
Radím jít od toho,ten chlap za to nestojí.Je to šmejd!!! :poblion:

• Citovat
  • Upravit
babule
9.1.10 07:17

Zdravím zakladatelko.Už se těším, až sem budeš psát, jak se svého ženatého milence zbavit ( pokud mu dovolíš nastěhovat ho k sobě) :mrgreen: .Představuji si, jak bych se asi tvářila, kdyby mi Tě manžel přivezl domů na rozhovor mezi 6-ti očima a věř mi, že bych Vás vyrazila oba dva. O čem by jsi si chtěla s manželkou povídat, jak bys je chtěla dát dohromady??To jí budeš vykládat, jak jsi jí přefikla manžela a je Ti to líto???Podle mě jsi úplně naivní blbka, která ví o životě úplný h…o a věř mi, je mi Tě svým způsobem líto.Zdenka

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky