Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mě to přijde takové „nevyzrélé“ od vás všech.Jak může někdo po jednom shledání tvrdit,že chce s druhým být,opustit rodinu,dítě?A jak ty můžeš vědět,že to není jen rozmar,že ten člověk je opravdu ten pravý?Psaním se nic nepozná-už to že psal nejdřív že je rozvedený,potom ženatý…A co si chcete povídat mezi šesti očima?Jeho manželku neznáš,tak jak můžeš zachraňovat něco,když ani nevíš co?
Nejlepší by bylo přetrhat kontakty a nechat takového chlapa být.Ten by štěstí do života nepřinesl.Jistě bude smutno,stýskat se po jeho psaních,ale vydrž.Jednou přijde někdo jiný,lepší.
V této situaci je těžké radit, když člověk nevidí ani do jeho rodiny, ale zdá se mi že před Tebou něco tají a pořád Tě udržuje v nějaké naději, jen aby se měl kam obrátit, kdyby to doma neklapalo.
Ani si nemyslím, že by Tě jeho současná manželka chtěla vidět a popravdě řečeno jak víš že to tak opravdu je? Třeba Tě jen tahá za nos, aby na Tebe zapůsobil a ona o Tobě ani neví.
S manželem jsme se taky seznámili přes internet, on byl ženatý a já vdaná, ale ani jedno naše manželství nefungovalo a už sedm let spolu bydlíme a teď budeme mít naše druhé dítě. Ale i tak si myslím, že spíš patříme k výjimce, protože spíš si chlap udržuje milenku a něco jí neustále namlouvá než aby něco podniknul. A to jsme to taky neměli k sobě kousek, ale jelikož byl ochotný za mnou jezdit 300km, jen aby se mnou třeba jen vyvenčil psa, tak jsem časem pochopila že to opravdu myslí vážně.
V Tvé situaci (nevím jak ten váš vztah přes internet trvá dlouho) bych mu ale asi moc nevěřila, hlavně si dej pozor aby to nebyl nějaký podvodník, těch je teď hromada.
A jestli je už podruhé ženatý a od začátku Ti tvrdil, že je rozvedený, tak bych mu nevěřila ani nos mezi očima. Hlavně si dej pozor. Jinak taky nevím co chce řešit současně s Tebou a s manželkou. ![]()
A jak píšeš, že nechceš rozvrátit jeho rodinu, tak to už je asi pozdě, když jsi se s ním vyspala. Pokud to tak opravdu je, tak jsi na to neměla vůbec přistoupit.
Tak hned v úvodu to nějak hapruje. Pokud jsi si s ním psala jen jako s „kamarádem“ tedy jen běžné věci, žádné dvojsmysly, koketní vzdechy a flirtování, tak nechápu jak na tebe nemohl přestat myslet a chybělas mu. Možná to bylo trochu jinak a ty ses dobře bavila jeho pozorností a tak trochu tomu napomáhala. Chlapa je velice lehké zblbnout a je schopen se zamilovat i kdyby byl 3× rozvedený a měl 10 dětí. píšeš jako by to byla jen jeho akce a iniciativa. To mi nějak nesedí.
![]()
Nicméně podle tvého popisu je to muž ,kterého by každá rozumná žena nebrala ani kdyby by poslední na světě. Rozvedený, znovu ženatý, opouští děti, flirtuje na netu, je ochoten pálit mosty a uvelebit se v bytě milenky bez floka.
![]()
Oba o sobě nemůžete pořádně nic vědět ( kromě tělesných partií a lží o trápící maželce) a pokud jsi už s někým někdy žila v domácnosti, tak musíš vědět, že až kupříkladu po roce dvou se lidé doopravdy poznají. A někdy ani to nestačí. Natož psaní na netu. jak se říká Papír snese všechno ( v tomto případě klávesnice). ![]()
Má rada zní - zbav se toho ubožáka a přestan mu věřit bláboly o nechápající manželce ( i když také bych nechápala kdyby můj přítel flirtoval na netu).
Vem rozum do hrsti a rozhlédni se kolem se - jsou i jiní.
![]()
Po přečtení mi akorát tak stoupnul adrenalin v krvi. Přesně s touhle „nechciRozvrátitTvojeManželstvíAjsemJenKamarádkaAleHnedSeStebouVyspím“ pisatelkou jsem měla tu čest,a málem mě to stálo manželství. Kdybys měla soudnost,tak mu dáš pokoj i přes to,že tě kontaktoval.
Nezodpovědné a dětinské od vás obou.
No nic, nechtěla jsem reagovat,ale nedalo mi to.
ahojky
upřímne bych takového chlapa poslala hned k šípku
1.nikdy bych nešla scházet se mezi 6 očima..taková blbost jak se ta žesnká bude pak cítit..ješte huř
2.představ si že bys na jejím míste byla ty…díte neverný manžel a ten by ti ješte oznámil aby si se sní sešla
3.pokud by si sním byla jakou sním máš jistotu
4. pokud myslíš jen na sex…a ten te určite ted v začátku s ním láká…určite se najde nekdo jiný
nesnáším vetu nechtela sem mu rozbít manžesltví a rodinu.....protože upřímne si chtela…vedela si to..a pak sis začala s chlapem kterého ani neznáš, vedela si že má vstah a přesto sis ho pustila do bytu…co víc říct..zaamysly se nad sebou..než vubec začneš psát a čekat že ti nekdo poradí..a pochopí te, a
otázka jak je dát do hromady…ty sama nechceš..kdybys chtela, vymažeš ho z mobilu, nereaguješ na jeho sms…a nereaguješ vubec…takže si to ujasni co vlastne chceš
na druhou stranu třeba taky ta žena byla dřív jeho milenka a ted jí poteší že se takového chlapa zbaví…ty budeš ta co ho budeš živit, a budeš se mu chvíly venovat
a nezapomen na to že ve vztahu který přestává fungovat padaj vety a slova…která by dřív když se milovaly nikdy nepadly..takže ..pokud ti vykládá že je taková a maková..ta jeho..není to třeba jen zoufalý bránení????
Smazat svoje kontaktní údaje, změnit na jiné a nereagovat.
1.nemá prachy, tak by žil s tebou v bytě - a ty bys jako platila nájem, služby a on by si vesele žil
2. sama nevíš jak to u nich v rodině vypadá - takže bych to co řekne brala ne ta vážně
3. to co udělal manželce může za pár let udělat tobě - možná možná taky ne
Mě spíšč přijde, že on hledal povyražení a hledal až našel. ![]()
Soudit tě nebudu, ale zkus se vžít do situace jeho ženy… Jestli to má doma tak zlý, tak proč se nerozvede, není chvíli sám a pak až ať se porozlídne někde jinde. Nebo jsem taková naivka? ![]()
holka zlatá,nevím,kolik Ti je,ale vzpamatuj se
zdrhej,dokud můžeš a vyber si nezadaného chlapa s vyřešenou minulostí,tohle zavání průšvihem,neztrácej čas s tímhletím,sám neví,co chce,asi se doma nudí,tak si vyhledává příležitosti k rozptýlení.
Držím palce ![]()
No reknu ti narovinu,nechtela bych ho ani za zlaty prase
To pro me neni verohodnej chlap,ale ubozak..no brr.A lituju i jeho zenu.Vis co s nikym se neschazej a spretrhej kontakty.Dala bych nevim co za to ze si zase nekoho najde na internetu a zene bude zahybat dal,ale to uz je jejich starost.
Tak tenhle chlap je diagnoza, i kdyz do te konkretni situace nevidim, vzorec chovani je jednoznacnej.. neco jak vylecenej alkoholik.. nestoji za to, ferovej nebude nikdy..jedine pokud by ti to nevadilo
No to je zajimave.
Takze bych to videla na to, ze pokud je zenaty- jestli vubec- manzelka ho vykopla a on hleda levny pronajem i s teplou posteli.........
Neverim, ze by se hned stehoval a palil mosty, nechal prace a hledal dalsi
Anebo taky mu hrozi exekuce a potrebuje levny podnajem a teplou postel a zenaty treba ani neni, nebo je- to uz je jedno
Kazdopadne je to podezrele. Vetsinou chlapi jen slibujou a ciny zadne a tenhle by se hned stehoval
![]()
a je od nej¨ho lehkovazne rict- necham praci a najdu si nejakou u tebe..............v dobe krize???? Kua, to uz musi byt aby ho vsude vitali s otevrenou naruci, kdyz na 1 misto je 8 uchazecu i vice.
Třeba je jeho žena tady na eMiminu…
Každopádně - copak by tě s ním asi čekalo? Chvíli úžasný sex, pak soužití, třeba dítě, pak jeho vysedávání u počítače a lovení nové milenky - a nakonec… Tohle opravdu chceš? Doopravdy?
L.
Anonymní píše:
Po přečtení mi akorát tak stoupnul adrenalin v krvi. Přesně s touhle „nechciRozvrátitTvojeManželstvíAjsemJenKamarádkaAleHnedSeStebouVyspím“ pisatelkou jsem měla tu čest,a málem mě to stálo manželství. Kdybys měla soudnost,tak mu dáš pokoj i přes to,že tě kontaktoval.
Nezodpovědné a dětinské od vás obou.
No nic, nechtěla jsem reagovat,ale nedalo mi to.
osobní zkušenost? Přiznávám, byla jsem nezodpovědná a dětinská, on zase vypočítavý a notorický lhář. Nebudu zabíhat do podrobností, bylo by to na celý román, co vše stálo v pozadí a o čem všem se dovídala jak šly dny. Ano, jak je jeho žena hrozná, nerozumí si s ní. Miluje jen mě, chybím mu, já jsem to co celý život hledal- jak krásně se to poslouchá a věří, když odejde k vám, protože s ní už to skončil. Jaké je vystřízlivění, že nakonec nic nezkončil,sliby-chyby, nedodržel jediný. Věřila jsem mu vše, podporovala ho, litovala, soucítila s jakou to potvorou musel žít. Nic z toho nebyla pravda, kdybych se tehdy sešla s jeho ženou, asi bych jí nevěřila ani slovo. Proběhlo jen pár zpráv a myslela jsem si, že jenom dělá naschvály, abych ho vykopla a potrestala, že ji opustil. Ale on ji neopustil-A dnes? Jsem sama s dítětem, které nebude znát tátu. Nechci, chci na něj zapomenout, potkat chlapa- s vyřešenou minulostí, jak tu jedna z vás píše. Existují takoví, i v mém okolí jsou, já jen chtěla být „spasitelkou“ a neviděla-sundání růžových brýlí pak hodně bolí. Nakonec budu ráda, když někdo spasí mě. Mít muže, žít jeden pro druhého, být normální rodina a modlit se, aby až „ho chytne druhá míza“- nepotkal takovou, jako jsem byla já. Kdo nezažil, neuvěří,a proto se ženy nepoučí, z příběhů jiných, protože si říkají, u nás je to jiné, mě se tohle nemůže stát. Mě opravdu miluje a s manželkou se trápí. Já však mohu říct- dvakrát do stejné vody nevstoupím, nikdy tu chybu už neudělám a varuji vás holky, vše s rezervou a u zadaných chlapů obzvlášť. karino-blanicko, věř a vezmi nohy na ramena, dokud není pozdě. Realita bude někde jinde.
Milá zakladatelko -ano,osobní zkušenost - vždyť píšu, že mě to málem stálo manželství. Taky jí vykládal, jak jsem zlá,nechápavá,nemáme nic společné a podobně. A ona mu to hltala, byla milá,neustále mu psala jak jí chybí a bla bla, to by se člověk poblil.
Myslím, že holky ti tady odpovídají vcelku jasně.
Lesino taktéž mě to napadlo - třeba je jeho nechápavá žena na emiminu, nebylo by to poprvé.
Zdravím ,
asi bych potřebovala radu. Jsem milenkou jednoho ženatého muže, nevím , co s tím.
Zkusím nějak popsat svůj příběh ,
seznámili jsme se spolu na internetu , nejprve mi napsal , ze je rozvedený , což byl… psali jsme spolu každý den , postupně se poznávali , po několika dnech mi oznámil , že je vlastně podruhé ženatý. Když jsem se ptala ,zdali ženě nevadí , že vysedává každý den na netu , tak prý ne , je zvyklá a do jeho činnosti mu nemluví. Mají spolu jedno dítě, pořád jsem ho měla za kamaráda , který mi každý den zpestřoval den na internetu , kde vetšinou pracuji
, jenže po nějaké době mi zas pak napsal , že mu nedám spát , od té doby mi taky začal popisovat , jak se chová jeho žena k tomu , že on si píše se mnou , brala jsem to s humorem , brala jsem ho přece jen jako kamaráda …neměla jsem v záměru s ním cokoliv mít , respektovala jsem jeho manželství , čím dál častěji mi psal , že na mě myslí , a že by mě rád viděl , on z jednoho kousku republiky , já z druhého …,začal mi dokonce volat na mobil , psát smsky , nicméně , jednou se možnost vyskytla , ale nepodařilo se dohodnout naše setkání , po té době mi začal psát , že žena něco tuší , po dalších dnech zase , ze mu manželka dává ultimáta , že když si se mnou bude psát , ze mu sbalí kufry a ze prý muže jet za mnou , …pak ho prý začala dokonce podezřívat z nevěry , na to jsem mu napsala , ze nechci za žádnou cenu rozvrátit jeho manželství , a ze pokud si mne nesmaže sám , smažu si ho já ,…ani jeden nikoho nakonec nesmazal , ale úspěšně jsme se ignorovali tri dny, přiznám se , ze jsem ho po cele ty tři dny strašně postrádala ,nyní netvrdím , že k němu nic necítím … zpestřoval moji samotu po několik týdnu …po těch třech dnech mi sdělil , ze ho žena zas posílala za mnou , a tak , ze prý toho využije a oznámí ji , ze tedy pojede , přijel na silvestra …popisoval mi stavy , které má doma s manželkou i to , ze se žena zhroutila , bohužel jsme se spolu vyspali … na Novy rok odjel , a začal mi psát , ze na mne musí myslet ještě víc , myslím , ze bych s nim mohla byt , ale nechci rozvrátit jeho rodinu , pozval mne nyní k sobě , prý promluvit si mezi šesti očima , tvrdí mi , ze chce prý žít se mnou ,odstěhovat se ke mne do bytu a zkusit si najít práci , ale ze momentálně nemá žádné peníze , jenže , já bych tu návštěvu chtěla využít k tomu , abych je dala zase k sobe , nikoli od sebe , jak to udělat ? myslím , že v tom celém je něco skrytého , něco , co nevidím , ze chce spíš od něčeho utéci …