Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
DaIIy
9.1.10 08:20

JANA M.

babule píše:
Zdravím zakladatelko.Už se těším, až sem budeš psát, jak se svého ženatého milence zbavit ( pokud mu dovolíš nastěhovat ho k sobě) :mrgreen: .Představuji si, jak bych se asi tvářila, kdyby mi Tě manžel přivezl domů na rozhovor mezi 6-ti očima a věř mi, že bych Vás vyrazila oba dva. O čem by jsi si chtěla s manželkou povídat, jak bys je chtěla dát dohromady??To jí budeš vykládat, jak jsi jí přefikla manžela a je Ti to líto???Podle mě jsi úplně naivní blbka, která ví o životě úplný h…o a věř mi, je mi Tě svým způsobem líto.Zdenka

Tak pod tohle bych se i podepsala :palec: .Zcela výstižný názor!!! :palec:
Jana M.

• Citovat
  • Upravit
12300
9.1.10 08:35

Taky mi nějak nedá nezareagovat na toto téma…
pryč od něj a prosím zamysli se sama nad sebou jak se chováš, to co jsi tady napsala, no upřímě pochybuju o tvé duševní vyspělosti.
Moje kamarádka dopadla tak že se jí podařilo odlákat milence od manželky, nakonec se rozvedly a vzal si moji kamarádku ale to co následovalo bych teda nepřála ani snad největšímu nepříteli. Měli mnoho problémů s početím dítěte, nakonec se zadařilo po IVF. Kamarádka šťatstně donosila chlapečka, ale bohužel né úplně bez problémů, prostě spolu nemohly spá skoro celou dobu těhu…no a jak to dopadlo? Hádej…milej manžílek si našel milenku a kamarádka na to přišla hned po porodu v šestinedělí…nepřála bych ti vidět jak vypadala. Dokonce přestala malýho kojit…byla úplně na dně.

Druhej příběh…můj otec se choval jednu dobu úplně stejně jako ten tvůj milenec. Mamce lhal kudy chodil, měl těch milenek dokonce hned několik najednou. A všem tvrdil to co tvrdí ten tvůj. Bylo to přesně tak jak tady holky psaly, on totiž potřeboval bydlení, protože neměl práci a ani ji asi nehledal a k tomu ho moje mamka vyhodila.
Takže pozor na tyhle tipy :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty01
9.1.10 11:13

Zakladatelka je asi rozhodnutá jít od něj, jestli jsem dobře pochopila.
Ale mě tedy ze židle zvedají ty ublížené příspěvky směrem k milenkám, ono ne všechno je jen černé nebo bílé, můj muž byl také ženaty s jinou, když jsme se poznaly, bylo tam i malé dítě, tedy dítě stále je, manželství už nikoliv :-D vím přesně co cítí zamilovaná ženská když vidí jak se ten chlap trápí a jak sám sebe vlastně zklamal, ale nedá se to vzít zpět, když je tam Láska, tomu mému to trvalo dva roky, než dokázal odejít, za tu dobu už si člověk sakra rozmyslí, jestli je odejít nutné, obzvlášť, když je silně rodinně založený. Včera mi napsal, že chce rodinu, kam se bude rád vracet a tu že může mít jen se mnou a já mu to věřím :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1030
9.1.10 11:24
DaIIy píše:
babule píše:
Zdravím zakladatelko.Už se těším, až sem budeš psát, jak se svého ženatého milence zbavit ( pokud mu dovolíš nastěhovat ho k sobě) :mrgreen: .Představuji si, jak bych se asi tvářila, kdyby mi Tě manžel přivezl domů na rozhovor mezi 6-ti očima a věř mi, že bych Vás vyrazila oba dva. O čem by jsi si chtěla s manželkou povídat, jak bys je chtěla dát dohromady??To jí budeš vykládat, jak jsi jí přefikla manžela a je Ti to líto???Podle mě jsi úplně naivní blbka, která ví o životě úplný h…o a věř mi, je mi Tě svým způsobem líto.Zdenka
Tak pod tohle bych se i podepsala :palec: .Zcela výstižný názor!!! :palec:
Jana M.

taky souhlasím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
9.1.10 14:03
Naty01 píše:
Zakladatelka je asi rozhodnutá jít od něj, jestli jsem dobře pochopila.
Ale mě tedy ze židle zvedají ty ublížené příspěvky směrem k milenkám, ono ne všechno je jen černé nebo bílé, můj muž byl také ženaty s jinou, když jsme se poznaly, bylo tam i malé dítě, tedy dítě stále je, manželství už nikoliv :-D vím přesně co cítí zamilovaná ženská když vidí jak se ten chlap trápí a jak sám sebe vlastně zklamal, ale nedá se to vzít zpět, když je tam Láska, tomu mému to trvalo dva roky, než dokázal odejít, za tu dobu už si člověk sakra rozmyslí, jestli je odejít nutné, obzvlášť, když je silně rodinně založený. Včera mi napsal, že chce rodinu, kam se bude rád vracet a tu že může mít jen se mnou a já mu to věřím :srdce:

Zaregistruj se :) Za pár let budeš možná na druhé straně… Ale třeba taky ne… Kdo ví?

Hodně štěstí.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
9.1.10 14:30

Naty 01, předem chci napsat že doufám, že najdeš své štěstí, ale není to trochu renonc, když silně rodinně založený můž opustí rodinu??? věříš, že jednou neopustí tu vaši?? Tím samozřejmě nechci říct, že to nikdy nikomu nevyšlo, ale..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty01
9.1.10 14:49

Já mu věřím, ty dva roky byly dost komplikované a za tu dobu jsme se strašně moc poznali, v podstatě víc než jak se zná se svou ex, se kterou byl od svých 19ti, možná byla právě ta chyba si vzít svou první holku, přiznává, že byl moc velký idealista.Víš, neměli jsme to vůbec jednoduché, oba jsme si zažili vzájemnou nevěru, žárlení, můj alkoholismus…věřím mu a důvěřuji, možná pro někoho jsem naivní, ale ať, o mou důvěru nepřišel a já kupodivu nepřišla o tu jeho, i když vztah s alkoholičkou opravdu není jednoduchý

• Citovat
  • Upravit
DaIIy
9.1.10 15:49

Naty01,
dodatek: docela by mě zajímalo,co budeš říkat za pár let :think: ? Jen aby to nezkončilo někde tady na dikusi tohoto tématu- „MANŽEL MĚ PODVÁDÍ,PORAĎTE“.
Tím ale nechci malovat čerta na zeď :nevim: .

• Citovat
  • Upravit
DaIIy
9.1.10 15:53

A slova o „silně rodinně založeném muži“ :roll: to bych taky brala s hóóódně velikou rezervou. Silně rodinně založený muž si nehledá milenky. :roll: .

• Citovat
  • Upravit
DaIIy
9.1.10 15:54

A co zakladatelka???? Ta se tu dlouho neobjevila,jsem zvědavá jak to vyřešila :?: :?: :?:

• Citovat
  • Upravit
Naty01
9.1.10 15:57

tak já sem za pár let napíšu :-)

za zmínku ještě stojí, že jsme oba hodně sexuálně založení a tak ten prvotní impuls vznikl fyzicky, protože jeho ex o sex s ním nestála a dokonce mu i kdysi řekla, ať si najde milenku, ne že by šel a milenku si hned našel, bojoval s tou frustrací několik let…za zmínku to ale stojí, protože sama vím jaké to je být sexuálně založená a ve vztahu frustrovaná a upřímně se v takových případech vůbec nedivím,jak říká moje máma:chlap má mít plný žaludek a prázdný pytel, pak ti projde všechno :lol:

• Citovat
  • Upravit
4834
9.1.10 16:15

Holka,vem nohy na ramena a utíkej,utíkej.To jediné tě spasí?Všude je něco a nekteří chlapi umí krásně vrrrrrkat.Souhlasím s Lesinou a spol.A to,že ses s ním jednou vyspala neznamená,že si ho musíš vzít.:-)Ber to jako špatnou životní lekci a rychle zapomeň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
9.1.10 16:22

Tak musim taky reagovat a to spis na Naty … neber to prosim jako utok, jen bych rada podotkla, ze ja jsem byla pred ditetem naruzivejsi v sexu nez po nem… pochopila jsem to tak, ze dite nemas .. mozna ho s onim partnerem planujes, nevim… ale ver, ze se spousta veci muze zmenit ani nebudes vedet jak… taky jsem si ruzne veci malovala dle nejakych svych predstav (tim to myslim vseobecne na ruzne situace) a nakonec zkusenosti me donutili menit sve postoje a pohledy … „obavam se“, ze poznani te teprve ceka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naty01
9.1.10 18:14

V pořádku Filad, neberu to jako útok, jen faktem je, že děti mít nemůžu a nějak mi i v tomto vyhovuje fakt, že on už dítě má a tak nemusím být ty negativní pocity, že já mu dítě dát nemůžu, mluvili jsme o adopci, tou si ještě nejsem tak jistá, ale je mi 30 a nějaké ty mateřské pudy už ve mě křičí, že je čas se přestat starat jen sama o sebe

• Citovat
  • Upravit
DaIIy
9.1.10 19:11

Teda Naty01,to si docela věříte a troufáte :think: .Jak jsi tu už dříve psala,jsi alkoholička (nevím zda vyléčená).No nevím,jestli nějaký sociální pracovník dokáže napsat dobrý posudek,natož psychologický posudky vás obou.(Manžel opustil dítě,ty coby alkoholička).Já osobně bych nedala dítě do takové rodiny.
I když každý má nárok na druhou šanci.Jen si nejsem jistá,zda bude dítě tím pravým „pokusným králíkem“. :nevim: .
Ještě by mě zajímalo,jak si můžeš být jistá,že se situace nebude za pár let opakovat a ty nestaneš na druhém břehu-jako ta nevinná manželka :?:
Jestli jsem to dobře pochopila,tak oba stavíte jen na hodně velkém (oboustranném) sexuálním apetitu,nebo se mýlím? Není to na celý život málo :?:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky