Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
656
12.1.14 08:26

@Lesina Fotky nemají chybu, dobrý nápad. Děti jsou jako trojčata :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.14 08:27

Je mu 34. Máš pravdu, asi nejsem dost sexy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.1.14 08:27
mistress píše:
Ahoj.
Jsem milenkou ženatého muže. Nechceme spolu zůstat pouze u mazlení, ale když se pokusí do mě vniknout erekce pomine.
Zřejmě někteří napíšete ať se mnou tedy nespí. Snažili jsme se to ukončit, ale po týdnu se vše vrátilo do starých kolejí. Jednáme spolu na rovinu a říkali jsme si, že to nejspíš bude pocit viny.
Přesto prosím nevíte někdo nějakou radu?

Podle mě chlap, pokud není notorickej záletník, kterej má celej život bokovku, tak když už se mu v životě stane, že nějakou milenku potká, tak si připadá spíš jako štvaná zvěř a takových situacích může být opravdu erekce problém.
Je asi důležité proč spolu vlastně jste, co spolu zamýšlíte do budoucna, proč on chce milenku, co pro něj znamenáš a tak.
Podle toho by se to asi mělo řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.14 08:28

No vidíš, to mě nenapadlo :zed: P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.1.14 08:30
mistress píše:

Tím to není určitě, že nejsi dost sexy, to by s tebou nebyl vůbec.
Spíš je ve stresu, ve stresu z práce, z rodiny a manželky a z toho že se to nesmí provalit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 08:31
@mistress píše:
Nechci se jenom pobavit. A věřte, že to není lehký ani pro jednoho z nás, ale copak jste někdy nezažily něco podobného? S ženou se dost hádají. Říkal, že se ženou problém s erekcí nemá. Možná je to v tom, že bojí aby mě nezklamal. :nevim:

A tobě nevadí, že vás klátí obě? :poblion: To, že se hádají…No třeba ona něco tuší, změnil se :think:. Víš ono dlouhodobější vztah je o něčem jiném, než šup sem - šup tam :roll:.

Příspěvek upraven 12.01.14 v 08:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.14 08:31

Heineken:
Není záletník. Tohle se mu stalo poprvé v životě. Co pro něj znamenám? Někoho, koho potkal při nástupu do nové práce, někoho do koho se zamiloval. Přes rok sbíral odvahu mi to říct. Náklonnost je z obou stran. Rozumíme si, máme stejné záliby, je nám spolu krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.14 08:38
@Heineken píše:
Tím to není určitě, že nejsi dost sexy, to by s tebou nebyl vůbec.
Spíš je ve stresu, ve stresu z práce, z rodiny a manželky a z toho že se to nesmí provalit.

Zkusím to s ním probrat. Z práce nevím, pracujeme spolu, sedíme vedle sebe. Jeho žena, je jiná než já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
@mistress píše:

Myslela jsem dost sexy pro něj. Můj kamarád to vyjadřuje lakonicky „líbí se, ale nestaví“. Jo a to jsem zažila, ale nikdo nebyl vázán závazkem jinde, na stres se to svádět taky nedalo…

• Citovat
  • Upravit
15814
@mistress píše:
Heineken:
Rozumíme si, máme stejné záliby, je nám spolu krásně.

tak když jste spoku proto, že je vám spolu krásně a můžete si pokecat o svých zálibách, tak neřeš sex. holt jsi pro něj jenom kamarádka. milenku má ve své manželce. akorát je problém, že dost manželek špatně snáší kamarádky svého manžela, takže díky těm kamarádkám pak stoupají doma hádky mezi manžely - zvlášť jestli je to doma napjaté v tom smyslu, že chlap nemá čas na nic čas a peníze, ale záliby s kamarádkou si vždy najde oboje, mezitím co manželka doma padá na ústa, aby ty nedostatky doma ustála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.14 08:40
@mistress píše:
Heineken:
Není záletník. Tohle se mu stalo poprvé v životě. Co pro něj znamenám? Někoho, koho potkal při nástupu do nové práce, někoho do koho se zamiloval. Přes rok sbíral odvahu mi to říct. Náklonnost je z obou stran. Rozumíme si, máme stejné záliby, je nám spolu krásně.

Víš co, vykašli se na něj a najdi si někoho jinýho. Přesně od takovýhle jako seš ty, co vlezla ženatýmu chlapovi do postele, se mi po měsíci vrací manžel domů. Posral život mně, dětem a vlastně i sobě. Teď zjistil, že se se mnou zas tak špatně neměl. Ale jestli to bude fungovat, to fakt nevím… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
59
12.1.14 08:41
@stazinka09 píše:
Myslela jsem dost sexy pro něj. Můj kamarád to vyjadřuje lakonicky „líbí se, ale nestaví“. Jo a to jsem zažila, ale nikdo nebyl vázán závazkem jinde, na stres se to svádět taky nedalo…

On se postaví, ale když má vniknout, tak změkne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.1.14 08:48
@mistress píše:
Ahoj.
Jsem milenkou ženatého muže. Nechceme spolu zůstat pouze u mazlení, ale když se pokusí do mě vniknout erekce pomine.
Zřejmě někteří napíšete ať se mnou tedy nespí. Snažili jsme se to ukončit, ale po týdnu se vše vrátilo do starých kolejí. Jednáme spolu na rovinu a říkali jsme si, že to nejspíš bude pocit viny.
Přesto prosím nevíte někdo nějakou radu?

pokud je to z viny, tak se na to buď vykašlat, nebo ať to řekne manželce.. jinak to asi nepůjde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
12.1.14 08:49

Tak tomu dej, čas, příčin může být více. Však nemáte kam spěchat, ne?

• Citovat
  • Upravit
38179
12.1.14 08:50
mistress píše:
Heineken:

Tak v tom případě je to úplně jasný, prostě není typ na nevěru a nezvládá to.
Asi mu budeš muset dát čas, musí si na to zvyknout, musí se v tom naučit chodit, pokud to spolu myslíte vážně, tak byste asi měli začít uvažovat o společném životě, tím by se to vyřešilo.
Opravdu jsou chlapi, kteří můžou dokonce nabít dojmu, že začínají být impotentní a že s manželkou fungují jakoby nějakým zázrakem.
Ale je to všechno stresem, s manželkou se znají, s manželkou nemusí být ve stresu, že je někdo načapá, s manželkou mohou spát kdykoliv, s manželkou přesní ví „kam sáhnout“, to stejné ví manželka.
Kdežto s milenkou se musí pořád schovávat, pořád má strach, aby je někdo neviděl, strach aby to vyšlo, protože další možnost bude až zase za týden nebo kdo ví kdy, s milenkou nejsou sehraní, neví ani jeden ze začátku co se tomu druhému líbí, prostě to není jednoduché pro normálního chlapa.
Oni zase chlapi nejsou taková zvířata většinou, že by mohli kdykoliv a s kýmkoliv jak se tady na miminu často píše.
Zvlášť pokud je v tom láska a někteří chlapi to bez lásky nedokážou vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí