Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@koprovka89 píše:
Jééé zase samé supermanželky se supermanžely v supervztahu, kterým se to stát nemůže a dokáží jenom souditA jinak, myslím, že to nemá nic společného s proviněním, myslím, že se podobné věci stávají
Je ale zvláštní, že se mu to nestává s manželkou, protože bych předpokládala, že ho vzrušuješ a že se mu líbíš víc než manželka.
Vzrušuju a hodně, spíš to bude něco o zklamání. Možná si myslí, že očekávám bůh ví co.
@mistress
Znám to, byla jsem ve stejné situaci. Je to jednoduše stresem z té situace, ne každý nevěrník je zároveň bezpáteřní ho.vado.
Zlepšilo se to po nějaké době, stačila ale nějaká blbá chvilka (třeba zazvonil tel.) a byl konec.
Běž do diskuze…Může milenec doopravdy milovat…nebo jak. Tam je milenek dost, tady dostaneš čočku.
Anonym K.
Jo, možná se bojí, že tě zklame, to se přece stává a chlapi jsou na to hodně citliví.
koprovka89 píše:
Jééé zase samé supermanželky se supermanžely v supervztahu, kterým se to stát nemůže a dokáží jenom souditA jinak, myslím, že to nemá nic společného s proviněním, myslím, že se podobné věci stávají
Je ale zvláštní, že se mu to nestává s manželkou, protože bych předpokládala, že ho vzrušuješ a že se mu líbíš víc než manželka.
To není zvláštní, je to naopak celkem logické.
Chlapi nejsou automaty, navíc při erekci nejde jen o obrazové vjemy, ale hlavně o psychiku, nevím jak to líp vysvětlit.
@koprovka89 píše:
Kdo je věrný je supermanželka se supermanželem? ![]()
Jo, heineken má pravdu. pokud není chlap chronický sukničkář, který má každou chvilku jinou ženskou, tak ta psychika umí být děsná s****
sagina píše:
ale tak já bych slovo svině nepoužila, nicméně kdyby byl rovný chlap, vyřeší si nejdřív situaci doma. pokud opravdu má doma problémy, tak určitě není jejich řešením utíkat od nich k milence, tím se problémy spíš jenom prohloubí. nemluvě o tom, že člověk, který od problémů utíká, místo aby je řešil, bude mít problémy i v budoucnu, pokud se nenaučí své problémy řešit. nebo doma nemá co řešit, protože problémy (závažné problémy) doma nejsou. potom ale bourat rodinu tím, že utíkám za milenkou, je čirá sobeckost, kdy myslím jenom na sebe a ostatní lidi, na které bych měla myslet, jsou mi u zadele a doufám, že ono to s nimi už nějak dopadne
Popisuješ ideál, ale takhle to v praxi nefunguje.
Takhle by fungoval počítač, který zná jen nuly a jedničky, to znamená nemiluji cizí ženu / miluji cizí ženu.
Ale takhle to není, zamilovávání je postupný proces.
Takže kdy je ten správný čas to ukončit s manželkou, když potkám v práci ženu která se mi líbí, když mi začné být sympatická, když mi s ní začne být dobře, když té ženě poprvé podlehnu, když si začnu uvědomovat že je mi s ní líp než s manželkou?
Navíc i tohle jsou stavy, které si nemusím uvědomovat, prostě v tom najednou lítám.
@Heineken, ale to, že to takto táhnou rok
. To není jen nějaké zpestření
, je to vztah. Takže fakt nechápu na co čekají
. O co jiného mu jde než o servis, když je tak cnostný? Chápu to přechodnou dobu, kdy nikdo neví „co se to vůbec děje“. Ale tady to je dle @mistress „láska“. Tak ať nejsou ho.vada a nestavějí své štěstí na potupě jiného. Snad tedy mají alespoň zbytek slušnosti. Takto to vypadá, že jen nechce přijít o servis - už jen to, že souloží s oběma
. V teoreticky podobné situaci jsem byla, před 15 lety - ale rozhodně to netrvalo rok. Takovou dobu to, dle mého, tak „hodný a slušný“ člověk nedá
. Jsou v tom tři dospělí, tak by to asi měli vědět a řešit všichni
.
@Heineken píše:
Takhle by fungoval počítač, který zná jen nuly a jedničky, to znamená nemiluji cizí ženu / miluji cizí ženu.
Takže kdy je ten správný čas to ukončit s manželkou, když potkám v práci ženu která se mi líbí, když mi začné být sympatická, když mi s ní začne být dobře, když té ženě poprvé podlehnu, když si začnu uvědomovat že je mi s ní líp než s manželkou?
Navíc i tohle jsou stavy, které si nemusím uvědomovat, prostě v tom najednou lítám.
@mistress píše:
Ahoj.
Jsem milenkou ženatého muže. Nechceme spolu zůstat pouze u mazlení, ale když se pokusí do mě vniknout erekce pomine.
Zřejmě někteří napíšete ať se mnou tedy nespí. Snažili jsme se to ukončit, ale po týdnu se vše vrátilo do starých kolejí. Jednáme spolu na rovinu a říkali jsme si, že to nejspíš bude pocit viny.
Přesto prosím nevíte někdo nějakou radu?
A proč jsi tedy milenka? Když spolu nespíte?
![]()
@deeni píše:
A proč jsi tedy milenka? Když spolu nespíte?![]()
Musíme spolu spát abych byla milenka?
MarieP píše:Říkám ti někdo to pochopí někdo to nepochopí.
@Heineken, ale to, že to takto táhnou rok. To není jen nějaké zpestření
, je to vztah. Takže fakt nechápu na co čekají
. O co jiného mu jde než o servis, když je tak cnostný? Chápu to přechodnou dobu, kdy nikdo neví „co se to vůbec děje“. Ale tady to je dle @mistress „láska“. Tak ať nejsou ho.vada a nestavějí své štěstí na potupě jiného. Snad tedy mají alespoň zbytek slušnosti. Takto to vypadá, že jen nechce přijít o servis - už jen to, že souloží s oběma
. V teoreticky podobné situaci jsem byla, před 15 lety - ale rozhodně to netrvalo rok. Takovou dobu to, dle mého, tak „hodný a slušný“ člověk nedá
. Jsou v tom tři dospělí, tak by to asi měli vědět a řešit všichni
.
@Heineken píše:
Ten pravý čas je, kdy mi více záleží na té druhé ženě než na manželce. -toť čas ukončení. Čas oznámení- je podstatně dříve. ![]()
@Heineken, na sebe asi tolik ne - ale má dítě, to již uvařeno, uklizeno, vypráno mít musí
. Promiň, ale chlap který toto dělá rok, idiot je. ![]()
Příspěvek upraven 12.01.14 v 09:55
@mistress píše:
Musíme spolu spát abych byla milenka?
Řekla bych, že o tom to je. Pokud bys měla být jen milenka a milenkou zůstat. O sexu. Jestli je valm spolu tak dobře, a nemusíte k tomu ani souložit, tak proč on se nerozvede? Popisuješ tu „začátky“ vztahu, akorát, že on má manželku. To mi nepřipadá moc normální. Pro mě slovo milenka = sex. ![]()