Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2647
12.1.14 11:43
@zagora píše:
Zakladatelka si svůj příběh buď vymyslela, nebo je to masochistka anebo je hodně hloupá. Psát si o radu na toto téma na fóru, kde diskutují převážně mámy s dětmi nebo těhotné je dost divné a navíc celý ten dotaz je dost uhozený. Dle mého špatná provokace. Hezké nedělní ráno :)

Ale tak alespon byla zmena ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 11:49
@koprovka89 píše:
Vermion, já to napíšu ještě jinak. Je vidět, že jsi nikdy nepoznala lásku na první pohled. A doufám, že jsi si dobře VYBRALA otce pro své děti :zed:

Takze Ty si si otca pre svoje deti nevyberala? Postacil prvy ktory chcel a dokazal oplodnit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.1.14 11:49
MarieP píše:
@Heineken, jsou kultura, které jedí lidi atd. a co z toho :nevim: a nikdo neříkal, že to není možné ;). Jasně zatloukat, zatloukat, zatloukat - jsem si myslela, že to platí pokud jde o nevěru a nevěrník chce v původním vztahu setrvat - ne o vztah založený na nevěře.

Z toho to, že pokud sníš lidské maso, tak nezemřeš, nic víc, nic míň.
Stejně tak je tedy asi možné milovat dva lidi.
Myslela sis to asi šptaně, prostě nevěra se doma nesděluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 11:51
@cher píše:
Sex není jen zásun, to zvládné každá opice, daleko důležitější je ta omáčka okolo.

To jo, ale milenecky pomer je ten sex. Mne je manzel partnerom, vychovavatelom nasich spolocnych deti, a konecne zase aj milencom, vyzera ze decka zacnu zaspavat pred desiatou vecer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.1.14 11:54
sagina píše:
kdy je čas ukončit to s manželkou? když už máme takové problémy, které nejsme schopni vyřešit a narušuje to naše soužití a výchovu dětí. nebo (pokud jsem sobec) když už se mi okoukala a já ji chci vyměnit. ovšem dokud to s manželkou neukončím, nelezu do postele s jinou a když už lezu, tak jí neblbnu hlavu tak, aby na veřejném diskuzním fóru plkala blbosti o lásce, která si nevybírá :roll: protože pak by takový chlap taky velice rychle o manželku a rodinu mohl přijít a celkem pravděpodobněji se závažnějšími důsledky, než kdyby se s manželkou rozvedli pro vzájemné neshody, než když se rozvedou proto, protože mu manželka nehodlá trpět milenky.

Tak to se musíš zeptat jeho, jestli už má ty problémy s manželkou takové jak píšeš nebo jestli se jen zamiloval jinde nebo jestli skočil do postele s někým jen proto že si myslel že tím doma něco vyřeší nebo že tím od něčeho uteče.
Jinak láska si skutečně nevybírá, vybíráme si jen my, jestli jí podlehneme nebo jestli se dokážeme ubránit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
12.1.14 11:54
@Bábi Zlopočasná píše:
To jo, ale milenecky pomer je ten sex. Mne je manzel partnerom, vychovavatelom nasich spolocnych deti, a konecne zase aj milencom, vyzera ze decka zacnu zaspavat pred desiatou vecer :mrgreen:

Myslela jsem to tak, že spolu lidi můžou mít sex a nemusí to být jen ten zásun, jsou i jiné praktiky. Reagovala jsem na poznámku, že dotyčná není teda milenka, když má partner nekvalitní erekci.

• Citovat
  • Upravit
3733
12.1.14 11:55
@Heineken píše:
Tak to se musíš zeptat jeho, jestli už má ty problémy s manželkou takové jak píšeš nebo jestli se jen zamiloval jinde nebo jestli skočil do postele s někým jen proto že si myslel že tím doma něco vyřeší nebo že tím od něčeho uteče.
Jinak láska si skutečně nevybírá, vybíráme si jen my, jestli jí podlehneme nebo jestli se dokážeme ubránit.

Sláva, že aspoň někdo chápe :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.1.14 11:57
MarieP píše:
@Heineken, ale pokud s ním bude udržovat vztah (a on je přece táák slušný, hodný, milující), tak to stejně bude muset dělat. Nebo mají chlapi představu, že si dítě vezmou jen na hoďku a pokud půjde „do tuhého“ tak ho vrazí zase bývalé partnerce se slovy: „je tvoje, tak se starej“ 8o

Nevím jakou mají chlapi představu v tomhle směru, konkrétně o tohle jsem se nikdy nezajímal, ale řekl bych že každý chlap má asi představu trochu jinou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.1.14 11:59
Vermion píše:
Sláva, že aspoň někdo chápe :potlesk: :palec:

Bohužel nás ale moc není co to chápeme.
Jen mám někdy pocit, že kdo si tohle neuvědomuje, tak nikdy opravdu nemiloval, jen si rozumem vybral někoho kdo se mu zdál vhodnej a na něho si pak zvykl.
Ale možná se jen pletu, těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
12.1.14 12:01

@Heineken
no já myslím, že vermion to myslela jinak, podle jejích předchozích příspěvků

• Citovat
  • Upravit
3733
12.1.14 12:04

@G12 kdybych to myslela jinak, tak @Heineken netleskám…
Tys to pochopila jak? Že jsem pouze rozumově hledala správného chlapa? To těžko, bez chemie mi to nejde :P Takže jedině s chemií a samozřejmě dalšími důležitými aspekty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
12.1.14 12:06
@mistress píše:
To je starý. Postavím si ho znovu, ale on pak zase klesne a takhle je to třeba 10× za dopoledne.

10× za dopoledne? Ty mu ho stavíš v práci? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
12.1.14 12:07

@Heineken, jo - asi jsem z jiné planety, u nás se ještě „nosí“ slušnost, úcta k druhému :nevim:. Jen doufám, že všichni to nemají jako ty. Doufám, že mi bude řečeno, pokud se chlap zamiluje jinde - stát se může, jde o to, jak potom jedná se svou partnerkou - to je celé co jsem chtěla říct. Pro mne je ten chlap bezpáteřní svině - ne proto, že je nevěrný, ale ohledně toho jak je nevěrný. Vše by mělo mít svou slušnost, úroveň, pokud by byl slušný a hodný, udělal by to tak aby provalení (a je jisté, že k němu dojde) neustřelilo matce jeho dětí „kecky“! Ohledně zakladatelky - její děti to nejsou - zodpovědný je on :nevim:. A je veliký rozdíl, pokud o tom víš (mnohoženství) a pokud jsi jen nic netušící účastník :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2647
12.1.14 12:07

Nevim, proc to vsechny tak poburuje.
Znam spoustu „nevernych“, ale nikdo z nich nemel doma bezproblemovy vztah…
Kdyz je vse v poradku, miluji se a jsou partneri, tak preci nevyhledavam nekoho jinyho ( abychom mohli rict, ze ten chlap je sv…inak ).
Kdyz uz se pak neco takoveho stane, je to o hormonech, vasni a buh vi co jeste vsechno, co jde mimo kontrolu.
A s tim stejne nic nenadelame.
Preci kdyz si s nekym zalozim rodinu, nesepisu s nim smlouvu na vlastnictvi na dozivoti.
Jsme porad dve „individua“?! Kazdy ma svuj zivot. A rozhodnem se pro spolecnou cestu. Na cas nebo na vzdy, ale to preci nikdo nevi.
Nic neni definitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
12.1.14 12:08
@Vermion píše:
@G12 kdybych to myslela jinak, tak @Heineken netleskám…
Tys to pochopila jak? Že jsem pouze rozumově hledala správného chlapa? To těžko, bez chemie mi to nejde :P Takže jedině s chemií a samozřejmě dalšími důležitými aspekty…

no já tě pochopila, že jsi pobouřena zakladatelkou, což Heineken nebyl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí