Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1342
12.1.14 15:25

@jkra husty, ale takhel to funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56999
12.1.14 15:29
@jkra píše:
tak ja ti poradim. takova jedna uplne jina milenka z prace mi znicila manzelstvi. Otehotnela, po mesici, cilene. Chlap s ni bydli a me breci, jak se k sobe hodime a jak mu chybi deti. Svobodna a tak jina chtela to same, co vsechny. vsechno znicene. A chlap, kdyz se ho zeptam, zda ji miluje, jen rekne ze je hodna a ze je to hrozna situace…vcera mi treba psal, at jdeme na kafe…
chapes. mam chut ty sms, jak se mu o me zda vytisknout a odvezt ji je. Jo, ona je tak jina…

jo a at se pobavite.ani ten sex s ni neni uplne ono.
takze bilance je, ze po roce lhani on zacina kontrolovat, co delame my. Predstava, ze bych jela s detmi s nekym cizim na dovolenou ho vytaci. Zaroven ma mimino jinde. A kvuli cemu to je? kvuli te super kolegyni. ktere bylo 30, byla sama a byla tak jina, mohla vecer do restaurace, zatimco ja sedela doma s detma. Mimino nechtel, ale co ted s tim.
Hrozna situace. A ted mu deti chybi a kope kolem sebe. Nepreju nikomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56999
12.1.14 15:31

A kdyz jsem milence volala, rikala mi to same, co pise zde slecna xy. Hadate se, nema Vas rad.
No jiste, manzelstvi po 11-12 letech, stereotyp, prace, deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
12.1.14 15:34

@koprovka89 :roll: tak znova, po stopadesáté…může se mi někdo líbit, sympatický na první pohled, zjistím, že je mi s ním dobře, že se mi s ním dobře povídá, přitahuje mně…fáze číslo dvě - je či není volný - je - pokračujem dál - není - končím a hledám znova. Co je na tom nepochopitelného?

Je to prostě vědomí, že holt opravdu nemůžeme mít vše na co si ukážeme prstem, vědomí, že opreavdu ne jen kolem mě a mého „nároku“ na štěstí se točí svět…ale jo, někdo to má jinak a řídí se pouze srdcem a nebere vůůůbec v potaz ostatní lidi kolem sebe a pak to dopadá jako v této diskuzi…
 https://www.emimino.cz/…dine-172868/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38179
12.1.14 15:35
sagina píše:
no já nevím, ale zakladatelka někde psala, že spolu mají roční vztah? pokud vím, zmiňovala se, že teprve po roce ve stejném zaměstnání jí řekl, že ji miluje - jak dlouho spolu táhnou milenecký vztah snad ani nepsala. tedy krom toho, že sexuálně se schází třikrát týdně a že mu ho postaví klidně desetkrát za dopoledne, ale přesto koitus neproběhne, protože chlapovi hned zvadne.tak nevím - buď ho tedy zakladatelka ten rok předtím nemilovala a když vyznal lásku, tak se jenom promyšleně chopila příležitosti. nebo ho milovala a dokázala s tím žít, tedy neplatí ty kecy o slepé lásce a citech, kterým neporučíš a opět tedy platí, že po tom roce šla do vztahu se zadaným promyšleně :nevim:

Psala to tady nějaká paní a já jsem to přebral, ale pokud je to jen blábol, tak celá diskuse asi ztrácí smysl.
Prostě spolu dva lidi ulítli a nejde jim spolu spát, to se stává.
Proč to chlapovi nejde jsem asi naznačil a k nevěře se vyjadřovat nemá smysl, protože nemáme informace proč se to stalo a je to každého věc, jakým způsobem žije.
Nebudu tady nikoho kritizovat ani obhajovat, jen se do toho zbytečně zaplétáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
12.1.14 15:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 15:41

Vermion, ano já měla štěstí, že má láska, do které jsem se zamilovala na první pohled byla volná jako pták. Ale nevím, jak bych se zachovala, kdyby tomu tak nebylo a on byl zadaný a i přesto by o mě projevoval zájem. O tom to hlavně je. Pokud by mi řekl sorry nemám zájem, mám rodinu a děti, asi bych vycouvala, ale kdyby ne… :think: To raději nedomýšlet, protože to bylo tak silné, že jsem něco podobného ve svém věku nikdy nezažila. Prostě bych do toho asi šla. Kdo nezažil, nepochopí :nevim: Pokud on se tomu vztahu nebrání, zakladatelku bych rozhodně neodsuzovala :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7758
12.1.14 15:42

To je teda partie toho bych nechtěla ani za nic, má manželku, dítě, nemá žádné peníze, nepracuje, nastěhuje se k tobě do bytu, manželka může být ráda, že se ho zbaví, kam se na takový borce chodí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7758
12.1.14 15:42

Jee to zas bude obnovená diskuze:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.1.14 15:44
@koprovka89 píše:
Vermion, ab měla štěstí, že má láska, do které jsem se zamilovala na první pohled byla volná jako pták. Ale nevím, jak bych se zachovala, kdyby tomu tak nebylo a on byl zadaný a i přesto by o mě projevoval zájem. O tom to hlavně je. Pokud by mi řekl sorry nemám zájem, mám rodinu a děti, asi bych vycouvala, ale kdyby ne… :think: To raději nedomýšlet, protože to bylo tak silné, že jsem něco podobného ve svém věku nikdy nezažila. Prostě bych do toho asi šla. Kdo nezažil, nepochopí :nevim: Pokud on se tomu vztahu nebrání, zakladatelku bych rozhodně neodsuzovala :nevim:

Jojo a az jednou budes ty ta podvadena, bude me zajimat tvuj postoj. Jak rikas, kdo nezazije, nepochopi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 15:50

Rybana, četla jsi celou diskuzi? ;) Já s tím totiž počítám, že se to mě, nebo mému muži může stát :mrgreen: Prostě může a kdo tvrdí, že ne tak by si měl hodně rychle sundat růžové brýle. A když s tím počítáš, jsi pak o to méně překvapená ;) Život mě naučil, protože když se člověk rozhlédne kolem sebe, tak si nemůže být nikdy ničím jistý :pankac:

• Citovat
  • Upravit
56999
12.1.14 15:53
@koprovka89 píše:
Rybana, četla jsi celou diskuzi? ;) Já s tím totiž počítám, že se to mě, nebo mému muži může stát :mrgreen: Prostě může a kdo tvrdí, že ne tak by si měl hodně rychle sundat růžové brýle. A když s tím počítáš, jsi pak o to méně překvapená ;) Život mě naučil, protože když se člověk rozhlédne kolem sebe, tak si nemůže být nikdy ničím jistý :pankac:

no, jenze pocitat s tim a pak to zacit je rozdil.ver mi. ja pocitala s cimkoliv. ale pak me to srazilo na kolena. ten hnus, to, jak najednou nepoznavas druheho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.1.14 15:56
koprovka89** píše:
Rybana, četla jsi celou diskuzi? ;) Já s tím totiž počítám, že se to mě, nebo mému muži může stát :mrgreen: Prostě může a kdo tvrdí, že ne tak by si měl hodně rychle sundat růžové brýle. A když s tím počítáš, jsi pak o to méně překvapená ;) Život mě naučil, protože když se člověk rozhlédne kolem sebe, tak si nemůže být nikdy ničím jistý :pankac:

Cetla. A popravde, ten kdo ma v tomto pripade ruzove bryle, jsi spis ty. Po tomto prispevku rozhodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 15:56

Jkra - jsem už dost stará a v životě jsem už zažila ledacos ;)

• Citovat
  • Upravit
56999
12.1.14 15:58
@koprovka89 píše:
Jkra - jsem už dost stará a v životě jsem už zažila ledacos ;)

ale jo, jen rikam, ze realita je pak husta. hele, ja si vzdy rikala, ze kdyby si chlap nekoho nasel, dame stridavku a co.. jo, pri zmince stridavky se klepal…a pak zacal hnus, lzi a lzi a lzi. na to se nejde pripravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí