Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jkra píše:
tak ja ti poradim. takova jedna uplne jina milenka z prace mi znicila manzelstvi. Otehotnela, po mesici, cilene. Chlap s ni bydli a me breci, jak se k sobe hodime a jak mu chybi deti. Svobodna a tak jina chtela to same, co vsechny. vsechno znicene. A chlap, kdyz se ho zeptam, zda ji miluje, jen rekne ze je hodna a ze je to hrozna situace…vcera mi treba psal, at jdeme na kafe…
chapes. mam chut ty sms, jak se mu o me zda vytisknout a odvezt ji je. Jo, ona je tak jina…
jo a at se pobavite.ani ten sex s ni neni uplne ono.
takze bilance je, ze po roce lhani on zacina kontrolovat, co delame my. Predstava, ze bych jela s detmi s nekym cizim na dovolenou ho vytaci. Zaroven ma mimino jinde. A kvuli cemu to je? kvuli te super kolegyni. ktere bylo 30, byla sama a byla tak jina, mohla vecer do restaurace, zatimco ja sedela doma s detma. Mimino nechtel, ale co ted s tim.
Hrozna situace. A ted mu deti chybi a kope kolem sebe. Nepreju nikomu.
A kdyz jsem milence volala, rikala mi to same, co pise zde slecna xy. Hadate se, nema Vas rad.
No jiste, manzelstvi po 11-12 letech, stereotyp, prace, deti…
@koprovka89
tak znova, po stopadesáté…může se mi někdo líbit, sympatický na první pohled, zjistím, že je mi s ním dobře, že se mi s ním dobře povídá, přitahuje mně…fáze číslo dvě - je či není volný - je - pokračujem dál - není - končím a hledám znova. Co je na tom nepochopitelného?
Je to prostě vědomí, že holt opravdu nemůžeme mít vše na co si ukážeme prstem, vědomí, že opreavdu ne jen kolem mě a mého „nároku“ na štěstí se točí svět…ale jo, někdo to má jinak a řídí se pouze srdcem a nebere vůůůbec v potaz ostatní lidi kolem sebe a pak to dopadá jako v této diskuzi…
https://www.emimino.cz/…dine-172868/
sagina píše:
no já nevím, ale zakladatelka někde psala, že spolu mají roční vztah? pokud vím, zmiňovala se, že teprve po roce ve stejném zaměstnání jí řekl, že ji miluje - jak dlouho spolu táhnou milenecký vztah snad ani nepsala. tedy krom toho, že sexuálně se schází třikrát týdně a že mu ho postaví klidně desetkrát za dopoledne, ale přesto koitus neproběhne, protože chlapovi hned zvadne.tak nevím - buď ho tedy zakladatelka ten rok předtím nemilovala a když vyznal lásku, tak se jenom promyšleně chopila příležitosti. nebo ho milovala a dokázala s tím žít, tedy neplatí ty kecy o slepé lásce a citech, kterým neporučíš a opět tedy platí, že po tom roce šla do vztahu se zadaným promyšleně
Psala to tady nějaká paní a já jsem to přebral, ale pokud je to jen blábol, tak celá diskuse asi ztrácí smysl.
Prostě spolu dva lidi ulítli a nejde jim spolu spát, to se stává.
Proč to chlapovi nejde jsem asi naznačil a k nevěře se vyjadřovat nemá smysl, protože nemáme informace proč se to stalo a je to každého věc, jakým způsobem žije.
Nebudu tady nikoho kritizovat ani obhajovat, jen se do toho zbytečně zaplétáme.
Vermion, ano já měla štěstí, že má láska, do které jsem se zamilovala na první pohled byla volná jako pták. Ale nevím, jak bych se zachovala, kdyby tomu tak nebylo a on byl zadaný a i přesto by o mě projevoval zájem. O tom to hlavně je. Pokud by mi řekl sorry nemám zájem, mám rodinu a děti, asi bych vycouvala, ale kdyby ne…
To raději nedomýšlet, protože to bylo tak silné, že jsem něco podobného ve svém věku nikdy nezažila. Prostě bych do toho asi šla. Kdo nezažil, nepochopí
Pokud on se tomu vztahu nebrání, zakladatelku bych rozhodně neodsuzovala ![]()
To je teda partie toho bych nechtěla ani za nic, má manželku, dítě, nemá žádné peníze, nepracuje, nastěhuje se k tobě do bytu, manželka může být ráda, že se ho zbaví, kam se na takový borce chodí??
@koprovka89 píše:
Vermion, ab měla štěstí, že má láska, do které jsem se zamilovala na první pohled byla volná jako pták. Ale nevím, jak bych se zachovala, kdyby tomu tak nebylo a on byl zadaný a i přesto by o mě projevoval zájem. O tom to hlavně je. Pokud by mi řekl sorry nemám zájem, mám rodinu a děti, asi bych vycouvala, ale kdyby ne…To raději nedomýšlet, protože to bylo tak silné, že jsem něco podobného ve svém věku nikdy nezažila. Prostě bych do toho asi šla. Kdo nezažil, nepochopí
Pokud on se tomu vztahu nebrání, zakladatelku bych rozhodně neodsuzovala
Jojo a az jednou budes ty ta podvadena, bude me zajimat tvuj postoj. Jak rikas, kdo nezazije, nepochopi…
Rybana, četla jsi celou diskuzi?
Já s tím totiž počítám, že se to mě, nebo mému muži může stát
Prostě může a kdo tvrdí, že ne tak by si měl hodně rychle sundat růžové brýle. A když s tím počítáš, jsi pak o to méně překvapená
Život mě naučil, protože když se člověk rozhlédne kolem sebe, tak si nemůže být nikdy ničím jistý ![]()
@koprovka89 píše:
Rybana, četla jsi celou diskuzi?Já s tím totiž počítám, že se to mě, nebo mému muži může stát
Prostě může a kdo tvrdí, že ne tak by si měl hodně rychle sundat růžové brýle. A když s tím počítáš, jsi pak o to méně překvapená
Život mě naučil, protože když se člověk rozhlédne kolem sebe, tak si nemůže být nikdy ničím jistý
no, jenze pocitat s tim a pak to zacit je rozdil.ver mi. ja pocitala s cimkoliv. ale pak me to srazilo na kolena. ten hnus, to, jak najednou nepoznavas druheho.
koprovka89** píše:
Rybana, četla jsi celou diskuzi?Já s tím totiž počítám, že se to mě, nebo mému muži může stát
Život mě naučil, protože když se člověk rozhlédne kolem sebe, tak si nemůže být nikdy ničím jistý
Cetla. A popravde, ten kdo ma v tomto pripade ruzove bryle, jsi spis ty. Po tomto prispevku rozhodne.
Jkra - jsem už dost stará a v životě jsem už zažila ledacos ![]()
@koprovka89 píše:
Jkra - jsem už dost stará a v životě jsem už zažila ledacos
ale jo, jen rikam, ze realita je pak husta. hele, ja si vzdy rikala, ze kdyby si chlap nekoho nasel, dame stridavku a co.. jo, pri zmince stridavky se klepal…a pak zacal hnus, lzi a lzi a lzi. na to se nejde pripravit.