Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
koprovka89
12.1.14 16:32

Rybana - jasně, takhle mluví někdo, kdo to nikdo nezažil. Já myslím hlavně na děti. Pro ně je rozhodně lepší mít nevěrného tatínka, než mrtvého.

• Citovat
  • Upravit
G12
12.1.14 16:32

@koprovka89
také si myslím

• Citovat
  • Upravit
Larr
12.1.14 16:36
@Pudloslava píše:
Se ptas na foru prevazne vdanych zen s malymi detmi, jak prekonat pocit viny u nevernika???
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
20296
12.1.14 16:37

Ja chapu, ale prece nebudu akceptovat kde jakou neveru, tim ze si reknu: no lepsi nez kdyby byl mrtvej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Larr
12.1.14 16:38
@stazinka09 píše:
@mistress
kolik mu je? to nebude pocit viny… jen se vymlouvá nebo si to namlouváš ty, není asi lehký přiznat si jako milenka, že nejsem dost sexy. Nezávaznýho sexu je pro lidi s plechovým žaludkem mraky, tak se nezdržuj nějakou hlubinnou psychoterapií.

Souhlas.

• Citovat
  • Upravit
54030
12.1.14 17:03
@koprovka89 píše:
BábiZlopočastná - já to teď ale myslela úplně jinak, byla to reakce na mojí reakci ;) Ta které to patřilo to určitě pochopila ;) Stručně to zopakuji o co mi šlo. Jsou ve vztahu horší věci, než nevěra :nevim: A to je smrt partnera. Raději nevěrný manžel, než mrtvý manžel. :nevim: Proto by mě „nejaká“ nevěra asi tak nerozházela, když jsem zažila smrt manžela :nevim:
člověk si srovná hodnoty s takovou tragédií, viď :,( :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54030
12.1.14 17:06
@Heineken píše:
Předpokládám že kdyby od manželky odešel, tak bez dítěte, nerozumím jak souvisí servis pro chlapa se servisem pro dítě.

souhlasím úplně se vším, co jsi napsal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 17:12
@jkra píše:
jo a at se pobavite.ani ten sex s ni neni uplne ono.
takze bilance je, ze po roce lhani on zacina kontrolovat, co delame my. Predstava, ze bych jela s detmi s nekym cizim na dovolenou ho vytaci. Zaroven ma mimino jinde. A kvuli cemu to je? kvuli te super kolegyni. ktere bylo 30, byla sama a byla tak jina, mohla vecer do restaurace, zatimco ja sedela doma s detma. Mimino nechtel, ale co ted s tim.
Hrozna situace. A ted mu deti chybi a kope kolem sebe. Nepreju nikomu.

sklízí co zasel a asi jsou to hořké plody proto kope..drž se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 17:19
@Heineken píše:
No právě, jestli je vůbec možné nazývat roční vztah, když snad ani není prvotně sexuální, pokud jim spolu nejde spát hormonální bouří.
Co když hormonální bouře byla to s manželkou, hormony opadly, vztah je pryč, zůstalo jen manželství a společné závazky.

to není roční vztah..rok sbíral odvahu než jí řekl že ji miluje.. čili to trvá nejspíš kratší dobu - ty pokusy o sexuálno..proto ten pocit viny asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
714
12.1.14 17:22

@mistress
No, tak on by mu zůstal stát, kdyby při sexu s tebou myyslel na manželku, respektive si představoval manželku místo tebe.Tak mu to porad a třeba si zasouložíš. Jak jsi psala doma mu to jde, tak tohle je řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
12.1.14 17:29
@jdukolem píše:
to není roční vztah..rok sbíral odvahu než jí řekl že ji miluje.. čili to trvá nejspíš kratší dobu - ty pokusy o sexuálno..proto ten pocit viny asi

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 17:45
@koprovka89 píše:
Rybana - jasně, takhle mluví někdo, kdo to nikdo nezažil. Já myslím hlavně na děti. Pro ně je rozhodně lepší mít nevěrného tatínka, než mrtvého.

Preto som pisala ze ja s mrtvym otcom som na tom bola lepsie nez spoluziacky so zivym a nevernym :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56937
12.1.14 17:47

A me je jasne, ze to neni zivotni tragedie. moje kamaradka je vdova. a rika, ze je rada, ze jeji muz je mrtvy.ve smyslu ze ma hezke vzpominky. nema to zakalene hnusem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 17:50

BábiZlopočastná - tak to jsi asi jediná :think:. Moc mi nejde louskat ta slovenština, tak nevím, jestli jsem tě dobře pochopila. Ty tvrdíš, že je lepší mít mrtvého otce, než nevěrného? 8o

• Citovat
  • Upravit
20296
12.1.14 17:54

Ja myslim, ze lepsi je kdyz je otec oficialne odejit od rodiny, nez kdyz je s rodinou a dela z nich debily. Protoze deti nejsou blbe ze a vidi, kdyz se matka trapi…

Rict jestli je lepsi neverny nebo mrtvy nedokazu, to je na me vysokej level.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí