Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
49159
12.1.14 19:00
@petulagabi píše:
Když se diskutuje o nevěrách, vždycky tu jsou stejní uživatelé:-))

ano - ti kteří to zažili, nebo ti kterých se to nějak bytostně týká.. nevím jak ostatní, ale já nikdy nejdu do tématu které mě neosloví - něčím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 19:01
@jdukolem píše:
tak já nevím ale popisuju jen svou aktuální situaci.. myslím že ač zde nebydlí a žije s jinou ženou že by klukům chyběl - právě proto že se na ně nevykašlal..
jasně bylo to hodně i o mě - musela jsem hodně potlačit uražené ego a netahat do toho co udělal mě naše děti..ale dá se to..
co mě se týká nemusela bych ho už nikdy vidět, ale jsou tu ty děti..takže když se vidíme na té besídce tak se nesežerem ale zvládnem to jako dva dospělí lidi.

Ale stejne tu bude chybat to zdielanie, co popisovala Michelangelo :nevim: Mozno ho nahradi mierne znechutenie :mrgreen: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 19:02
@Bábi Zlopočasná píše:
Bol to osud. A stastie na debilneho lekara :nevim: Ja netvrdim ze to bolo lahke, ale ze sa zmieris lahsie s osudom, nez s tym, ze Ta pouzil a odhodil.

použil a odhodil?
víš to je o postoji který k tomu zaujmeš..ano můžeš se užírat a cítit použitá a odhozená a zhrzená a nebo si můžeš říct ano jedna etapa skončila, nechtěla jsem to tak, neplánovala ale věci jsou už takové a život odchodem jednoho muže nekončí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 19:03
@petulagabi píše:
Když se diskutuje o nevěrách, vždycky tu jsou stejní uživatelé:-))

Jo, mna nikde inde nepocuvaju, lebo sa moje skusenosti nezhoduju s davom. A tuto mi mozu aspon nadavat :mrgreen:

Mna len desi, ze zeny, ktore mi vychovavaju potencialnych zatov toleruju neveru. Kde najdem chlapov pre moje dievcata, ktori s nimi v laske zostarnu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 19:04
@Bábi Zlopočasná píše:
Ale stejne tu bude chybat to zdielanie, co popisovala Michelangelo :nevim: Mozno ho nahradi mierne znechutenie :mrgreen: :andel:

ale to už je o mě jak já to zpracuju..
my jsme oba pyšní rodiče takže věci ohledně dětí pochopitelně sdílíme.. je to o postoji..
víš pořád zaměňuješ dvě role - rodič a partner..
to partnerské sdílení a opora jistě chybí ne že ne ale rodičovské sdílení tam je.. jde o to to umět oddělit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 19:06
@Bábi Zlopočasná píše:
Jo, mna nikde inde nepocuvaju, lebo sa moje skusenosti nezhoduju s davom. A tuto mi mozu aspon nadavat :mrgreen:Mna len desi, ze zeny, ktore mi vychovavaju potencialnych zatov toleruju neveru. Kde najdem chlapov pre moje dievcata, ktori s nimi v laske zostarnu?

především TY snad nebudeš přece hledat svým děvčatům partnera, ale měla bys je naučit, jak toho kvalitního poznají aby si samy správně vybraly toho kdo s nimi v lásce zestárne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.1.14 19:08
@koprovka89 píše:
Tím vším samozřejmě nevěru neobhajuji, ale jde mi hlavně o to, jak pranýřujete a různě zvracíte :poblion: nad zakladatelkou, jak se tahá s ženatým, s dítětem, že jako že chudák manželka a děti a jaká je to hrůza a bla bla bla… za prvé nikdo zakladatelku, jejího milence, ani jeho manželku neznáme, nevíme jak to funguje nebo nefunguje, tak proč hned odsoudit a zvracet? Chtěla jsem tím vším jen říct, že jsou horší věci, než nevěrný manžel :kytka: Mrtvý manžel /a otec v jednom/ :(

Tak myslim, ze zrovna ani jedna z nas tady „neblila“…
A holt kazdej to mame jinak, nikoho nesoudim - jen proste mam potrebu vyjadrit nesouhlas no :nevim: 8) stejne jako vy mate potrebu tu sdelit, ze jsou horsi veci nez nevera…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 19:09
@jdukolem píše:
použil a odhodil?
víš to je o postoji který k tomu zaujmeš..ano můžeš se užírat a cítit použitá a odhozená a zhrzená a nebo si můžeš říct ano jedna etapa skončila, nechtěla jsem to tak, neplánovala ale věci jsou už takové a život odchodem jednoho muže nekončí..

Pravda, ale ostava divna pachut v puse. Asi to zalezi od sposobu rozchodu. Ja napriklad byvaleho chapem, preco sa spraval ako sa spraval… a aj tak mu to nemozem odpustit… teda, neuzieram sa tym, dokonca mu doprajem stastie, zenu a deti… a dufam ze tym ako mi ublizil sa aspon nieco naucil… ale som rada ze sa uz v zivote nemusime vidiet :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
12.1.14 19:11

@Bábi Zlopočasná :roll: pouzil a odhodil.
a jak myslíš že se cítí ženská když nečekaně zemře manžel, pouzil a odešel nejsou to dobré pocity, dodnes mu dá se říct mám za zlé že to vzdal a nechal más tu samotné :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 19:11
@jdukolem píše:
především TY snad nebudeš přece hledat svým děvčatům partnera, ale měla bys je naučit, jak toho kvalitního poznají aby si samy správně vybraly toho kdo s nimi v lásce zestárne ;)

No ale kde ho hladat, ked vsetkym vtlkaju do hlaviciek uz od narodenia, ze su horsie veci nez nevera, ze staci dieta splodit a ist o dom dalej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
12.1.14 19:12
@Bábi Zlopočasná píše:
No ale kde ho hladat, ked vsetkym vtlkaju do hlaviciek uz od narodenia, ze su horsie veci nez nevera, ze staci dieta splodit a ist o dom dalej?

Za nami, do Brna :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
12.1.14 19:13
@Bábi Zlopočasná píše:
No ale kde ho hladat, ked vsetkym vtlkaju do hlaviciek uz od narodenia, ze su horsie veci nez nevera, ze staci dieta splodit a ist o dom dalej?

mus :roll: věřit svým dcerám že to poznají.. a sobě žes je to naučila poznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
koprovka89
12.1.14 19:13

Rybana - ale jo zvracelo jich tu několik ;). Nemám čas ani chuť listovat celou diskuzí, ale hned ze začátku např. rebeccca nebo parchant. Dál už nelistuju :roll:. Je toho moc :)

• Citovat
  • Upravit
20296
12.1.14 19:14
@koprovka89 píše:
ted-ana - ale jo zvracelo jich tu několik ;). Nemám čas ani chuť listovat celou diskuzí, ale hned ze začátku např. rebeccca nebo parchant. Dál už nelistuju :roll:. Je toho moc :)

Ja myslela ty, co tu diskutuji ted 8) nejaky blici vykriky do tmy ani nectu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.1.14 19:15
@mapav píše:
@Bábi Zlopočasná :roll: pouzil a odhodil.
a jak myslíš že se cítí ženská když nečekaně zemře manžel, pouzil a odešel nejsou to dobré pocity, dodnes mu dá se říct mám za zlé že to vzdal a nechal más tu samotné :andel:

Moja mama otcovi tiez :andel: Ale viac asi tomu doktorovi :think: Na druhu stranu, umriet musi kazdy, zradit nie.

Ale nie o tom som sa chcela bavit… ja som povodne reagovala na OTCA, z pohladu dietata, lebo som si to prezila. A pretoze moja mama „prichylila“ hromadu mojich aj sestrinych rovesnikov, stojim si za tym, ze my dve sme boli na tom psychicky o hodne lepsie, nez tie decka so zivymi otcami, len v inej rodine, a ktore po skole mierili radsej k nam, do rodiny s ovdovelou, skostnatelou, generalskou ucitelkou, nez domov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí