Jsem milenka ženatého muže

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.6.16 13:43

@boball
no, on paragraf 243, hlava osmá trestního zákoníku mluví poměrně jasně

• Citovat
  • Upravit
15123
12.6.16 13:44
@Anonymní píše:
@boball
no, on paragraf 243, hlava osmá trestního zákoníku mluví poměrně jasně

Od patnácti let můžeš provozovat sex, normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
12.6.16 13:46

Mno, já si myslím, že problém není v trestním zákoníku či v tom, že dotyčný muž je vdaný..

@Anonymní píše:
Ahoj,
já přidávám spíš dotaz… V současné době se stýkám s mužem, který je o 30 let starší, (alespoň se pokuste mě hned neodsuzovat), vzhledem k mému věku (17) to zřejmě nebude osudový vztah na celý život, což si dobře uvědomuji, ale přesto ho mám ráda. (Teď si asi začínáte myslet:,,Puberťačka") Dotyčný muž je vdaný a s manželkou má dva syny, přičemž jeden je mladší než já… Stýkáme se poslední čtyři měsíce, začínalo to sáhodlouhými rozhovory - kdy jsme poznali, že si rozumíme, teď jsme ve fázi, že se líbáme a objímáme - nic víc nám zatím trestní zákoník neumožňuje:? Samozřejmě už jsme se dostali na otázku budoucnosti, kdy mi bylo řečeno, že by si mě i vzal - ovšem nevím, jestli to nejsou jen takové ty řeči :think: Moje dotazy zní - Jsem tedy v postavení milenky? Co si o tom myslíte?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
12.6.16 13:47

@Magdaleeena No,a ještě jí má nejspíš svěřenou do péče, když se tady ohání tím paragrafem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

@boball
Ne tak úplně - Kdo zneužívaje závislosti osoby mladší než osmnáct let nebo osoby svěřené jeho dozoru, přiměje ji k mimomanželské souloži, nebo kdo takové osoby, zneužívaje její závislosti, jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

• Citovat
  • Upravit
4531

:mrgreen: Ano, určitě si tě vezme, budete mít pohádkovou svatbu, krásné děti a budete žít šťastně až do smrti.
Prober se a choď si raději napsat úkoly na zítra do školy. Najdi si normálního kluka a nech otce od rodiny plavat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
12.6.16 13:48
@Anonymní píše:
@boball
Ne tak úplně - Kdo zneužívaje závislosti osoby mladší než osmnáct let nebo osoby svěřené jeho dozoru, přiměje ji k mimomanželské souloži, nebo kdo takové osoby, zneužívaje její závislosti, jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

ato je tvůj otčím nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 13:51

@boball
Pane bože, tak to by mě fakt nenapadlo 8o, opravdu není, to, že jsem naivní, neznamená, že jsem úplně blbá :roll: mám normálně fungující rodinu ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.6.16 13:51
@Anonymní píše:
@boball
Ne tak úplně - Kdo zneužívaje závislosti osoby mladší než osmnáct let nebo osoby svěřené jeho dozoru, přiměje ji k mimomanželské souloži, nebo kdo takové osoby, zneužívaje její závislosti, jiným způsobem pohlavně zneužije, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta.

ale v novem zakoniku tento par uz není ne?
btw pokud s nim budes dobrovolne sexovat v den 15.narozenin, je chlap z obliga…
najdi si radeji kluka ve tvem veku ;) za par let ti dojde, ze reci o svatbe apod, jsou dobry jen k tomu, aby te dostal do postele :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7210
12.6.16 13:52
@Anonymní píše:
@boball
Pane bože, tak to by mě fakt nenapadlo 8o, opravdu není, to, že jsem naivní, neznamená, že jsem úplně blbá :roll: mám normálně fungující rodinu ;)

V normálně fungující rodině by ti vysvětlili, že ženatý je TABU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15123
12.6.16 13:52
@Anonymní píše:
@boball
Pane bože, tak to by mě fakt nenapadlo 8o, opravdu není, to, že jsem naivní, neznamená, že jsem úplně blbá :roll: mám normálně fungující rodinu ;)

V tom případě, ale ten paragraf na tebe neplatí. Nicméně stejně jsi trdlo a chlap by potřeboval po čuni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
12.6.16 13:55
@Anonymní píše:
Ahoj,
já přidávám spíš dotaz… V současné době se stýkám s mužem, který je o 30 let starší, (alespoň se pokuste mě hned neodsuzovat), vzhledem k mému věku (17) to zřejmě nebude osudový vztah na celý život, což si dobře uvědomuji, ale přesto ho mám ráda. (Teď si asi začínáte myslet:,,Puberťačka") Dotyčný muž je vdaný a s manželkou má dva syny, přičemž jeden je mladší než já… Stýkáme se poslední čtyři měsíce, začínalo to sáhodlouhými rozhovory - kdy jsme poznali, že si rozumíme, teď jsme ve fázi, že se líbáme a objímáme - nic víc nám zatím trestní zákoník neumožňuje… :? Samozřejmě už jsme se dostali na otázku budoucnosti, kdy mi bylo řečeno, že by si mě i vzal - ovšem nevím, jestli to nejsou jen takové ty řeči :think: Moje dotazy zní - Jsem tedy v postavení milenky? Co si o tom myslíte?

Víš jak se lidem jako on říká? Predátor. Vybere si mladší oběť, pěkně si ji vychová, aby dělala co on chce a ty si toho ani nevšimneš, protože tě bude manipulovat. Doufám, že si to uvědomíš, zablokuješ si jeho číslo a už se s ním nikdy nebudeš bavit. Je to chudák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.16 13:57

@Gába27
Asi chápete, že nepřijdu domů a neřeknu, že mám zájem skoro o padesátiletého muže - vzdyť by rodiče trefilo… A že ženatý je TABU? Nezlobte se na mě, ale řekla bych, že nejsem jediná, kdo si je tohoto faktu vědom, ale přesto ho nerespektuje…

• Citovat
  • Upravit
15123
12.6.16 13:57

@KiwiT Ale houby, tihle strárnoucí seladoni si chtějí ještě něco dokázat, mastí si na holce ego.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
12.6.16 13:59
@Anonymní píše:
@Gába27
Asi chápete, že nepřijdu domů a neřeknu, že mám zájem skoro o padesátiletého muže - vzdyť by rodiče trefilo… A že ženatý je TABU? Nezlobte se na mě, ale řekla bych, že nejsem jediná, kdo si je tohoto faktu vědom, ale přesto ho nerespektuje…

Takže když to dělají druhé nány, tak ty musíš ausgerechnet taky? Mám o něco malinko starší dceru, než jsi ty. Již před lety dostala školení, že do ženatých se nevandruje, a kdyby mi s tímto přišla, tak dostane přes hu.bu tak, že jí podobné nesmysly nadobro přejdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí